ya dizlerini kendine doğru kır ve eşinin omuzlarına dayanmasını sağlayınyani senin sırtın yatakta kalacak dizlerini göğsüne doğru kır eşin dizlerine dayanacak.ama ben bunda ultrasondaki gibi hissetmedim.bacağı eşimin omzuna koyduğum zaaman tam anlamıyla hissediyorsun.karşı tarafta öyle.
cuma günü yaaaaa cuma yapasam yılbaşına kadar dayanamam ama yyaaaaaa
canım ben çıkıyorum .çok umutlanmayalım.üzülmemiş oluruz.aslen de batmanlı mısın bu arada
ya benim akşam üzeri pembe akıntım geldi iğneden tam 17.24 saat bitiminde adet olcam sanırım
olmaz mı olmaz mı !!!!!!! kırmızıları gördüm şekerim :) sen naptın test yaptın mı ?ben yarın dr ye gitcem bakalım nur topu gibi bi kistim olmuş mu :)
banucum benim dr klomen vermişti.ama eczacı serephone göndermiş.dr. de farketmez dedi o da olur.perşembe yumurtam 19 mm di saat 11 gibi.cuma akşam üzeri vurul dedi. 20 mm olmuştur muhtemelen de ama tutmadı.yarın kociş de ürolağa gidecek ben de dr me .bakalım hayırlısı artık umarım bu ay olur.yarın bal çörekotu da yapmaya başlıcam.arı sütü polen keçiboynuzu çayını da kocişe dayıcam valla.seen ne durumdasın beklemede misin
canım benim arkadaşım da kullanmıştı şimdi hatırladım.o 2. ayın sonuna kadar kullanmıştı.bebek varsa zaten bırakınca adet olmazsın. dr na sor muhakkak.sormadan hareket etme
merhaba canım evet adanalıyım adetin 23.günündeyim beklemedeyim 3 gündür inanılmaz göğüs ağrım ve kasık ağrım var hayırlısı allahtan doktor baba yumurtlama günü ertesi gün ve 2 gün sonrası olmak üzere 3 ilişki önermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?