- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Ablacım benim adet günüm cuma günü kasıklarımda olucakmışım gibi ağrı devam ediyo ama bilmiyorum bekliyorum bakalım :)
Belki sen hamissindir Can'ım inşallahAblacım benim adet günüm cuma günü kasıklarımda olucakmışım gibi ağrı devam ediyo ama bilmiyorum bekliyorum bakalım :)
İiinşaallah ablacım ama test yapmıcam cuma gününe kadar sabredicem cuma günü test alıcam olmazsam cumartesi yapıcam test erken yapınca çıkmayınca üzülüyorum ve adetime daha var belki vardırda belli değildir diye kendi kendimi ümitlendiriyorum 7aydır böyle psikolojim bozuldu artıkBelki sen hamissindir Can'ım inşallah)) keşke bi test yapsaydın
Can'ım takma hiç elbet bizimde olucak bebıslerımız Allah iZin verirse takma kafanı bak bende adet oldum biraz ağladım sızlandım ama hayat devam ediyor Allah başka dert vermesin öyle duşun Mutlu ol ınsallah hamıssındır Allahım büyükİiinşaallah ablacım ama test yapmıcam cuma gününe kadar sabredicem cuma günü test alıcam olmazsam cumartesi yapıcam test erken yapınca çıkmayınca üzülüyorum ve adetime daha var belki vardırda belli değildir diye kendi kendimi ümitlendiriyorum 7aydır böyle psikolojim bozuldu artık((
Amin Can'ım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah Allah büyüktür deyip tevekkül edicez bizim sınavımız da buhanimlar unitsizlik yok Rabbim cok buyuk goren duyan bilendir hersey istedigimiz anda ve zamanda olmaz bu uzucu gelir ama buz kullar RAbbimden iyi bilemeyiz Rabbim peygamber efendimizin hurmetine duamizi kabul eder insallah.amin.
İnşaallah ablacım inşaallahCan'ım takma hiç elbet bizimde olucak bebıslerımız Allah iZin verirse takma kafanı bak bende adet oldum biraz ağladım sızlandım ama hayat devam ediyor Allah başka dert vermesin öyle duşun Mutlu ol ınsallah hamıssındır Allahım büyük
Evru ablaa senin paylaştığın fotoğrafı gördüm şimdi de birşeyi anlamadım zemzem suyunda yazılar çıkana kadar diye bi bölüm varya orayı anlamadım ablam nasıl olucak oKızlar ben bunu yapılan yer gök dua uzerıne Allah büyüktür sizdee yapın
Yazılar siliniomus canım suda o zaman inanarak icecekmissin adet bittikten sonra arapca yazılcqk meali olmuomusEvru ablaa senin paylaştığın fotoğrafı gördüm şimdi de birşeyi anlamadım zemzem suyunda yazılar çıkana kadar diye bi bölüm varya orayı anlamadım ablam nasıl olucak o
Anladım ablacım sağol . Sanırım adet olucam az önce wcye gittim afedersim peçeteye pembiş leke geldiYazılar siliniomus canım suda o zaman inanarak icecekmissin adet bittikten sonra arapca yazılcqk meali olmuomus
Hqyıırlısı tatlım üzülme bi daha ki aya inşllahAnladım ablacım sağol . Sanırım adet olucam az önce wcye gittim afedersim peçeteye pembiş leke geldi((
İnşaallah ablacımHqyıırlısı tatlım üzülme bi daha ki aya inşllah
çatlatma iğnesi mi oldunuz?Bu bekleyiş nereye kadar ya bugün de hiçbir belirti yok offf anlamıyorum ne oluyo kafayı yicem nerdesiniz arkadaşlar hiç kimsn iğne olmadımi
Evet catlama iğnesi oldum ilk daha bakalimçatlatma iğnesi mi oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?