- 12 Temmuz 2015
- 46
- 31
- 38
- 39
Bende de kasık ağrısı var bugün dışarı çıktım geldim hemen uzandim çok aşırı ağrıdı batma oldu ama ilk günler şeffaf uzayan akinti geldi ama artık yok iğneyi olalı 8 gün oluyo benim de sizin de ilk günler daha ilk günler acayip etki oluyo ama yavaş yavaş geçiyo kasik agrisi hariç tabi bu durum bende sizde devam da edebilir bi de çok fena ayıptır söylemesi ilk günler gaz çok yaptı ama artık o da yok şu an sadece kasigim ara ara çok nadir ağrıyor ve de egildiğimde zmn benim agriyoBu iğne sol kasığımi acayip ağrıtıyor.18 de iğne oldum.karnim sis ateşim var belimde de adet olacakmışım gibi bir ağrı sürekli.yan etkilerini yaşayan var mı ohss diye birseyden bahsediliyor
Çok geçmis olsun aynen beklemek çok zor beni de beklemek yordu inşallah güzel haberler aliriz beklediğimiz için olmuyo zatenHayırlısıyla güzel sonuçlara ulasabilsek çektiğimiz sıkıntıyı unuturuz da bu beklemek çok stresli bnm bundan önce iki ay arka arkaya kimyasal gebelik oldu daha öncede bir dış gebelik.bunaldim iyice artık.
Cnm klomen kullandın mi bana doktorum önce klomen verdi yumurtaliklarima bakti gelisme var iğneye geçicez dedi bi tane iğne verdiArkadaşlar merhaba benim de aşılama olmam gerekiyormuş henüz belli değil ama bu çatlatma iğnesi hangi işlemde yapılıyor yardımcı olurmusunuz lütfen
Cnm klomen kullandın mi bana doktorum önce klomen verdi yumurtaliklarima bakti gelisme var iğneye geçicez dedi bi tane iğne verdi
Yumurtalıklarında gelisme olmadığı zmn iğne verilmiyo cnm
Bende beklemedeyim
İnsallah cnm çok geçmiş olsunEşimin sonuçları çıksın galiba aşılamaya geçilmeden önce kullanıcam ilaçlar vericek gibi geliyo bana salı günü son tahlillerimi yapıp eşimin sonuçlarını yaptırmasını bekliycem smear ve kültür tahlili inşallah bi sıkıntı çıkmaz. Hepimizin Allah yardımcısı olsun
Merhabalar 18 mayısta catlatma iğnesi oldum.bugun test yaptım net belli ikinci çizgiyi gördüm acaba iğnenin etkisi hala devam ediyormudur
İnşallah öyledir anım. kan testi yaptırmalısın bence. geç döllenmeyse bile artık kendini belli eder diye düşünüyorum. benim bugün 10.günüm iğneden sonra. bakalım 8inde kan testi vericem o güne kadar dayanırsam. iğnenin etkisi yeni yeni geçiyor benim dahaMerhaba arkadaşlar 17 mayısta çatlama iğnesi vuruldum bugun iğneden sonra 16.gunum dün yani 15.günde iki damla açık pembe sıvı geldi wcde ondan sonra hiç bsy gelmedi acaba yerleşme kanaması falan olabilir mi ki
Canım sonuç ne merak ettim? Bende bugün iğnenin 7.ci günü senin dediğin gibi kasık agrım falan varSelam kızlar ben 1 haziranda çatlatma iğnesi oldum 5haziran hala kasık Ağrısı arada batma var sizce neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?