Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

merhaba.inşallah hamilesinizdir..ben de burda 15 gün diye görünce dün doktorumu aradım 23 ocakta iğne vuruldum adet günüm 5 şubat yani iğnenin 13.günü olacak.dr.bana iğneyi yaptıktan sonra adet olazsan 20 gün bekle sonra gel test yapalım dedi.yani 20 gün saymak gerekiyormuş benim dr'a göre

Kizlar yani ben simdi igneyi vurulduktan sonra tam 36. Saattemi iliskuye girecm dr da bisey demediki yaa

slm..bisiyi merak ettim.dun catlatma ignesi vurundum doktorum oniki saat sonra iliski istedi.ertesi gunde...sonrada gun asiri dedi.bugun daha ikinci gunum..36 saat sonra yada onikj saat sonra cokmu onemli..cunku kimisi 36 saat dio kimisi 12 saat

Selamün aleyküm kızlar ben bugun doktora gittim sonuç negatif kanda ama adet yok daha bidaha ki aya inş ilk İğnemdi tutmadı Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok özlüyorum onu dua edin nolurr....

Kizlar yani ben simdi igneyi vurulduktan sonra tam 36. Saattemi iliskuye girecm dr da bisey demediki yaa
bana da 36 saat dedi ve gün aşırı. yumurta anca çatlıyormuş heralde. tam denilemez tabiki ama 36 saatten sonra en erken ne zaman oluyosa artık.

Selamün aleyküm kızlar ben bugun doktora gittim sonuç negatif kanda ama adet yok daha bidaha ki aya inş ilk İğnemdi tutmadı Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok özlüyorum onu dua edin nolurr....
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla bebek sahibi olmayı nasip etsin inş. benim de ilk iğnem, günümü bekliyorum. yarın regl olmazsam bi sonraki gün kan tahliline gidicem. ama bugün idrar testi yaptım tek çizgi sağ yumurtalığımdan yumurtlamışım bu ay ve iki gündür sağ kasığımda batma var, onun dışında herhangi bir belirti yok. İnş en kısa zamanda hamile kalırız.

Bende 36. Saatten sonra olmasina dikkat edeyim o zaman sagolsun dr hicbisey solemedi ki.

İnşaallah hamilesindir canımm benim Sol kasığım da batma lar oldu hala oluyo adette yok ama bebişte yok bende idrarda bakmıştım yoktu bugünde kesinleşti ama inşa senin güzel haberini alırız yaz buraya sonucunu merak ettin Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah

amin canım sağolasın Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Arkadaslar igneden sonra sizden yumurta akı gibi akinti geldi mi?Benim normalde ilacsiz ignesiz zamanlarda gelirdi simdi gelnedi sanirim bu yumurtanin catlamadigini mi gosterir

bugün 3.günüm iğnede..dün çok kötü kasıklarımda basınç vardı özellikle sağ kasığımda.doktor iki tane 20mm civarında yumurtan var demişti.dün çok kötüydü bide ilişki esnasında dahi sağ kasığımda bi basınç vardı..böle olan arkadaş varmı...

Arkadaslar igneden sonra sizden yumurta akı gibi akinti geldi mi?Benim normalde ilacsiz ignesiz zamanlarda gelirdi simdi gelnedi sanirim bu yumurtanin catlamadigini mi gosterir
bende yoğun bi akıntı yoktu ..dediğin gibi bendede iğneden önce daha fazla akıntım olurdu..

a
Benimde 2. Gunum ignede cnm agei falan olmadi ovitrelle mi vuruldun bir tane sende?
ovitrelle iğne markası heralde benimki o degildi doktor ik iğne yazmış..bir tanesi piyasa bulunmuomus sonra cho..die başlayan bi ismi vardı iğnenin onu vurdular kalçadan
:)) bi tane vurdular

a

ovitrelle iğne markası heralde benimki o degildi doktor ik iğne yazmış..bir tanesi piyasa bulunmuomus sonra cho..die başlayan bi ismi vardı iğnenin onu vurdular kalçadan
:)) bi tane vurdular
Bendede bir tane 17 mm olms igneyi koldan vuruldum rabbim guzel habwrler vermemizi nasip etsn birbirimize sendeki sorun ne

bende pko görünümlüymüşüm canım.yumurtalıklarım tembelmiş.ilk kez klomen kullandım ondan önce duplaston la adet oldum sonrasında klomen başladım.bittiginin ertesi gün gittim 12mm civarında yumurtamın oldugunu söledi 3 gün sonra tekrar gittim 20 mm olmuş iki yumurtam birden...o gunde iğne yaptı işte 3. günümdeyim canım..senin sorunun neydi

Bendede cikolata kisti ve yumurta catlama sorunu varms cnm.Bende ilk deda klomen ve catlatma ignesi kullaniyorm.Cnm sizdede stres baskı var mi ben ve esim cok stres ve baski altibda hissediyorz kendimizi igneden sonra bu arada dr iluaki gunu olarak ne dedi?

kesınlıkle stres var canım acabalar insanı strese sokuo..ben iğnemi öğlen 11.30 gibi vurundum gece 12 ilişki olsun ertesi gün yine gece ilişki olsun sonrada gün aşırı ilişki olsun dedi.15 gün boyunca bu şeklde dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…