Durulavinya cım adetime tam 10gün var ama iğneden sonra 14. Günde belli olur falan diye okumuştum biyerde o yüzden test yaptım tabi erken yaptım dayanamadım yine.inşallah öyledir canım benim adetine kaç gün var
İnşaallah canım Allah isteyen herkese nasib eder.hadi hayırlısı canım benim inşallah bebiştir bende iğne olalı 7 gün oldu
Merhaba benımde 12 ci gunum test yaptım remini de atıyım cok zor gorunuo ıgne etkısı mı bebiş mi yorum yapabilir misin altta ki bugun ki usttekı dunkuİnşaallah canım Allah isteyen herkese nasib eder.
Ebrucum bende 2gün önce yaptım test bi sabah bi akşam ikisindede seninki gibi çookk silik 2.çizgi çıktı hamişmiyiz bilemedim ki :) iğenin etkisiyle ilgili hiç fikrim yok şimdi araştırıyorum netten dönüş yapıcam sana öpüyorumMerhaba benımde 12 ci gunum test yaptım remini de atıyım cok zor gorunuo ıgne etkısı mı bebiş mi yorum yapabilir misin altta ki bugun ki usttekı dunku
Tmm canım merakla bekliyorum benım arastırmalarımda 10 gun ıgne etkısı gıdıo hatta ovıtrelle ıgnesı prospektüsünde de 10 gun içinde etkı gider dio ay cok heycanlıyım :)))Ebrucum bende 2gün önce yaptım test bi sabah bi akşam ikisindede seninki gibi çookk silik 2.çizgi çıktı hamişmiyiz bilemedim ki :) iğenin etkisiyle ilgili hiç fikrim yok şimdi araştırıyorum netten dönüş yapıcam sana öpüyorum
kizlar catlatma ignesinden 15-17 gün sonra adet olunuyor, bazilarinda erken bazilarinda gec olmasinin nedeni, yumurtanin ne zaman catladigi, cünkü 48 saat icerisinde catlamasi gerekiyor.. eger 17 günü gectiyse büyük bir ihtimal hamilesiniz, ama eger yumurtalariniz catlama kivamina gelmediyse ve bosu bosuna igne vurulduysaniz o zaman adetin gelip gelmesi günle alakali bir olay degil...Tmm canım merakla bekliyorum benım arastırmalarımda 10 gun ıgne etkısı gıdıo hatta ovıtrelle ıgnesı prospektüsünde de 10 gun içinde etkı gider dio ay cok heycanlıyım :)))
Benimde bugün 13. Günüm canım yarın yapıcam ben bismillah hadi hayırlısı sende 2gün bekle bence 14.gününde yap . Nekadarlık evlisin canım kaç yaşıdasın :)İnşallah canım benım 12 ci gunum 3 gun sonra test yapım bakım cıkacak mı yada yarın mı yapsam :)))
Bende de pko vardı bende o yüzden tedavi gördüm ben 20 yaşındayım 7aylık evliyim :)9 aylık evliyim canım 26 yasındayım hemen tedavi olmamın sebebı pko var ondan basladım tedaviye sen kac yasındasın canım ne kadarlık evlisin
Kucukmussun bendenn :)) minnak anne ol inşallah :)))Bende de pko vardı bende o yüzden tedavi gördüm ben 20 yaşındayım 7aylık evliyim :)
İnşaallah Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin inşaallah canım :) evet küçüğüm baya abla diyim bari heheheh :))Kucukmussun bendenn :)) minnak anne ol inşallah :)))
De canım ben sorun yapmam adetlerın duzenli mi pko sun ya benım duzenli ama pko musum cok sasırdımİnşaallah Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin inşaallah canım :) evet küçüğüm baya abla diyim bari heheheh :))
Ayyy düzensizdiii 2ay 3ay adett olmadığımı bilirim bakalım bu ay hamilelik olmazsa adet olucakmıyım merak ediyorum valla ablacımDe canım ben sorun yapmam adetlerın duzenli mi pko sun ya benım duzenli ama pko musum cok sasırdım
Cok sukurben o konuda sanslıyım canım duzenli adetımAyyy düzensizdiii 2ay 3ay adett olmadığımı bilirim bakalım bu ay hamilelik olmazsa adet olucakmıyım merak ediyorum valla ablacım
Şükürler olsun :)Cok sukurben o konuda sanslıyım canım duzenli adetım
Abla benim 3-5 gündür sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ve son 2gündür göğüslerim aşırı derecede ağrıyo ve çok şiştiler ayrıca göğüs damarlarımdaçok belirginleşti sende bi değişiklik varmı bi belirti falanCok sukurben o konuda sanslıyım canım duzenli adetım
Uffff strese girdim iyice yaaaa test yapmamak için zor tutuyorum kendimi :'(Canım benımde adet olcak gibi kasık agrım var gogus ucum dokununca acıo baska da yok tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?