sonucun ne oldu gebelik varmı inş. vardır...Kızlar Bugun çatlatma iğnesinin 15 günü adette yok ben kendi adet günümü mü beklemeliyim yoksa gelmelimiydi anlamadım inş hamişimdir yaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin
hayır canım karşılamıyor 65 tl fiyatıdaArkadaslar catlatma ignesini sigorta karsiliyor mu???
benım doktorum 12 ıle 36 saat arasında ılskı ve ıgne sonrası 5 gun ılıskı vermıstıArkadaslar aksam 5 de igne vurulacam dr 1 hafta gun asiri iliskiye gir dedi ana igneyi vurulduktan ne kadar sure sonra iliskiye girmeliyim hic bisey solemedi.Sizin drlar igneyi vurulduktan ne kadar sure sonra iliski onerdi ???
haırlı olsun sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin allah... iğneni ayın kaçında yapmıştın ?Arkadaşlar faydası olurmu bilmem ama ben iğne Olduğum gün ve ertesi günü ilişki yaşadık daha sonrada farklı nedenlerden dolayı olmadı fakat çok şükür bebiş geldi inş sizlerinde en kısa sürede hayırlı haberlerinizi alırız
Cnm bende birazdan igne olacam ne olur dua et bana igneden kac saat sonra catliyo acaba bisey demedi drArkadaşlar faydası olurmu bilmem ama ben iğne Olduğum gün ve ertesi günü ilişki yaşadık daha sonrada farklı nedenlerden dolayı olmadı fakat çok şükür bebiş geldi inş sizlerinde en kısa sürede hayırlı haberlerinizi alırız
KIZLAR SİTEDE DOLASIRKEN YAKIYLA HAMILE KLANLARI OKUDUM.ADET SONRASI BELINE YAPISITIROMUSSUN BI KAC GUN KALIOMUS BELINDE.BUNUDAMI DENESEK ACAABA ??Baktırdim bende normal
Teşekkür ederim Rabbim herkesinkini bağışlasın Aralık 17 de oldum iğneyihaırlı olsun sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin allah... iğneni ayın kaçında yapmıştın ?
36 saat sonra diyorlar ben 17 Aralık Öğlen 12:00 de oldum iğneyi o gece ve ertesi gece birlikte oldum daha sonra birdaha olmadık canım yani Dr 10 gün gün aşırı dedi ama kısmet olmadı ama bebiş kısmet oldu çok şükürCnm bende birazdan igne olacam ne olur dua et bana igneden kac saat sonra catliyo acaba bisey demedi dr
Beni çağırmadı canım regli olursan 2. Günü gel olmazsan hayırlı olsun deriz bebek için gelirsin demiştiArkadaslar igneyi vurulduktan sonra dr catladimi die sizi kontrole cagirdi mi
ilk iğnede mi hamile kaldınızTeşekkür ederim Rabbim herkesinkini bağışlasın Aralık 17 de oldum iğneyi
Arkadaslar igneyi vurulduktan sonra dr catladimi die sizi kontrole cagirdi mi
1 hafta sonra cok gec degil mi gerci beni hic cagirmadi bile:)Bugun vuruldum bendeEVET 1 HAFTA SONRA
Evet canım çok şükürilk iğnede mi hamile kaldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?