arkadaslar sabah çat.iğnemi oldum.ve olduktan yarım saat sonra falan sağ kasığımda iğne batması gibi ağrı bişi hissediyorm.acaba etkisi mi oluyo.iğne işe yarıyomu dersiniz.bunun gibi bişi yaşayn varmı aranızda acaba..
arkadaslar sabah çat.iğnemi oldum.ve olduktan yarım saat sonra falan sağ kasığımda iğne batması gibi ağrı bişi hissediyorm.acaba etkisi mi oluyo.iğne işe yarıyomu dersiniz.bunun gibi bişi yaşayn varmı aranızda acaba..
Merhaba arkadaşlar. Catlatma iğnesi konusunda fazla bilgim yok. Bir yildir bebek düşünüyorum . iki kez düşük yaptım. Bu ay da hamile kalamazsam. Catlatma iğnesi yaptirayim mi. Çünkü adetim düzensizleşti yumurtlamayi da hesaplayamiyorum. Yan etkisi falan var mi bu iğnenin. Doğuda görev yapıyorum. Fazla doktora da gidemiyorum. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar ben çatlatma iğnesi yaptım.bugun 15.gunum dunden beri kahverengi lekelenmem oldu.kasık agrımda çok fazla.acaba normal mi yoksa olumsuzmu.bilen varsa cvp yazabilir mi
maalesefki canm yoookkk,,klomen 2.denememden sonra kist olduğunu öğrendim.ve bu ay da tedavisiz geçiricem.kendilğnden atılabiliyomuş bu kist ama endişeliyim yinede..ya atamzsam falan de yaa..uufffffff ne karışık şl bunlar..bunaldım artıkk..
maalesefki canm yoookkk,,klomen 2.denememden sonra kist olduğunu öğrendim.ve bu ay da tedavisiz geçiricem.kendilğnden atılabiliyomuş bu kist ama endişeliyim yinede..ya atamzsam falan de yaa..uufffffff ne karışık şl bunlar..bunaldım artıkk..
aynen çok karışık işler cnm.Rabbim daha fazla aratmaz inş.bizleri.benimde 2.ay klomen tedavim negatifle sonuçlandı.artık aşılamaya geçecez. dr.um öyle söledi. ama hiç umudum yok bu yumurtalarla
aynen çok karışık işler cnm.Rabbim daha fazla aratmaz inş.bizleri.benimde 2.ay klomen tedavim negatifle sonuçlandı.artık aşılamaya geçecez. dr.um öyle söledi. ama hiç umudum yok bu yumurtalarla
işte canm banada kist olmadan önce daha 2.ayımda aşılama denmişti.ama ben kabul edemedim dr abirazda güvensizlikten dolayı yani.erken bulmuştum aşılamayı daha.kafam karıştı,iki arada biderede kaldım..ondan sonrada kist çıkttıkist geçince bende aşılamayı istiycem artık..neolursa olsun bıkkınlık geldi artık ama yaa