Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Yok canım gelisme falan soğan kuru yaptın di mi canım doktora gittin mi hiç ben gitmedim
yok bende hiç gitmedim adetim 10 erken geldi soğan küründen sonra şuan inciri deniyorum ama arada sürekli kırmızı lekeler oluyor anlayacağın kistim geçmedi

yok bende hiç gitmedim adetim 10 erken geldi soğan küründen sonra şuan inciri deniyorum ama arada sürekli kırmızı lekeler oluyor anlayacağın kistim geçmedi
Ya benimde kahverengi oluyor çikolata kisti nden sanırım sende de oluyor mu adetten önce başlıyor bu kez biraz fazla oldu ama

ya bende sogan suyu bıttıkden sonra garıp garıp akıntılar oldu kahve tonlarında dedım noluo.zaten cok fazla uygulayamadım sadece sabahları ıctım son gunlerde.duzenı bozdum.ole 15 gun dolunca bıraktım
Benimde kahverengi oldu ama bende hep olurdu çikolata kisti nden dolayi bu kez arttı kahverengi leke temizlemistir belki

Ya benimde kahverengi oluyor çikolata kisti nden sanırım sende de oluyor mu adetten önce başlıyor bu kez biraz fazla oldu ama
evet adetten önce başlıyordu canım benim adet günüm değişti normalde 7 gün süren adetim 5 gün oldu ve kanamam çok azaldı son 3 ay nedendir acaba

ya bende sogan suyu bıttıkden sonra garıp garıp akıntılar oldu kahve tonlarında dedım noluo.zaten cok fazla uygulayamadım sadece sabahları ıctım son gunlerde.duzenı bozdum.ole 15 gun dolunca bıraktım
deneyeceğin mi bu kürü

evet adetten önce başlıyordu canım benim adet günüm değişti normalde 7 gün süren adetim 5 gün oldu ve kanamam çok azaldı son 3 ay nedendir acaba
Canim benimde çok değil kanama öyle bi amh testi diye bişey varmış kanama az olunca yapiliyor mus yumurta kalitesi hakkında bilgi veriyormus canım ondan mi yaptırsak
Senin fsh ına falan bakıldı mi

Canim benimde çok değil kanama öyle bi amh testi diye bişey varmış kanama az olunca yapiliyor mus yumurta kalitesi hakkında bilgi veriyormus canım ondan mi yaptırsak
Senin fsh ına falan bakıldı mi
evet hepsi normaldi sen baktırdın mı

Bilmiyrum canım dr bişey demedi sadece tutunmadı adetle atarsın sağlıksız gebelik tutunmaz dedi sadece

Kızlar Bugun çatlatma iğnesinin 15 günü adette yok ben kendi adet günümü mü beklemeliyim yoksa gelmelimiydi anlamadım inş hamişimdir yaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kızlar merhaba :)

Çatlatma iğnesi oldum Yarın bu gün test yapmaya korkarken 13. gün yani bu gün böyle pembe renkli yoğun olmayan bişey geldi.. Anlayamadım ne olduğunu buradan okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması deniliyormuş. Bu akıntı tarzı bişey çok mu sürecek yoksa test yapsam mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…