çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra bel,kasık... ağrıları yaşanlar var mı?

Ablacım benim adet günüm cuma günü kasıklarımda olucakmışım gibi ağrı devam ediyo ama bilmiyorum bekliyorum bakalım :)
Belki sen hamissindir Can'ım inşallah )) keşke bi test yapsaydın

Belki sen hamissindir Can'ım inşallah )) keşke bi test yapsaydın
İiinşaallah ablacım ama test yapmıcam cuma gününe kadar sabredicem cuma günü test alıcam olmazsam cumartesi yapıcam test erken yapınca çıkmayınca üzülüyorum ve adetime daha var belki vardırda belli değildir diye kendi kendimi ümitlendiriyorum 7aydır böyle psikolojim bozuldu artık ((

Can'ım takma hiç elbet bizimde olucak bebıslerımız Allah iZin verirse takma kafanı bak bende adet oldum biraz ağladım sızlandım ama hayat devam ediyor Allah başka dert vermesin öyle duşun Mutlu ol ınsallah hamıssındır Allahım büyük

hanimlar unitsizlik yok Rabbim cok buyuk goren duyan bilendir hersey istedigimiz anda ve zamanda olmaz bu uzucu gelir ama buz kullar RAbbimden iyi bilemeyiz Rabbim peygamber efendimizin hurmetine duamizi kabul eder insallah.amin.

hanimlar unitsizlik yok Rabbim cok buyuk goren duyan bilendir hersey istedigimiz anda ve zamanda olmaz bu uzucu gelir ama buz kullar RAbbimden iyi bilemeyiz Rabbim peygamber efendimizin hurmetine duamizi kabul eder insallah.amin.
Amin Can'ım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah Allah büyüktür deyip tevekkül edicez bizim sınavımız da bu

Kızlar ben bunu yapılan yer gök dua uzerıne Allah büyüktür sizdee yapın

Eklentiler

• image.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 210
Selamün aleyküm benimde bu ikinci ayım çatlama iğnesi olalı.. Ama bu ay hem klomen hemde femara kullandum 5 gün.. Daha bir hafta anca oldu.. 10 sonra belli olacak bakalım hayırlısı hepimiz için...

İnşaallah ablacım inşaallah

Kızlar ben bunu yapılan yer gök dua uzerıne Allah büyüktür sizdee yapın
Evru ablaa senin paylaştığın fotoğrafı gördüm şimdi de birşeyi anlamadım zemzem suyunda yazılar çıkana kadar diye bi bölüm varya orayı anlamadım ablam nasıl olucak o

Evru ablaa senin paylaştığın fotoğrafı gördüm şimdi de birşeyi anlamadım zemzem suyunda yazılar çıkana kadar diye bi bölüm varya orayı anlamadım ablam nasıl olucak o
Yazılar siliniomus canım suda o zaman inanarak icecekmissin adet bittikten sonra arapca yazılcqk meali olmuomus

Bende bu cumartesi iğnemi oldum ve ertesi gün kasiklarim ağrıdı bugün de ara ara ağrım oldu ve iğne batar gibiydi arti afedersiniz şeffaf uzayan bi akintim vardı öğlen kadar ve daha sonra bu saate kadar akintim durdu birde igneden galiba bilemedim çok Afedersiniz gaz yapiyo bayagi galiba Rabbim bize ve isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin inşallah

Bu bekleyiş nereye kadar ya bugün de hiçbir belirti yok offf anlamıyorum ne oluyo kafayı yicem nerdesiniz arkadaşlar hiç kimsn iğne olmadımi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…