Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

kızlar mrb ben de bu ay 2. kez iğne oldum geçen ay olmadı bu ayda 18 ocakta çatlatma iğnem yapıldı bu gün regl günüm inş olmaz ya benim merak ettiğim iğneyi vurulduğumuz günden itibaren mi sayıyoruz yoksa ilişkinin olduğu günden mi sayacağız 14 gün bilgisi olan varsa cevap yazarsa çok mutlu olurum :)

Arkadaslar aksam 5 de igne vurulacam dr 1 hafta gun asiri iliskiye gir dedi ana igneyi vurulduktan ne kadar sure sonra iliskiye girmeliyim hic bisey solemedi.Sizin drlar igneyi vurulduktan ne kadar sure sonra iliski onerdi ???

Arkadaslar aksam 5 de igne vurulacam dr 1 hafta gun asiri iliskiye gir dedi ana igneyi vurulduktan ne kadar sure sonra iliskiye girmeliyim hic bisey solemedi.Sizin drlar igneyi vurulduktan ne kadar sure sonra iliski onerdi ???
benım doktorum 12 ıle 36 saat arasında ılskı ve ıgne sonrası 5 gun ılıskı vermıstı

Arkadaşlar faydası olurmu bilmem ama ben iğne Olduğum gün ve ertesi günü ilişki yaşadık daha sonrada farklı nedenlerden dolayı olmadı fakat çok şükür bebiş geldi inş sizlerinde en kısa sürede hayırlı haberlerinizi alırız

haırlı olsun sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin allah... iğneni ayın kaçında yapmıştın ?

Bilmiyorum canım Buun İğnedeneyimin sonra 17 gün oldu şimdi idrarda test yapıcam bide eger gebelik yoksa 14 gün sonra adet geliyormuş öyle birşey varmı bilen varmı yoksa yaptırıp hamile olmayanlar adet gününden adet oldu

Cnm bende birazdan igne olacam ne olur dua et bana igneden kac saat sonra catliyo acaba bisey demedi dr

Cnm bende birazdan igne olacam ne olur dua et bana igneden kac saat sonra catliyo acaba bisey demedi dr
36 saat sonra diyorlar ben 17 Aralık Öğlen 12:00 de oldum iğneyi o gece ve ertesi gece birlikte oldum daha sonra birdaha olmadık canım yani Dr 10 gün gün aşırı dedi ama kısmet olmadı ama bebiş kısmet oldu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…