- 27 Kasım 2018
- 626
- 627
- 103
Valla negatif olduğunu görünce çok moralim bozulduBen miratech kullandim pozitif goaterip duruyordu dune kadar cldrcam bende olmazsa diye korkuyorum
Belki tekrar yukselir sen ilk mi yaptin 10. Gunde daha once de yaptnmiValla negatif olduğunu görünce çok moralim bozuldu
İğnenin etkisi geçmiştir, silik çizgi bile mi yoktu. Belirtin varmı?Evet negatif çıktı. Erken mi sizce
Evet canım ilk yaptım daha önce hiç yapmadımBelki tekrar yukselir sen ilk mi yaptin 10. Gunde daha once de yaptnmi
İğnenin etkisi geçmiştir
İğnenin etkisi geçmiştir, silik çizgi bile mi yoktu. Belirtin varmı?
İlk çatlama iğnen miEvet canım ilk yaptım daha önce hiç yapmadım
Evet canım ilk çatlatmaİlk çatlama iğnen mi
Beklemelimiyim sizceİlk çatlama iğnen mi
Pazartesi bi daha test yap cnmBeklemelimiyim sizce
Pazartesi bi daha test yap cnm
Ewet war igne vuruldunmu igne gunuyle kacinci gununKızlar hamılemiyimmm 3 saniye de çıkıverdi
Ewt cnm hayırlı olsunKızlar hamılemiyimmm 3 saniye de çıkıverdi
ben kaldım canım hemde ikiz suadna 8 haftalıklar şükürler olsun umudunuzu kaybetmeyinTest yaptım Bn 17.günümdü dün negatif çıktı ama
İlk kullanmanmıydıben kaldım canım hemde ikiz suadna 8 haftalıklar şükürler olsun umudunuzu kaybetmeyin
evet canım ılk kullanımdıİlk kullanmanmıydı
erken canım daha doğrusu benım ıdrarda cıkmadı kanda cıktı bıde kan ver ıstersenGünaydın canım. Benim de bu ay ilk tedavi görüşüm. İğne günü + 10. gün bugün idrar testi yaptım negatif. Çok mu erkek yaptım. İğne etkisi bile yokBelirtilerin nasıldı senin ? Eki Görüntüle 2560918
arkadaslar merhaba eylül ayında gonalf 900 ılac aldım sadce 1 hafta kullanım ıgneyı rabbımın ıznı ıle suanda 3 aylık ıkızlerıme hamıleyım ılac halen ıkı aylık tedavıye yaetıcek kadar var paraya cevırmek ıstemıorum bagıslıycam eger gercekten bu ılaca ıhtıyacı olup alamayan bırıne canı gönülen inananarak verıcem ıstersenız burdan yazın ıstersenız özelden yazınGünaydın canım. Benim de bu ay ilk tedavi görüşüm. İğne günü + 10. gün bugün idrar testi yaptım negatif. Çok mu erkek yaptım. İğne etkisi bile yokBelirtilerin nasıldı senin ? Eki Görüntüle 2560918
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?