Maalesef canım keşke güzel haberler verebilseydim.. Çatlatmaya iğnesini vurduğumda tam 5 tane gelişen yumurtam vardı ve iğneden sonra ki 18. gün kırmızıları gördüm.. 14. gün adet görüceksin diye bir şey yok ama iğneden sonraki 14.gün sonuç belli olabiliyormuş yine de kesin değildir de Eniyisi adetin geçmesi.. Bu ay doktor rahim filmi istemişti ama özele gittiğim için çok fazla geldi ücreti Üni hastanesine gittim bnde.. Adetimin 6.gününde gittiğim için bu ay ertelemek zorunda kaldık.. Ama ben bu ay bariz yumurtamın çatladığını hissettim.. İnşallah ilaçsız iğnesiz Rabbim nasip eder.. Allah büyük hayırlı zamanda sağlıklı evlat versin inşallah..canım sonuç ne merak ettım :)
inş. canım hakkımızda hayırlısı ne ıse o olsun...bı catlama ıgnesı bıle 100 lıra ..kendılıgınden olur ınş. umıdımızı kesmemek lazımMaalesef canım keşke güzel haberler verebilseydim.. Çatlatmaya iğnesini vurduğumda tam 5 tane gelişen yumurtam vardı ve iğneden sonra ki 18. gün kırmızıları gördüm.. 14. gün adet görüceksin diye bir şey yok ama iğneden sonraki 14.gün sonuç belli olabiliyormuş yine de kesin değildir de Eniyisi adetin geçmesi.. Bu ay doktor rahim filmi istemişti ama özele gittiğim için çok fazla geldi ücreti Üni hastanesine gittim bnde.. Adetimin 6.gününde gittiğim için bu ay ertelemek zorunda kaldık.. Ama ben bu ay bariz yumurtamın çatladığını hissettim.. İnşallah ilaçsız iğnesiz Rabbim nasip eder.. Allah büyük hayırlı zamanda sağlıklı evlat versin inşallah..
CANIM MAALESEF SONUÇLAR OLUMSUZ ONUN İÇİN YAZAMADIM HER AY ADET GELDİĞİNDEN İTİBAREN EVİMİZİN İÇİNDE 3 GÜN YAS OLUYO. SAYFAYADA GİRMEDİM ŞİMDİYE KADAR. BU AY DOKTORUM FARKLI BİŞEY YAPTI RAHMİMİ KAŞIDI 4-5 GÜN KANAMAM OLDU RAHİM KENDİNİ HIZLI TOPARLAR ÇOCUK TUTUNUR BELKİ DEDİ ARTIK YAPACAK BİŞEY KALMADI. BAKALIM ADETE 2 GÜN VAR VE ADET AĞRILARIM VAR.BİDE RAHİM DARLIĞIM VARMIŞ BUNDAN DOLAYI OLMUYOR OLABİLİR DEDİSilik cizgi varsa ümitlendirmek istemem ama olduğuna işaret. 1 hafta geçmiş nerdeyse sonucunu merak ettim. ayni durumdayiz bende rahim filmi çekindim ne zaman çekindin rahim filmini
İnsallah bu ay tutunur bebişin. Benimde malesef heray hayal kırıklığıyla geçiyorCANIM MAALESEF SONUÇLAR OLUMSUZ ONUN İÇİN YAZAMADIM HER AY ADET GELDİĞİNDEN İTİBAREN EVİMİZİN İÇİNDE 3 GÜN YAS OLUYO. SAYFAYADA GİRMEDİM ŞİMDİYE KADAR. BU AY DOKTORUM FARKLI BİŞEY YAPTI RAHMİMİ KAŞIDI 4-5 GÜN KANAMAM OLDU RAHİM KENDİNİ HIZLI TOPARLAR ÇOCUK TUTUNUR BELKİ DEDİ ARTIK YAPACAK BİŞEY KALMADI. BAKALIM ADETE 2 GÜN VAR VE ADET AĞRILARIM VAR.BİDE RAHİM DARLIĞIM VARMIŞ BUNDAN DOLAYI OLMUYOR OLABİLİR DEDİ
benime ağrım olmuştu bıçak saplanması gibi bir anda gelip bir anda giden yumurta çatlama ağrısı imiş onlar. Hayırlısı olsun, allah tamamına erdirsin.Mrb kızlar. Bende ilk çatlama iğnemi oldum. Dr.12 şubatta hcg testi yapabilirsin dedi.ilk defa klomen kullandım buay. Belirgin ara sıra rahatsız edici kaşık ağrısı var sadece merakla bekliyorum sonucu.
