çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra bel,kasık... ağrıları yaşanlar var mı?

hadi hayırlısı canım benim inşallah bebiştir bende iğne olalı 7 gün oldu

İnşaallah canım Allah isteyen herkese nasib eder.
Merhaba benımde 12 ci gunum test yaptım remini de atıyım cok zor gorunuo ıgne etkısı mı bebiş mi yorum yapabilir misin altta ki bugun ki usttekı dunku

Eklentiler

• IMG_20160413_075521.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 199
Merhaba benımde 12 ci gunum test yaptım remini de atıyım cok zor gorunuo ıgne etkısı mı bebiş mi yorum yapabilir misin altta ki bugun ki usttekı dunku
Ebrucum bende 2gün önce yaptım test bi sabah bi akşam ikisindede seninki gibi çookk silik 2.çizgi çıktı hamişmiyiz bilemedim ki :) iğenin etkisiyle ilgili hiç fikrim yok şimdi araştırıyorum netten dönüş yapıcam sana öpüyorum

Tmm canım merakla bekliyorum benım arastırmalarımda 10 gun ıgne etkısı gıdıo hatta ovıtrelle ıgnesı prospektüsünde de 10 gun içinde etkı gider dio ay cok heycanlıyım :)))

Tmm canım merakla bekliyorum benım arastırmalarımda 10 gun ıgne etkısı gıdıo hatta ovıtrelle ıgnesı prospektüsünde de 10 gun içinde etkı gider dio ay cok heycanlıyım :)))
kizlar catlatma ignesinden 15-17 gün sonra adet olunuyor, bazilarinda erken bazilarinda gec olmasinin nedeni, yumurtanin ne zaman catladigi, cünkü 48 saat icerisinde catlamasi gerekiyor.. eger 17 günü gectiyse büyük bir ihtimal hamilesiniz, ama eger yumurtalariniz catlama kivamina gelmediyse ve bosu bosuna igne vurulduysaniz o zaman adetin gelip gelmesi günle alakali bir olay degil...

Başka siteden bi arkadaşımızın yazısını buldum canım bende seninle beraber bilgi sahibi oldum :) inşaallah hamileyizdir kuzummm

İnşallah canım benım 12 ci gunum 3 gun sonra test yapım bakım cıkacak mı yada yarın mı yapsam :)))

İnşallah canım benım 12 ci gunum 3 gun sonra test yapım bakım cıkacak mı yada yarın mı yapsam :)))
Benimde bugün 13. Günüm canım yarın yapıcam ben bismillah hadi hayırlısı sende 2gün bekle bence 14.gününde yap . Nekadarlık evlisin canım kaç yaşıdasın :)

9 aylık evliyim canım 26 yasındayım hemen tedavi olmamın sebebı pko var ondan basladım tedaviye sen kac yasındasın canım ne kadarlık evlisin

İnşaallah Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin inşaallah canım :) evet küçüğüm baya abla diyim bari heheheh :))
De canım ben sorun yapmam adetlerın duzenli mi pko sun ya benım duzenli ama pko musum cok sasırdım

Cok sukurben o konuda sanslıyım canım duzenli adetım
Abla benim 3-5 gündür sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ve son 2gündür göğüslerim aşırı derecede ağrıyo ve çok şiştiler ayrıca göğüs damarlarımdaçok belirginleşti sende bi değişiklik varmı bi belirti falan

Canım benımde adet olcak gibi kasık agrım var gogus ucum dokununca acıo baska da yok tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…