- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Yarın yapıcam ben yine cıkarsa artık var dwmektır ınsallah :)))Uffff strese girdim iyice yaaaa test yapmamak için zor tutuyorum kendimi :'(
Bende yarın ilk idrarla yapıcam abla hadi hayırlısı inşaallah sonucunu yaz merak ettim :)Yarın yapıcam ben yine cıkarsa artık var dwmektır ınsallah :)))
Tmm canım sabah 8 de burda olucam :)))Bende yarın ilk idrarla yapıcam abla hadi hayırlısı inşaallah sonucunu yaz merak ettim :)
Canım benım boyle cıktı bak durdukca koyulastı dunkunden koyu olduBende yarın ilk idrarla yapıcam abla hadi hayırlısı inşaallah sonucunu yaz merak ettim :)
Ablacım ben sabah yaptım çıktım evden dikkatli bakamdım ama bugün kan testi yaptırıcam inşaallah... Seninki baya koyulaşmış ablacım sen hamilesin bence :)Canım benım boyle cıktı bak durdukca koyulastı dunkunden koyu oldu
Şimdi geldim eve ablacım diğerleri gibi soluk bi çizgi olmuş kan testim de 0,72 çıktı ablacım doktora adetime 1hafta var yükselme şansı varmı dedim 1hafta 10gün sonra tekrarla testini dedi :) hayırlısı Allah tan ablam iğnenin etkisi olduğunu sanmıyorumCizgi cjkmadı mı canım sende iğne etkısı mı aceba suan ki anlamadım
Hadi ya uzulme canım bi daha ki aya olur ınsallah benımkıler gibimiydiŞimdi geldim eve ablacım diğerleri gibi soluk bi çizgi olmuş kan testim de 0,72 çıktı ablacım doktora adetime 1hafta var yükselme şansı varmı dedim 1hafta 10gün sonra tekrarla testini dedi :) hayırlısı Allah tan ablam iğnenin etkisi olduğunu sanmıyorum
Senin son testinden biraz daha soluktu ablacım üzülmedim içimde bi umut var Allah ın izniyle olucak inşaallah :)Hadi ya uzulme canım bi daha ki aya olur ınsallah benımkıler gibimiydi
İnşallah canım benım dua et banadaSenin son testinden biraz daha soluktu ablacım üzülmedim içimde bi umut var Allah ın izniyle olucak inşaallah :)
Ediyorum ablam etmez olurrmuyum Allah tüm isteyenlerin kucaklarını evlatsız bırakmasın inşaallahİnşallah canım benım dua et banada
Amin inşallah canım benim :)))Ediyorum ablam etmez olurrmuyum Allah tüm isteyenlerin kucaklarını evlatsız bırakmasın inşaallah
Ablacıımmm naptın son durum neAmin inşallah canım benim :)))
Maalesef Can'ım 1.82 ile negatifi gördüm salı adet tarihim doktora gidicem bakalım nolacakAblacıımmm naptın son durum ne
Ablacım hayırlısı olsun umudunu kaybetme belki daha çok yenidirMaalesef Can'ım 1.82 ile negatifi gördüm salı adet tarihim doktora gidicem bakalım nolacak
Snmıom Can'ım bu ay geçti artık obur aya ınsallah hayırlısı bakalımAblacım hayırlısı olsun umudunu kaybetme belki daha çok yenidir
Snmıom Can'ım bu ay geçti artık obur aya ınsallah hayırlısı bakalım[/QUOTE
Ablacım inşaallah hamilesindir doktora gittiğinde belli olur zaten adetin gecikirse testi tekrarla bence
Amiinn inşaallah ablacım benim üzülme meleklerimiz zamanını bekliyo :))Büyük ihtimal kan testi yapar Can'ım ama SANmıom olduğunu Allah hayırlısını versın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?