Hala adet olmadin miTest yaptım Bn 17.günümdü dün negatif çıktı ama
Hayır, dün doktorumla konuştum, adet görürsen 3.günü gel dedi, görmezsen testi tekrar yap dediHala adet olmadin mi
Kan ver demedi miHayır, dün doktorumla konuştum, adet görürsen 3.günü gel dedi, görmezsen testi tekrar yap dedi
YooKan ver demedi mi
Bir kan ver bence en azindan daha dogru olir
Adet olmazsan ve test negatif cikip durursa nolacak doktorun buna yonelik bir sey demedi mi ozelde mi doktorunBir kan ver bence en azindan daha dogru olir
Pazartesiye kadar olmazsam veririmBir kan ver bence en azindan daha dogru olir
Anladim tanidik mi rastgele mi buldunuzDoktorun muayene yeri ayrı hastanede deil
Yakınımda gidenler var o doktora, ordan tavsiye yaniAnladim tanidik mi rastgele mi buldunuz
Anladim canim bilemedim kiYakınımda gidenler var o doktora, ordan tavsiye yani
Bekleyeyim bakalım, olmazsam giderim.Anladim canim bilemedim ki
Hangi marka test kullandinKızlar bende bu ay çatlatma iğnesinden tedavi oldum bugün çatlatmnın 11.günü dün test yaptım çıkmadı. Ama belim karnım çok ağrıyor gögüslerimde şiş sizce gebelik varmıdır
Oncomed canımHangi marka test kullandin
Hangi marka test kullandin
Negatif mi çıktı 10.gündeKızlar bende bu ay çatlatma iğnesinden tedavi oldum bugün çatlatmnın 11.günü dün test yaptım çıkmadı. Ama belim karnım çok ağrıyor gögüslerimde şiş sizce gebelik varmıdır
Ben miratech kullandim pozitif goaterip duruyordu dune kadar cldrcam bende olmazsa diye korkuyorumÇok ucuza aldım testtende olabilir mi
Evet negatif çıktı. Erken mi sizceNegatif mi çıktı 10.günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?