Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Merhaba hanımlar bende klomen ve çatlatma iğnesi oldum ilk defa bu ay bugun 12.günüm çok meraklyım ilkinde hamile kalan varmı?

Hayırlı olsun canım gözün aydın saglıklı kucağına almayı nasip etsin rabbim inş darısı başımıza ilk İğne demi kaldın?

Hayır Bugun 12.gün yapmadım bi yanım yap diyor ni yanım bekle dr gel istersen dedi

Gerçekten öyle ben bebek düşüneli 2 sene oldu olmadı bu ay ilk defa çatlatma iğnesi yapıldı ama ya yoksa diye korkuyorum cesaretim yok bide varsa daha çok küçüktür kalp atışını bekleyene kadarda patlarım offf rabbim inş hepimize nasip etsin... İlkinde hamile kalan varmı merak ediyorum.

amin inşallah bende sabırsızlıkla bekliyorum işte vardır bence ya sen bi an önce kan testi yaptır bence eğer başka da bi sıkıntı yoksa hamilesindir inşallah

İnşaallah canım sende bende hamileyizdir senindemi ilk İğnedeneyimin sorunun neözel değilse?

Ben ilkinde kaldım canım. Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra test Yaptım, hem kan hem idrar. Idrar da çok çok silik çıktı ikinci çizgi ama kan testinde 144 çıkmıştı :) hamilelik haberi Alanları da tebrik ediyorum, Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah :)

Canımtebrik ediyorum seni iİğne vurulduğun Ay çok mu ilişkide bulundun biz ilk 4 gün dikkat edebildik olmuştur inş korkuyorum ya tutmadıysa diye bu arada ben aynı zamanda tutunmaya yardımcı jel kullanıyorum sizde kullandığını?

Canımtebrik ediyorum seni iİğne vurulduğun Ay çok mu ilişkide bulundun biz ilk 4 gün dikkat edebildik olmuştur inş korkuyorum ya tutmadıysa diye bu arada ben aynı zamanda tutunmaya yardımcı jel kullanıyorum sizde kullandığını?

Teşekkür ederim, inşallah senin de güzel haberlerini alırız :)
Ben iğneyi olduktan 36 saat sonra ilişkiye girdik biz. Ve sonrasında gün aşırı 4 kere daha dikkat ettik. Hiç kıpırdamadan yattım ve hamile kalmayı kafamdan tamamen çıkartmıştım. Sonra belirtiler başladı tabi, ben o kadar çabuk beklemediğim için umutlanmak istemiyordum. Sonra bi test Yaptım, Şükürler olsun ki gördüm silik de olsa o ikinci çizgiyi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…