Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Arkadaslar igneden sonra sizden yumurta akı gibi akinti geldi mi?Benim normalde ilacsiz ignesiz zamanlarda gelirdi simdi gelnedi sanirim bu yumurtanin catlamadigini mi gosterir
benim o akıntı iğneyi vurdurmadan yaklaşık 1 saat önce geldi önceki dönemleri hatırlamıyorum maalesef. ama yumurtam bir gün öncesinde 16mm idi. ben yine de iğneyi vurdurdum ve 36 saati bekledik. zaten eşim iğneyi vurdurduğum gün şehir dışındaydı. hayırlısı artık

eliaeftal, ben iğne vurduralı 14 gün oldu bugün test yaptım ama negatifti hatta dün de yaptım o da negatifti bana da doktor günün geçerse hemen gel kan tahlili yapalım, regl olursan da 3. ya da 5. gün gel dedi.

Kizlar yani ben simdi igneyi vurulduktan sonra tam 36. Saattemi iliskuye girecm dr da bisey demediki yaa
bana ilk ay tam 36 saat sonra dedi sonra gün aşırı dedi dediği gibi yaptım ama o ay olmadı ikinci ay gündüz 11 de iğneyi vurun iğneden birgün sonra da ilişki olsun dedi yine dediği gibi yaptım ilişkiden sonra bir saat falan altima yastık koydum ve ayaklarım hava da bekledim sonra yastigi çıkarıp uyudum Sabah namazında kalkıp duş aldım çok şükür oldu

eliaeftal, ben iğne vurduralı 14 gün oldu bugün test yaptım ama negatifti hatta dün de yaptım o da negatifti bana da doktor günün geçerse hemen gel kan tahlili yapalım, regl olursan da 3. ya da 5. gün gel dedi.
yani o zaman iğnenin etkisi geçmiştir.Günün geçtiyse 2 gün sonra kan testi yaptır o zaman kesin çıkar..inşalah hamilesindir

Bana da iğneden sonraki gün başlayıp gün aşırı ilişki dedi. Burda 36 saat diyorlar ama dr bana böyle birşey söylemedi. Ben de aynı senin gibi en az 1 saaat altında yastıkla bekledim. Eşim kuluçkaya mı yattın diye dalga bile geçti :)

Ne guzel cnm Allah bebegini sqna bagislasn insallah sorunun neydi?

canm senin 3.gunun igne de demi
Evt cnm pazartesi aksam 5 gibiydi yaptirdim.Cok stresliyim ben yaaa bu arada dun aksamustu hafif yumurta aki gibi akintidan geldi benden iliskiye girmedik ama sabah girmistik die gun saat hesaplamaktan canım çıktı :) Ama sanki tutturamiyormusz gibi gelio korkuyorum....

arkadaşlar ben iğnenin 9. günü tahlil yaptırdım çok düşük değerle pozitif çıktı acaba doğru mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…