Merakla bekliyorum.aklımdan çıkmıyor yine üzülmeyiz insbenime ağrım olmuştu bıçak saplanması gibi bir anda gelip bir anda giden yumurta çatlama ağrısı imiş onlar. Hayırlısı olsun, allah tamamına erdirsin.
akışına bırakın stres çok etkiliyor.Merakla bekliyorum.aklımdan çıkmıyor yine üzülmeyiz ins
aynen streslerle başımız dertte..ister istemez takıyo insan.akışına bırakın stres çok etkiliyor.
canm örnek verecek olursam daha bugün kontrolden geldim ama canım çok sıkıldı bi yandan dr yüzünden.herneyse yumurtalr istenilen büyüklükte yani 24mm-22mm olmuş.sanırsam en normal değerlr bu civarları.ve yarın sabah çatlatma iğnesi vurulucam.hemen 2.ayımda aşılama yapalım dedi ama ben çabuck istemedim bunu.1 ay daha bekliyim die,belki çatlatma iğnesiyle olur die düşündüm.allah büyük,insallah da böyle olur.hepimz için hakkımızda hayırlısıaklıma da şu soru geliyor hepilk defa çatlatma iğnesi vurunupta hamiş kalanların acaba yumurtaları kaç mm.? idi
cnm inş.senin çatlatma iğnesiyle olur. benim ise yumoşlarım 15 mm en büyüğücanm örnek verecek olursam daha bugün kontrolden geldim ama canım çok sıkıldı bi yandan dr yüzünden.herneyse yumurtalr istenilen büyüklükte yani 24mm-22mm olmuş.sanırsam en normal değerlr bu civarları.ve yarın sabah çatlatma iğnesi vurulucam.hemen 2.ayımda aşılama yapalım dedi ama ben çabuck istemedim bunu.1 ay daha bekliyim die,belki çatlatma iğnesiyle olur die düşündüm.allah büyük,insallah da böyle olur.hepimz için hakkımızda hayırlısı
cnm sen ne durumdasın.ben korkuyla bekliyorum her an oldum olucam diye.yine kırmızıları görmek istemiyom yaaaaynen streslerle başımız dertte..ister istemez takıyo insan.
aynen bende 2 yıl olucak bebek isteyeli adet gör gör bıktım.adet olabiliyoruz bunada şükür tabi ama artık da olsun yaa.canm ben klomen tedavisi 2.ayımdayım.klomen 2.denememde çatlatma iğnesi vuruldum daha bu sabah.ve dr um aşılama önerdi.ben ise dr umu sevemediğimden kabul edemedim.hemen yarına aşılama yapacaktı.dünden beride düşünüyorum iyi mi yaptım kötümü die.sencede çabuk değilmi aşılama yani..daha bu 2 denememdi.bide işte olsaymıydım ki diorum.ama herneyse geçti artık herşey iyiye giderse bidahaki ay insallh.şimdi çatlatma iğnesinin sonucuna yönelim ben.demen gibi bende şimdi sonuc ne olucak die merak ediyorm.insallah hayırlı haberler alırız sonucunda.cnm sen ne durumdasın.ben korkuyla bekliyorum her an oldum olucam diye.yine kırmızıları görmek istemiyom yaaa
amin canm insallah pek umudum yok ama.aptal dr aşılama için ayrıntılı bilgi vermedi konuşmadı oyüzden bende tırsdım galiba.aşılamya karar verdiğine bile sekreterinden duyyorum yani bilgiyi o veriyo.tartışacak konuma kadar geldm.gıcık da oldun biyandan tabi..daha bisürü sebep.eve geliceğe kadar sinir oldum ağladm resmen sinrden.dev.hast. tabi işni güzel yapan kim..dillerinden diken çıkıyo.bizimde elimz mahkuum gidiyorz işte böyle yerlere.güzel yaklaşımda bulunsaydı kabu ederdim belki olurdu.belki aaşılama şansım bunda büyük olrdu.yumurtlama sorunm pek yok zaten.ama olamadı işte.sadece çatlatma iğnesini kabul ettim.bi taraftan da doğal hamilelik olsun istiyorum.kafam çok karışık.çok dağınık işler bunlar yaa..cnm inş.senin çatlatma iğnesiyle olur. benim ise yumoşlarım 15 mm en büyüğüolmazda demiyo dr.um ama korkuyorum hemen aşılamaya da geçmiyo.senin inş. tutar da hep seviniriz
devlet has.de ben vakit kaybettim tam 1 yıl.şimdi özele gidiyorum zor oluyo ama mecbur.amin canm insallah pek umudum yok ama.aptal dr aşılama için ayrıntılı bilgi vermedi konuşmadı oyüzden bende tırsdım galiba.aşılamya karar verdiğine bile sekreterinden duyyorum yani bilgiyi o veriyo.tartışacak konuma kadar geldm.gıcık da oldun biyandan tabi..daha bisürü sebep.eve geliceğe kadar sinir oldum ağladm resmen sinrden.dev.hast. tabi işni güzel yapan kim..dillerinden diken çıkıyo.bizimde elimz mahkuum gidiyorz işte böyle yerlere.güzel yaklaşımda bulunsaydı kabu ederdim belki olurdu.belki aaşılama şansım bunda büyük olrdu.yumurtlama sorunm pek yok zaten.ama olamadı işte.sadece çatlatma iğnesini kabul ettim.bi taraftan da doğal hamilelik olsun istiyorum.kafam çok karışık.çok dağınık işler bunlar yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?