Canım ben idrar testi yapmıştım 10. Gün tertemizdi 12. Gün yaptım hemen belirdi çizgi yani artış gösterebilir belli olmaz bencearkadaşlar merhaba dün çatlatma iğnemin 10. günüydü doktorum 10. gunu test yap dedı kanda 3.9 cıktı doktorumla görüştüm bi 4 gun daha bekle eger adet olursan yeniden gonalf ve catlatma iğnesı deniycez dedı sanırım 3.9 ilerlemez yanı ılk asama kötü sonuc olmuş dimi hamile olma ihtimalim yok
Benim 10-11 negatif 12 hafif silik 13 hafif silik 14 belirgin di kan 17 çıkmıştıHiç umudum kalmadı benimde canlar sanki yok gbi belirti de yok hiç
bekliyorum suanda adet olmadım duplashon kullanmıstım 3 gun ıcınde olması gerekıyor demıslerdı bgn bıteli 3. gun sizce olmazsam yarın gıdıp tekrar kan wersem mı
keşke içmeyip adet gününü bekeseydin çatlatma iğnesi in 10. Günü pozitif çıkması imkansız benim 14. Gün bile degerm 17 idibekliyorum suanda adet olmadım duplashon kullanmıstım 3 gun ıcınde olması gerekıyor demıslerdı bgn bıteli 3. gun sizce olmazsam yarın gıdıp tekrar kan wersem mı
evet canım doktor catlatma ıgnesıyle aynı anda baslattırmıstı varsa tutunmasına yardımcı olur yoksa adet olmanı saglar dıe cuma gunu ılac bıttı henüz adet olmadımbu içtigin adet söktürücümü
bugun kan ver inşallah vardır
Cumartesi o değer ise bugün vermeb lazım ki iki katı artmışmi 6-10 arası çıkması lazım sen bence bugün verduplashonu doktorum verdı eger varsa tutunmasına yardımcı olur yoksa edat görmenı saglar dıe ondan kaynaklı kullandım yarın tekrar mı kan verıyım 3.9 sizce yükselmiş midir varsa
bgn ii çıkışı verıyım canım o zaman kesın haber edıcem bol dua edın lütfen :)Cumartesi o değer ise bugün vermeb lazım ki iki katı artmışmi 6-10 arası çıkması lazım sen bence bugün ver
Ediyoruzbgn ii çıkışı verıyım canım o zaman kesın haber edıcem bol dua edın lütfen :)
aslında belım cok agrıyor o yüzden de cok umutlu degılım ama yınede denıycem :)Ediyoruzhaber ver
Canlar sizi dinledim kan werdim 84 cıktı hamileymişim çarsamba bi daha kan wercem sonra ulturasona gün vericek doktor :))aslında belım cok agrıyor o yüzden de cok umutlu degılım ama yınede denıycem :)
Kanı werdim 84 cıktım doktorum hamilesin dedi canlarım carsamba günü tekrar wericem degerin ne kadar yükseldigine bakıcakEdiyoruzhaber ver
DemiştimKanı werdim 84 cıktım doktorum hamilesin dedi canlarım carsamba günü tekrar wericem degerin ne kadar yükseldigine bakıcak
şükürler olsun canım yarın tekrar verıcem kan yükselme değerıne göre doktorum ulturason günü vericekDemiştim
Çatlatma iğnesi olmuşmuydunuz?Benim 10-11 negatif 12 hafif silik 13 hafif silik 14 belirgin di kan 17 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?