- 2 Temmuz 2010
- 660
- 878
- 133
- 37
Iyiyim canım sen nasılsın valla bulantı hala devam sarı akıntı yok ama Şeffaf var bende önümüzdeki Perşembe gidicem kısmetse bakalım büyümüştür seninki yaramaz cinsiyet zamanıda Sırtını dönmesin :)karamelm nasılsın bulantıların geçtimi bende aşırı halsizlik var bi de sarı akıntın oluyomuyenıı gıttım doktora 3 gun once buyumus baya sırtını dönmüş sırtını dönmüş bizee ultrasonda gördük hehehe
Iyiyim canım sen nasılsın valla bulantı hala devam sarı akıntı yok ama Şeffaf var bende önümüzdeki Perşembe gidicem kısmetse bakalım büyümüştür seninki yaramaz cinsiyet zamanıda Sırtını dönmesin :)
10 gün önce gitmiştim bide haftaya gidicem işte aynen öyle canım kızda erkekte bizim sağlıklı olsunda günler geçmiyo yaaahehehe ıyı olsundaa kızda erkekde bızım demı buyudukce ınsan cok duygusalasıyo her gun aglıyorum ıcımde onu hıssedıkceduygusaalık var bu ara bı daha gıttınmı canım doktora sen
Ayynen benimde bu gün 12. günüm test yapmayada hiç cesaretim yokHayır Bugun 12.gün yapmadım bi yanım yap diyor ni yanım bekle dr gel istersen dedi
Doğru söylüyorsun canım o zaman hiç geçmek bilmiyor hepimiz için aynısı maalesef.12. gün doğru sonuç diyolar ya bende iğne olalı 2 gün oldu zaman gecmiyo
Bende ayın 23 de iğne yaptırdım aynı şikayetler bendede var çok merak ediyorum aynı şekilde testte iki çizgi çıkıyor bilen varsa yardımcı olsun lütfen..Merhaba kızlar . Bugün 8 gün oldu ığnemi olalı.. Bu ilk denemem. Testde iki çizgi çıkıyor ve karnımda şişlik var,halsizimde .. Sizde nasıl geçdi bu süreç ? Sonuç?
aminnnnMerhaba evet ilk klomen ve iğne sonrası hamile kaldım çok şükür darısı tüm isteyenlere inşallah
Hamisler tatlı anneler bize de dua etmeyi unutmayın bakalım.
merhaba canım burdayım :)) hayırdır güzel bir gelişme mi var ?Eniseeemmm Nerelerdesin
canım bu dediğin kimyasal gebelik miydiDualarım hepimize kızlar belim agrıyor şimdi inş adetten degıldır gidicem en kısa zamanda dr bi kere gebelik yaşadım adetten önce öğrendim hissettiğim için hcg 14.8 çıkmıştı ama ttutunmadı yavrum
merhaba canım nasılsın nasıl gidiyor tedavin bu arada hayırlı olur güzel haberlerini alırız inşallahTebriklerr cnm...Kacinci denemendi ve sorun neydi??..hayirli olsn
İYİM CNM SEN NASILSIN ? GORUNMUYORSUN HIC BURALARDA :)sevem canım nasılsın
Canim benimyerim senii güzel kalpli arkadasım benım ALLAH sana cıfter cıfter versın ıns canım Allahım duy sesımızı buttun ıstıyen arkadaslarıma nasıp et aminnnn
Yok canım gelisme falan soğan kuru yaptın di mi canım doktora gittin mi hiç ben gitmedimmerhaba canım burdayım :)) hayırdır güzel bir gelişme mi var ?
KUMRAL ADA MAYDONOZLA SUTU DENEDINMI ?Yok canım gelisme falan soğan kuru yaptın di mi canım doktora gittin mi hiç ben gitmedim
Canim yarın denycem bugün bitti regl im biraz garip oldum bu kez soğan kuru nden sanırımKUMRAL ADA MAYDONOZLA SUTU DENEDINMI ?
Canim yarın denycem bugün bitti regl im biraz garip oldum bu kez soğan kuru nden sanırım
Yarın yapıcam Allah ın izniyle
ya bende sogan suyu bıttıkden sonra garıp garıp akıntılar oldu kahve tonlarında dedım noluo.zaten cok fazla uygulayamadım sadece sabahları ıctım son gunlerde.duzenı bozdum.ole 15 gun dolunca bıraktımBayanlar İçin Özel Karışım - BİOOVULA az evel şifa sıtesınde dolasıyordum yumurtalama saglayankalıteyı artırran % 100dogal kısırlık ınfertılıtedurumlarına fayda verıyormus bıtkıselmıs sıparıs verdıgın gun hazırlanıyormus 30 gunluk kurmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?