çatlatma iğnesi olanlar burada toplanalım

Bende klomen sonrası bu gün pregnly ig.nesi oldum. Eve geldikten sonra igne batmalari gibi aci hissediyorum ve hafif bir ağri kasiklarimda insallah sonuc verir.

çatlatmaa iğnesi zaten ovülasyon testinin ölçtüğü hormon yani + çıkar hiç boşa test harcama bence hatta hamilelik testine bile 2 hafta + yanıt alıyormuşsun

goguslerimm inanilmaz agriyo uclarina sokunamiyorum sizliyo eesmen ve kasiklarimda ara ara sanci igeneden dolayimidir bu agrilar bilemedim normaldede adetim ocak 2sinde olucak ama hicbukadar agrimazdi bu ignelerde hormon ignesi zaten ondanmi oluyo acaba

kızlar FOLIK ASİT kullanmaya başladınız mı ? doktorum bana folık asıt ve magnezinc vitamın hapı verdı...bebek ıstıyosam duzenlı bı şekılde kullanmam gerekıyormuş bebegın ılk ana rahme düştügu andan berı ertkılıymış folık asit....AMA AKLIMA TAKILAN BİRŞEY VAR KILO ALDIRIRMI ACABA :s

Ben iki kutu kullandım folic asit üçüncüye başlamak üzereyim kilo yapmadı aksine 2 kilo verdim ve adetlerim düzene girdi

Folik hapini banada verdi kullaniyorum. İgne bende de odem yapmisti ilk 3gun davul gibi gezdim simdi iniyor. Ama bu benim bunyemden kaynakli olabilir bu yavas inme.

Kızlar ben bugün çatlatma iğnesini olalı 8 gün oldu sizce bişey olduysa bile bu kadar erken belirti olabilir mi dün ilk defa çok sevdiğim yemekten yiyemedim midem bulandı bide sürekli kasık ağrısı gaz sancısı gibi ağrılarım var

sanmıyorum canım erken daha benımde 9.gunum ama goguslerımin agrısı dışında hiçbirşey yok ..en ıyısı adet gununu beklemek ...benım gögüslerim çok fena agrıyo ustune yatamaz oldum ve uçları buyudu normaldede reglıme 1 hafta kala şişerlerdı ama bukadar rahatsız olmazdım

kızlar benimde iğneyi olalı bugün 10.gün sanırım 14.günde regl olmazsan test yapıyorsun gebelik anlaşılıyor benim iğneden sonra hala şişkinliğim devam ediyor tabi biraz indi ilk zamanlar 4-5 ay hamile gibiydim

seninde goguslerde siskinlik varmi canim

igneden sonra hamis kalanlar yazsinn lutfennn ayin 2sini iple cekiyorummm artik

canım çok ağrı var şişlikde biraz var değemiyorm göğüslerime
aynen benımde oyle reglı agrısı degıl bence bu reglı olucagım zamanda şişerdi ama bukadar degıl...ıgneden mı acaba :S yada inş hamış kalıcaz dıyedır :) gunde 1.5 lt su içmeme ragmen ıdrarım sapsarı ve sarı akıntım var belırtılermı acaba bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…