- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
- 43
aminRabbim bizede nasip etsn insallah....
28 cnm senin?Bu arada 1.5 yildir istiyoruz biz baslarda hicbise yoktu sonra cikti kist bir tanede kimyasal gebeligim oldu siz ne kadardir istiosunuzamin
... yaş kaçtı senin canım..
Ins ayni zamanlarda hamilelik haberi veririz birbirimize cnmbende 26 yasındayım 3 yıldır evliyim...6 aydır istioruz bizde..
ayy inşallahhh....Ins ayni zamanlarda hamilelik haberi veririz birbirimize cnm
Amin canım. Rabbim isteyen herkese aratmadan buldursunsağlıklıca kucagına almayı nasip etsin Rabbiim...darısı bize diyelim:)
benim o akıntı iğneyi vurdurmadan yaklaşık 1 saat önce geldiArkadaslar igneden sonra sizden yumurta akı gibi akinti geldi mi?Benim normalde ilacsiz ignesiz zamanlarda gelirdi simdi gelnedi sanirim bu yumurtanin catlamadigini mi gosterir
Ignedeb kac gun sobra sonuc verirmis bikgin var mi cnmamin canım..gün saymakta zor..
canım iğnenin etkisi 15 gün sürüyormuş o nedenle yapılan testler yanlış çıkabiliyor.iğnede hcg varmış.benim dr.adet olmazsan iğneyi yaptığın günden 20 gün say öyle gel dedi kesin sonuç alırız demişti..Ignedeb kac gun sobra sonuc verirmis bikgin var mi cnm
bana ilk ay tam 36 saat sonra dedi sonra gün aşırı dedi dediği gibi yaptım ama o ay olmadı ikinci ay gündüz 11 de iğneyi vurun iğneden birgün sonra da ilişki olsun dedi yine dediği gibi yaptım ilişkiden sonra bir saat falan altima yastık koydum ve ayaklarım hava da bekledim sonra yastigi çıkarıp uyudum Sabah namazında kalkıp duş aldım çok şükür olduKizlar yani ben simdi igneyi vurulduktan sonra tam 36. Saattemi iliskuye girecm dr da bisey demediki yaa
yani o zaman iğnenin etkisi geçmiştir.Günün geçtiyse 2 gün sonra kan testi yaptır o zaman kesin çıkar..inşalah hamilesindireliaeftal, ben iğne vurduralı 14 gün oldu bugün test yaptım ama negatifti hatta dün de yaptım o da negatiftibana da doktor günün geçerse hemen gel kan tahlili yapalım, regl olursan da 3. ya da 5. gün gel dedi.
Bana da iğneden sonraki gün başlayıp gün aşırı ilişki dedi. Burda 36 saat diyorlar ama dr bana böyle birşey söylemedi. Ben de aynı senin gibi en az 1 saaat altında yastıkla bekledim. Eşim kuluçkaya mı yattın diye dalga bile geçti :)bana ilk ay tam 36 saat sonra dedi sonra gün aşırı dedi dediği gibi yaptım ama o ay olmadı ikinci ay gündüz 11 de iğneyi vurun iğneden birgün sonra da ilişki olsun dedi yine dediği gibi yaptım ilişkiden sonra bir saat falan altima yastık koydum ve ayaklarım hava da bekledim sonra yastigi çıkarıp uyudum Sabah namazında kalkıp duş aldım çok şükür oldu
Ne guzel cnm Allah bebegini sqna bagislasn insallah sorunun neydi?bana ilk ay tam 36 saat sonra dedi sonra gün aşırı dedi dediği gibi yaptım ama o ay olmadı ikinci ay gündüz 11 de iğneyi vurun iğneden birgün sonra da ilişki olsun dedi yine dediği gibi yaptım ilişkiden sonra bir saat falan altima yastık koydum ve ayaklarım hava da bekledim sonra yastigi çıkarıp uyudum Sabah namazında kalkıp duş aldım çok şükür oldu
canm senin 3.gunun igne de demiNe guzel cnm Allah bebegini sqna bagislasn insallah sorunun neydi?
Evt cnm pazartesi aksam 5 gibiydi yaptirdim.Cok stresliyim ben yaaa bu arada dun aksamustu hafif yumurta aki gibi akintidan geldi benden iliskiye girmedik ama sabah girmistik die gun saat hesaplamaktan canım çıktı :) Ama sanki tutturamiyormusz gibi gelio korkuyorum....canm senin 3.gunun igne de demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?