- 25 Ocak 2015
- 16
- 8
- 8
- 34
Allah asukur pozitif
Hayırlı olsun ne güzel ilk denemede hem de...Allah bize de nasip etsin inşallahAllah asukur pozitif
Inşallah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun ne güzel ilk denemede hem de...Allah bize de nasip etsin inşallah
AminnnnnnnnnnnInşallah isteyen herkese nasip etsin
kan testi yapmadınız mıHayırlı olsun canım gözün aydın saglıklı kucağına almayı nasip etsin rabbim inş darısı başımıza ilk İğne demi kaldın?
Ben ilkinde kaldım canım. Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra test Yaptım, hem kan hem idrar. Idrar da çok çok silik çıktı ikinci çizgi ama kan testinde 144 çıkmıştı :) hamilelik haberi Alanları da tebrik ediyorum, Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah :)Gerçekten öyle ben bebek düşüneli 2 sene oldu olmadı bu ay ilk defa çatlatma iğnesi yapıldı ama ya yoksa diye korkuyorum cesaretim yok bide varsa daha çok küçüktür kalp atışını bekleyene kadarda patlarım offf rabbim inş hepimize nasip etsin... İlkinde hamile kalan varmı merak ediyorum.
Teşekkür ederim, inşallah senin de güzel haberlerini alırız :)Canımtebrik ediyorum seni iİğne vurulduğun Ay çok mu ilişkide bulundun biz ilk 4 gün dikkat edebildik olmuştur inş korkuyorum ya tutmadıysa diye bu arada ben aynı zamanda tutunmaya yardımcı jel kullanıyorum sizde kullandığını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?