oldum canım catlatma ıgnesı ıkıu hafta önce suanda beta 1852 ye yükseldi düzenli takipte doktorumÇatlatma iğnesi olmuşmuydunuz?
Çünkü çatlatma ignesınde hcg var o nedenle yanlış anlaşılma olabılır
Oldum canım ben yanlış değildi 14. Gün 17 iki gün sonra 67 artarak devam etti çok şükürÇatlatma iğnesi olmuşmuydunuz?
Çünkü çatlatma ignesınde hcg var o nedenle yanlış anlaşılma olabılır
İgnenin kacinci gunu etkisi gecmistiOldum canım ben yanlış değildi 14. Gün 17 iki gün sonra 67 artarak devam etti çok şükür
10-11İgnenin kacinci gunu etkisi gecmisti
Peki iliskileriniz nasil oldu ignedeb 36 saat sonra mi
Ben IGNe günü dahil on gün kesintisiz ilişki yaşadımPeki iliskileriniz nasil oldu ignedeb 36 saat sonra mi
Uvvv zor olmadi mi neyse onemli olan tutmasi allah anali babali buyutsunBen IGNe günü dahil on gün kesintisiz ilişki yaşadım
Bnde de belirti yok hiçHiç umudum kalmadı benimde canlar sanki yok gbi belirti de yok hiç
Sizin kacinci gunde etkisi gecmistiBnde de belirti yok hiç
10 günde geçiyormuş, bnm iğneden sonra 13.günüm bugün hala test yapmadım ama umudum yokSizin kacinci gunde etkisi gecmisti
İlk çatlatma iğnesi kullanman mıydıarkadaşlar merhaba dün çatlatma iğnemin 10. günüydü doktorum 10. gunu test yap dedı kanda 3.9 cıktı doktorumla görüştüm bi 4 gun daha bekle eger adet olursan yeniden gonalf ve catlatma iğnesı deniycez dedı sanırım 3.9 ilerlemez yanı ılk asama kötü sonuc olmuş dimi hamile olma ihtimalim yok
Aaa niye yapmadiniz merak ederdim ben.10 günde geçiyormuş, bnm iğneden sonra 13.günüm bugün hala test yapmadım ama umudum yok
Cuma günü yapcammAaa niye yapmadiniz merak ederdim ben.
Sonuç nedir cnmInşallah yükselir değerlerin canım bende 2 gün önce iğne oldum böyle okuyunca umudum tükeniyor
Tuttu işte önceki deneme de 36 saat falan yaptım tutmadıUvvv zor olmadi mi neyse onemli olan tutmasi allah anali babali buyutsun
arkadaşlar merhaba dün çatlatma iğnemin 10. günüydü doktorum 10. gunu test yap dedı kanda 3.9 cıktı doktorumla görüştüm bi 4 gun daha bekle eger adet olursan yeniden gonalf ve catlatma iğnesı deniycez dedı sanırım 3.9 ilerlemez yanı ılk asama kötü sonuc olmuş dimi hamile olma ihtimalim yok
Canlar sizi dinledim kan werdim 84 cıktı hamileymişim çarsamba bi daha kan wercem sonra ulturasona gün vericek doktor :))
İgnenin 17.gunu adet oldu tekrar ilaç kullandım dün de iğne vuruldum bakalım bu ay olacakmiSonuç nedir cnm
Merhaba benimde 7. Günüm çatlatma iğnesinde ilk seferde hamile kalan var mımacabakeşke içmeyip adet gününü bekeseydin çatlatma iğnesi in 10. Günü pozitif çıkması imkansız benim 14. Gün bile degerm 17 idi
Test yaptım Bn 17.günümdü dün negatif çıktı amaMerhaba benimde 7. Günüm çatlatma iğnesinde ilk seferde hamile kalan var mımacaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?