Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

bende akinti takip etmiorum canim ya.igneyi oldum zati doktorun dedigi sekilde duzenli iliskiden sonra insallah olur olsu

zaten sperm 3 gun kalabilio yasio zaten..catladiginda mutlaka icerde vardir yani))
Insallah cnm...Yalni z beb icerdeki sperm olayini anlamiyorum spermler icerde nasil kaliyo zaten bi muddet sonra ayaga kalkinca cikiyo nasil icerde kalip birde o kadar yasayabiliyo ki

:) iyi yapmışsın canım inşallah hayirlisiyla tutar bu ay ben bi hafta öyle devam ettim yani yastık koydum genelde 36 saat diyor Dr lar benim yumurtalar çok yavaş büyüdü bizde hiç kasmadik kendimizi keyfimize göre davrandik ne de olsa olmayacak diye düşünüyorduk ama yine de bekledim hatta iğneden sonraki bir hafta da kacirdigimiz günler de oldu ama Rabbim ol diyince oluyor işte gerisi teferruat ama yine de elimizden geleni yapmalıyız

Ne guzel cnm Allah bebegini sqna bagislasn insallah sorunun neydi?
Allah razı olsun cnm inşallah seninde hamilelik haberini en kısa zamanda burdan okurum hayirlisiyla bende haşimato var yumurtalar tembel buyumuyor catlamiyor ilaç takviyesi istiyor illaki aralık ayında 8 gün günde iki tane klomen içtim çok kötü yan etki yaptı sonra bire düşürüp devam ettim toplam 12 gün falan içtim galiba adetimin 16 günü 16 mm olmuştu yumurta iki yumurta oluşmuştu ve diğeri daha küçüktü 18. Gün de pregnyl igne vurundum iki tane iki ilacı bir suyla karıştırıp kalcadan vurundum ama umudum yoktu Rabbim e şükürler olsun nasip oldu inşallah burda ve isteyen herkese nasip olur ve hepimiz sağlıkla kucagimiza alıp buyuturuz bebislerimizi :)

Ayyy ne güzel canım. Rabbim "ol" dedikten sonra gerisi hikaye. Allah kucağına aldığın günü de göstersin inşallah. Benim de yumurtlama iğnelerinden sonra 3 tane çok güzel gelişmiş yumurtam vardı. Daha keseyi görmedim ama ben.

Allah razı olsun cnm keseyi görmedim derken hamile misin orayı kaçırdım ben galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…