- 12 Aralık 2013
- 36
- 18
- 298
- 35
Bu arada ben jel kullanmadım hiç, duymamıştım da açıkçası.Canımtebrik ediyorum seni iİğne vurulduğun Ay çok mu ilişkide bulundun biz ilk 4 gün dikkat edebildik olmuştur inş korkuyorum ya tutmadıysa diye bu arada ben aynı zamanda tutunmaya yardımcı jel kullanıyorum sizde kullandığını?
Benim de çok akıntım oldu, göğüslerime el süremedim çok fazla acıyorlardı. Ayrıca benim yumurta takibinde hep sol kasığım ağrıyordu, zaten gelişen yumurtaların en verimlisi de sol taraftaydı. Sonra bu belirtiler olmaya başlayınca ani hareketlerde sol kasığıma Bıçak saplanır gibi Ağrı giriyordu 1-2 saniye. En belirgin belirtilerim bunlardı :)Anladım canım peki belirtin neydi varmıydı benım su gibi renksiz kokusz su kıvamında akıntım var güldükçe falan geliyor bide bugun Sol kasığım adet olacakmış gibi agrı girdi yarım saat sürdü
evet ilk benimde hsg çektirdim tek taraf kapalı ve rahimde perde var onuda aldırdım bakalım ameliyattan sonraki ilk deneme bu ayİnşaallah canım sende bende hamileyizdir senindemi ilk İğnedeneyimin sorunun neözel değilse?
Canim sıkma canını hemen bozma moralini bazı insanların idrarda hemen gözükmüyor sen 2 gün bekle git kan tahlili yaptır onda çıkar ancak doğru sonucKarnımda tuhaf bi şişlik var garip içi boş gibi yumuşak bide akıntım çok fazla artık bunaldım herkesin bebeği var.
Ben iğneden 14 gün sonra Yaptım ikinci çizgi neredeyse yoktu canım benim, stres yapma kendine. Moralini bozma herşey olacağına varır, inşallah Rabbim güzel haberlerini duyursun bize de. Dualarım seninle, herkesin belirtisi aynı olacak diye birşey yok.Arkadaşlar bugün 13. Günüm idrar testi yaptım negatif moralim bozuk yokmu varmı anlamadım
Allah gönlüne göre versin inşallah canım :)Kizlar bende 5 gun klomen ctim gunde 2 tane bugun gittm 3,4 folikul gelismeye baslams dedi dr 2 gun daha klomen ic pazartesi kontrole gel dedi.Dua edin banada ne olur.
Canım inşallah hamilesindir ben ilk denemede hamile kaldım inş sende çok beklemezsinGerçekten öyle ben bebek düşüneli 2 sene oldu olmadı bu ay ilk defa çatlatma iğnesi yapıldı ama ya yoksa diye korkuyorum cesaretim yok bide varsa daha çok küçüktür kalp atışını bekleyene kadarda patlarım offf rabbim inş hepimize nasip etsin... İlkinde hamile kalan varmı merak ediyorum.
Bende iğneden sonra 13. Günümde idrar testinde negatifi görünce umudumu kaybetmiştim sonra regli 2 gün geçince yani iğneden sonraki 17. Gün kan testi pozitif çıktı umarım pozitiftirArkadaşlar bugün 13. Günüm idrar testi yaptım negatif moralim bozuk yokmu varmı anlamadım
Canım inşallah hamilesindir ben ilk denemede hamile kaldım inş sende çok beklemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?