Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Bu arada ben jel kullanmadım hiç, duymamıştım da açıkçası.

Anladım canım peki belirtin neydi varmıydı benım su gibi renksiz kokusz su kıvamında akıntım var güldükçe falan geliyor bide bugun Sol kasığım adet olacakmış gibi agrı girdi yarım saat sürdü

Benim de çok akıntım oldu, göğüslerime el süremedim çok fazla acıyorlardı. Ayrıca benim yumurta takibinde hep sol kasığım ağrıyordu, zaten gelişen yumurtaların en verimlisi de sol taraftaydı. Sonra bu belirtiler olmaya başlayınca ani hareketlerde sol kasığıma Bıçak saplanır gibi Ağrı giriyordu 1-2 saniye. En belirgin belirtilerim bunlardı :)

Anladım canım ne güzel ne mutlu sana Rabbim bunları yaşamını nasip etti inşaallah Allahın izniyle bizede nasip eder benim göğüslerimde bi değişim yok ama inş hamileyimdir.... Teşekkür ederim bana vakit ayırdığı için canım hakkını helal et ☺

Arkadaşlar bugün 13. Günüm idrar testi yaptım negatif moralim bozuk yokmu varmı anlamadım

Karnımda tuhaf bi şişlik var garip içi boş gibi yumuşak bide akıntım çok fazla artık bunaldım herkesin bebeği var.

Karnımda tuhaf bi şişlik var garip içi boş gibi yumuşak bide akıntım çok fazla artık bunaldım herkesin bebeği var.
Canim sıkma canını hemen bozma moralini bazı insanların idrarda hemen gözükmüyor sen 2 gün bekle git kan tahlili yaptır onda çıkar ancak doğru sonuc

Arkadaşlar bugün 13. Günüm idrar testi yaptım negatif moralim bozuk yokmu varmı anlamadım
Ben iğneden 14 gün sonra Yaptım ikinci çizgi neredeyse yoktu canım benim, stres yapma kendine. Moralini bozma herşey olacağına varır, inşallah Rabbim güzel haberlerini duyursun bize de. Dualarım seninle, herkesin belirtisi aynı olacak diye birşey yok.

Kizlar bende 5 gun klomen ctim gunde 2 tane bugun gittm 3,4 folikul gelismeye baslams dedi dr 2 gun daha klomen ic pazartesi kontrole gel dedi.Dua edin banada ne olur.

Canım inşallah hamilesindir ben ilk denemede hamile kaldım inş sende çok beklemezsin

Bende iğneden sonra 13. Günümde idrar testinde negatifi görünce umudumu kaybetmiştim sonra regli 2 gün geçince yani iğneden sonraki 17. Gün kan testi pozitif çıktı umarım pozitiftir

Iyi geceler arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım yarın ovitrelle iğnesi vurulacagim bu ikinci denemem olacak umarım başarılı olur test kaçıncı gün yapılıyor bir de 36saat sonra mı ilişki oluyor cevaplarsaniz çok sevinirim

Dualarım hepimize kızlar belim agrıyor şimdi inş adetten degıldır gidicem en kısa zamanda dr bi kere gebelik yaşadım adetten önce öğrendim hissettiğim için hcg 14.8 çıkmıştı ama ttutunmadı yavrum

Benimde ilk denemem dr m 36. Saatte ilişki dedi bize sonrasında 4 gün kaçırmayın dedi canım inş bebişlerimiz bu sebeple gelir kkucağımıza Allah yardımcın olsun yumurta ne kadar büyüdü?

Kızlar bu çatlatma iğnesini kimler vurabiliyo. Hiç hamile kalmayanlar mı. Ben 2 duşuk yaptım ve hemn hamile kalmak,istiyorum. Bennmde yaptırmama gerek var mı sizce

Canım öncelikle Allah yardımcın olsun. Bu iğneyi hiç hamile kalamayanlar değil uzun süre hamile kalamayanlar ve çabuk hamile kalmak isteyenler dr tavsiyesi üzerine vuruyor mesela bende bi gebelik yaşadım ama adetle düştü tutunmadı ama sağlıksız gebelikti yumurta sağlıksız çatlıyorsa gebelikte sağlıksızolup düşüyor yani bu iİğne yumurta takibi saglıklı ve zamanlı çatlama sını sağlıyor

Canım inşallah hamilesindir ben ilk denemede hamile kaldım inş sende çok beklemezsin

karamelm nasılsın bulantıların geçtimi bende aşırı halsizlik var bi de sarı akıntın oluyomuyenıı gıttım doktora 3 gun once buyumus baya sırtını dönmüş sırtını dönmüş bizee ultrasonda gördük hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…