Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Iyiyim canım sen nasılsın valla bulantı hala devam sarı akıntı yok ama Şeffaf var bende önümüzdeki Perşembe gidicem kısmetse bakalım büyümüştür seninki yaramaz cinsiyet zamanıda Sırtını dönmesin :)

hehehe ıyı olsundaa kızda erkekde bızım demı buyudukce ınsan cok duygusalasıyo her gun aglıyorum ıcımde onu hıssedıkce duygusaalık var bu ara bı daha gıttınmı canım doktora sen

hehehe ıyı olsundaa kızda erkekde bızım demı buyudukce ınsan cok duygusalasıyo her gun aglıyorum ıcımde onu hıssedıkce duygusaalık var bu ara bı daha gıttınmı canım doktora sen
10 gün önce gitmiştim bide haftaya gidicem işte aynen öyle canım kızda erkekte bizim sağlıklı olsunda günler geçmiyo yaaa

Hayır Bugun 12.gün yapmadım bi yanım yap diyor ni yanım bekle dr gel istersen dedi
Ayynen benimde bu gün 12. günüm test yapmayada hiç cesaretim yok 1 şubatı bekliycem garanti olsun diye.. Allah inşallah gönlümüze göre verir
12. gün doğru sonuç diyolar ya bende iğne olalı 2 gün oldu zaman gecmiyo
Doğru söylüyorsun canım o zaman hiç geçmek bilmiyor hepimiz için aynısı maalesef.
..

Merhaba kızlar . Bugün 8 gün oldu ığnemi olalı.. Bu ilk denemem. Testde iki çizgi çıkıyor ve karnımda şişlik var,halsizimde .. Sizde nasıl geçdi bu süreç ? Sonuç?
Bende ayın 23 de iğne yaptırdım aynı şikayetler bendede var çok merak ediyorum aynı şekilde testte iki çizgi çıkıyor bilen varsa yardımcı olsun lütfen..

Canim yarın denycem bugün bitti regl im biraz garip oldum bu kez soğan kuru nden sanırım
Yarın yapıcam Allah ın izniyle

Bayanlar İçin Özel Karışım - BİOOVULA az evel şifa sıtesınde dolasıyordum yumurtalama saglayankalıteyı artırran % 100dogal kısırlık ınfertılıtedurumlarına fayda verıyormus bıtkıselmıs sıparıs verdıgın gun hazırlanıyormus 30 gunluk kurmus.

ya bende sogan suyu bıttıkden sonra garıp garıp akıntılar oldu kahve tonlarında dedım noluo.zaten cok fazla uygulayamadım sadece sabahları ıctım son gunlerde.duzenı bozdum.ole 15 gun dolunca bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…