Çatlatma iğnesi olanlar..

anlamişkooooo şimdi sen söyle bakalım ne zaman test yapcan

ya benim akşam üzeri pembe akıntım geldi iğneden tam 17.24 saat bitiminde adet olcam sanırım

canım tam anlamıyla kan gelirse adet olduğunu düşünebilirsin daha durrrr benimde birden kasıklarım ağıryor hıh şimdi kanamam başlayacak diyorum bir süre sonra geçiyor halen bekliyorum

inşlh canm ya ama zannetmem .tam adet zamanı akıntım başladı daha önce olsa umutlanırdım ama hiç şans ver miyorum

olmaz mı olmaz mı !!!!!!! kırmızıları gördüm şekerim :) sen naptın test yaptın mı ?ben yarın dr ye gitcem bakalım nur topu gibi bi kistim olmuş mu :)

olmaz mı olmaz mı !!!!!!! kırmızıları gördüm şekerim :) sen naptın test yaptın mı ?ben yarın dr ye gitcem bakalım nur topu gibi bi kistim olmuş mu :)

yapma yaaaaaaaa! sağlık olsun durmak yok yola devam rabbim hayırlı zamanda nasip etsin ben yarın gidip kan testi yaptıracam bakalım hayırlısı artık benimde 1 haftadır adet olacakmışm gibi sancım geliyor sonra geçiyor anlamadım bu işi önceden sancı geldi mi beraberinde kanamada gelirdi ilk defa böyle oldu

banucum benim dr klomen vermişti.ama eczacı serephone göndermiş.dr. de farketmez dedi o da olur.perşembe yumurtam 19 mm di saat 11 gibi.cuma akşam üzeri vurul dedi. 20 mm olmuştur muhtemelen de ama tutmadı.yarın kociş de ürolağa gidecek ben de dr me .bakalım hayırlısı artık umarım bu ay olur.yarın bal çörekotu da yapmaya başlıcam.arı sütü polen keçiboynuzu çayını da kocişe dayıcam valla.seen ne durumdasın beklemede misin

canim insalllah hayirlisiyla tutar bu ay.ben de 22mm iken vuruldum igneyi gecen carsamba ve ekliyorum suan.bende adet duzensizligi var.daha once bi dusuk yaptim ve doktor onun icin duphaston verdi ama nezamana kadar kullanacagimi soylemedi tum israrlarima ragmen.hergun kullan dedi.iyi de ben bu hapi devamli kullanirsam nasil adet olucam onu merak ediyorum.normalde hap bittikten 3 gun sonra regl oluyorum.iste bunu soracaktim canim?

canım benim arkadaşım da kullanmıştı şimdi hatırladım.o 2. ayın sonuna kadar kullanmıştı.bebek varsa zaten bırakınca adet olmazsın. dr na sor muhakkak.sormadan hareket etme

bende yarınn vurduracağımm iğnemii benim 13ncü gün oluyoo

sen kaçıncıı günn vuruldunn canımmm

ve kaç ml oldu seninnn

banaa baştan anlatırmısın canımm

ben 4 ncü gün gittim ve 1 hafta sonra gel dedii,

11nci gün oluyoo ve 1 tane 8ml,1tane9ml,birtanede 18 ml olmuş

13ncü iğne oluyorum 14 ncü gün birliktelikk
amaa birdahaa çağırmayacakmıı canımm anlamadımm benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…