- 2 Aralık 2014
- 611
- 547
- 63
- 40
Inşallah evet benımde morardı kolum işe yarasın da morluk önemlı degıllallah hayırlısını versin tabiki inşallah olur benim kardeşimde kolundan oldu birazcık morarmış sanırım doktordan dolayı ama şuanda 3.5 aylık hamile dilerim sendede işe yarar
hmm teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla boşa çıkmaz. siz ne zaman yaptırdınız ?çatlatmaa iğnesi zaten ovülasyon testinin ölçtüğü hormon yani + çıkar hiç boşa test harcama bence hatta hamilelik testine bile 2 hafta + yanıt alıyormuşsun
ben iğnemi 18 aralıkta yaptırdım ama 10 ocakta yapıcam testi. İnşallah hayırlısı ile hepimiz mutlu haberler veririz birbirimize.hmm teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla boşa çıkmaz. siz ne zaman yaptırdınız ?
inşallah canım ya bende 16snda yaptırdım bakalım inşallah olumlu olurben iğnemi 18 aralıkta yaptırdım ama 10 ocakta yapıcam testi. İnşallah hayırlısı ile hepimiz mutlu haberler veririz birbirimize.
Ben iki kutu kullandım folic asit üçüncüye başlamak üzereyim kilo yapmadı aksine 2 kilo verdim ve adetlerim düzene girdikızlar FOLIK ASİT kullanmaya başladınız mı ? doktorum bana folık asıt ve magnezinc vitamın hapı verdı...bebek ıstıyosam duzenlı bı şekılde kullanmam gerekıyormuş bebegın ılk ana rahme düştügu andan berı ertkılıymış folık asit....AMA AKLIMA TAKILAN BİRŞEY VAR KILO ALDIRIRMI ACABA :s
seninde goguslerde siskinlik varmi canimkızlar benimde iğneyi olalı bugün 10.gün sanırım 14.günde regl olmazsan test yapıyorsun gebelik anlaşılıyor benim iğneden sonra hala şişkinliğim devam ediyor tabi biraz indi ilk zamanlar 4-5 ay hamile gibiydim
canım çok ağrı var şişlikde biraz var değemiyorm göğüslerimeseninde goguslerde siskinlik varmi canim
aynen benımde oyle reglı agrısı degıl bence bu reglı olucagım zamanda şişerdi ama bukadar degıl...ıgneden mı acaba :S yada inş hamış kalıcaz dıyedır :) gunde 1.5 lt su içmeme ragmen ıdrarım sapsarı ve sarı akıntım var belırtılermı acaba bunlarcanım çok ağrı var şişlikde biraz var değemiyorm göğüslerime
canım sonuç ne merak ettım :)Hala gelen giden yok inşallah olmaz da.. Bugün 3.gün olcak adet geçeli.. Pazartesi'ye kadar olmazsam tahlile gidicem.. Rabbim hayırlısını sağlıkçısını versin inşallah..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?