çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra bel,kasık... ağrıları yaşanlar var mı?

Bu iğne sol kasığımi acayip ağrıtıyor.18 de iğne oldum.karnim sis ateşim var belimde de adet olacakmışım gibi bir ağrı sürekli.yan etkilerini yaşayan var mı ohss diye birseyden bahsediliyor

Bu iğne sol kasığımi acayip ağrıtıyor.18 de iğne oldum.karnim sis ateşim var belimde de adet olacakmışım gibi bir ağrı sürekli.yan etkilerini yaşayan var mı ohss diye birseyden bahsediliyor
Bende de kasık ağrısı var bugün dışarı çıktım geldim hemen uzandim çok aşırı ağrıdı batma oldu ama ilk günler şeffaf uzayan akinti geldi ama artık yok iğneyi olalı 8 gün oluyo benim de sizin de ilk günler daha ilk günler acayip etki oluyo ama yavaş yavaş geçiyo kasik agrisi hariç tabi bu durum bende sizde devam da edebilir bi de çok fena ayıptır söylemesi ilk günler gaz çok yaptı ama artık o da yok şu an sadece kasigim ara ara çok nadir ağrıyor ve de egildiğimde zmn benim agriyo

Son düzenleme:
Hayırlısıyla güzel sonuçlara ulasabilsek çektiğimiz sıkıntıyı unuturuz da bu beklemek çok stresli bnm bundan önce iki ay arka arkaya kimyasal gebelik oldu daha öncede bir dış gebelik.bunaldim iyice artık.

Çok geçmis olsun aynen beklemek çok zor beni de beklemek yordu inşallah güzel haberler aliriz beklediğimiz için olmuyo zaten

Çok teşekkür ederim. İnşallah Rabbim emeklerimizi boş çıkartmaz. Yazalım. Buraya sonuclarimizi.

Merhaba arkadaşlar bende çatlatma iğnemi 24 mayıs salı gecesi yaptırdım. beklemedeyim. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Arkadaşlar merhaba benim de aşılama olmam gerekiyormuş henüz belli değil ama bu çatlatma iğnesi hangi işlemde yapılıyor yardımcı olurmusunuz lütfen

Arkadaşlar merhaba benim de aşılama olmam gerekiyormuş henüz belli değil ama bu çatlatma iğnesi hangi işlemde yapılıyor yardımcı olurmusunuz lütfen
Cnm klomen kullandın mi bana doktorum önce klomen verdi yumurtaliklarima bakti gelisme var iğneye geçicez dedi bi tane iğne verdi
Yumurtalıklarında gelisme olmadığı zmn iğne verilmiyo cnm
Bende beklemedeyim

Cnm klomen kullandın mi bana doktorum önce klomen verdi yumurtaliklarima bakti gelisme var iğneye geçicez dedi bi tane iğne verdi
Yumurtalıklarında gelisme olmadığı zmn iğne verilmiyo cnm
Bende beklemedeyim

Eşimin sonuçları çıksın galiba aşılamaya geçilmeden önce kullanıcam ilaçlar vericek gibi geliyo bana salı günü son tahlillerimi yapıp eşimin sonuçlarını yaptırmasını bekliycem smear ve kültür tahlili inşallah bi sıkıntı çıkmaz. Hepimizin Allah yardımcısı olsun

İnsallah cnm çok geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katıldım ve size birşey sormak istiyordu m 17 mayısta pregnly çatlama iğnesi vuruldum 18 20 ilişki dedi doktorum ve 26 mayistada progesteron hormonuma bakıldı ve 9.40 çıktı geçen ay yapıldığında 0.10 du yani bu ay yükselmiş degerim galiba ama sizce yumurtla olmusmudur iğneden sonra 6.gun idrar testi yapmıştım negatifti yani iğnenin etkisi geçmiş galiba 10.gun tekrar yaptım silik ikinci cizgi çıktı acaba gebelik söz konusumudur

Herkese merhaba aranıza
Öncelikle hikayemi yazayım sizlere
4 mayısta adetimin 1. Günü klomene basladım 18 i gecesi çatlama iğnesi oldum 19-25 arası günlük ilişki olacak dedi doktorum. 21 ile 24 ünde de prulutan diye iğne oldum 25 inden 31 ine kadarda progestan verdi(fitil seklinde ) bgün 12. Gün bitti ama kasıklarımda sızlama var. Akıntım var. Hafta sonu feci agrıyodu belim.carsamba doktorum test yapacak ama sabırsızım. Simdi sizlere sorum şu ki iğneden 12 gün snra bile bu sancı ve sızılar neden devam eder? Şimdiden tşkkr ederm

Merhabalar 18 mayısta catlatma iğnesi oldum.bugun test yaptım net belli ikinci çizgiyi gördüm acaba iğnenin etkisi hala devam ediyormudur

Merhaba arkadaşlar 17 mayısta çatlama iğnesi vuruldum bugun iğneden sonra 16.gunum dün yani 15.günde iki damla açık pembe sıvı geldi wcde ondan sonra hiç bsy gelmedi acaba yerleşme kanaması falan olabilir mi ki

İnşallah öyledir anım. kan testi yaptırmalısın bence. geç döllenmeyse bile artık kendini belli eder diye düşünüyorum. benim bugün 10.günüm iğneden sonra. bakalım 8inde kan testi vericem o güne kadar dayanırsam. iğnenin etkisi yeni yeni geçiyor benim daha

Eklentiler

• 13346487_10154236491206310_2790780714018948523_n.webp
    4 KB · Görüntüleme: 271
Malesef bugun baya geldi kesin adet oldm adetin 5.günü tekrar ilaca Baslicam hayırlısı baklm insallah 2.de tutar erken yapma canim testi doktorun ne gun dediyse ozmn yap Inşallah senin tutar canim hayırlısı olsun rabbim nasip etsin hepimiz kavusalim bebislerimize

Selam kızlar ben 1 haziranda çatlatma iğnesi oldum 5haziran hala kasık Ağrısı arada batma var sizce neden

Selamun aleykum arkadaşlar ben pko hastasiyim gecen ay klomen kullandim yumurtalarim cok oluyo ama buuuk olmuyo isimize yariyan yok dedi doktor. Adet olmam icin hap verdi ve adet olunca tekrar gel dedi ikinciye klomen kullandik ve bu ay bir tane yumurtam olustu. Dun saat 1 de igne vuruldu ve bu aksam iliski verdi. Igneyi vuruldugumda beri yumurtanin olustugu taraf sag taracta kasigimda baya agri var bu akşamda iliski oldu. Sizce kasikta agri olursa catlamismi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…