çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra bel,kasık... ağrıları yaşanlar var mı?

kızlar bende iğneyi vurdurduktan sonra 36 saat sonra yı önerdi dr daha sonra gün aşırı dedi ve hamiş kaldım şuan 3 haftalıkış benimde kafamı karıştıran ben dr gitmelimiyim şimdiden muayenelere başlamalımıyım tv usg çekiyolar daha bebek belli olmaz diyolar kafam karıştı çokkk

gökce en az 6 haftalık olması lazım kalp atışını duymak için....
kanama sancın olmazsa bekle derim

ay canım inşallah hamişsindir.test yapınca yaz ok.

canım 3 haftalıksa belli olmaz kese vardır sanırım.benn ilk hamileleigimde 5 haftalıkmıydı neydi kese göründü.kendi doktorunu ara istersen geleyim mi diye.sen bilirsin canım.belki doktorun hamileliginle alakalı vitamin ilaç falan verir.son adet tarihinden hesaplıyorlar o tarihten mi 3 haftalık çıkıyor.inşallah hayırlısıyla bebegini kucagına alırsın.çok güzel bir hamilelik geçirirsin ve çok saglıklı güzel bir bebegin olur.

canımcım son adet tarihim ocak 12 internetten hesaplayınca 5 haftalık çıkıyo dr 8 haftalıkken gel dedi ama bende bel ağrısı var normal diyo çevremdekiler iyi dileklerin için çokkk teşekkür ederim ALLAH ım sana da nasip eder inşallah sende dikkat et kendine dr dediklerini sakın ihmal etme nolur seninde hayırlı haberini burdan duyucaz :CüvCüv:

bende senin iyi dileklerin için teşekkür ederim sağolasın.doktorun öyle söylemişse onu dinle derim.ben senin yaşadığın o duyguyu anlıyorum için içine sığmıyor biran önce görmek istiyosun bebeğini.ben bebekle konuşmaya bile başlamıştım.insan kendini çok kaptırıyor.zaten test yapınca o 2çizgiyi görünce bi tuaf oluyosun.bende böyle şeyler olmuştu.inşallah hayırlı ise bu ay olsun.test yapınca yazıcam sonucu.dua edin benim için.hamile kadınların duaları kabul olurmuş.:CüvCüv:

gökcenaydın tebriklerrr :lepi:
darısı bizlerin başına inşallahh..
ilişki sıklığınızı doktorun dediği şekilde ayarladın sen heralde değil mi?
senin ilk iğnen miydi bu??

lalminacım cok sağol. insallah olumlu bir haber verebilirimm.

evet ilk iğne idi ocak 26 da vuruldu 36 saat sonra iğneyi vurduğu saatte ilişki olsun dedei daha sonra 4 gün önerdi 2 gün 1 gün ara sonra tekrar 2 gün dedi inşallah gönlüne göre verir allah ım seninde mi ilk iğnen

arkadaşım ben igne oldugum gün doktoruma sordum bugün olcak mı diye hayır demişti kafam karıştı şimdi.acaba dinlemeyip yapsamıydım.hamile kalamadım zaten.bakalım önümüzdeki ay ne olacak.

canım ben burda bir arkadaşın yazısını okumustum iğneden beş saat sonra ilişki ondan 12 saat tekrar ilişki olmus sonrda hergün ve hamile kalmış hatta ilk günü niye iki defa ilişki yapmadım diye üzülmüştüm çok şükür hamileyim

canım zamanı gelmişse eger 1 kerede olsa tutuyor 10 kerede olsa.ne bileyim ben öyle hamile kalma zamanını duydum ki çok şaşırdım valla.biz olsun diye ugraşıyoruz millet korundugu halde hamile kalıyor.:uhm:

amin canım. evet ilk iğnem..valla ne biliim benim 36. saat abuk sabuk bir zamana geldiğinden .
benim kasık bel ağrım filan kalmadı artık bugun. iğneyi pazar olmustum..

amin canım. evet ilk iğnem..valla ne biliim benim 36. saat abuk sabuk bir zamana geldiğinden .
benim kasık bel ağrım filan kalmadı artık bugun. iğneyi pazar olmustum..

canım benimde abuk sabuk bi saate gelmişti ama mecburen allah gönlüne göre verir inşallah.

kızlarr kaç aydırr hamilee kalamıyorsunuzz meselaa rahatsızlıkk neydee doktorlarr çatlatmaa iğnesii önerdilerr
bendee gittimm banaa önermedii

kızlarr kaç aydırr hamilee kalamıyorsunuzz meselaa rahatsızlıkk neydee doktorlarr çatlatmaa iğnesii önerdilerr
bendee gittimm banaa önermedii

canım benim hikaye biraz uzun.ben zaman kaybetmemek için doktorum bunu önerdi normal yollada kalırım belki ama işimi şansa bırakmak istemiyorum ve zaman geçsin istemiyorum.benim bir hormonum yüksek ama hamile kaldım ben karnımda öldü.sen kaç senelik evlisin ve yaşın kaç?yaşın küçükse ve yeni evliysen vede problemin yoksa sende ve eşinde ondan önermemiştir.normal yolla hamile kalırsın diye.kafana takma olur inşallah.

merhaba çılgınkız ne oldu sonuç test yaptırdın mı sonucu yaz ok

canım selam,
yok daha bu hafta regl haftam..bakalım. eğer gelmezse bir hafta beklicem test için.
artık test yapmaktan bıktım..umutlanmamaya çalışıyorum. kısmet..
olumlu olumsuz haberdar ederim canım durumumu..
ahh bir güzel haber verebilsem keşke ben de buralarda..:Saruboceq:
sen nasılsın? hangi aşamadasın bu ay?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…