- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
- 43
Aaa ne guzel cnm gozun aydin cok cabuk cikmis kanda mi baktirdinarkadaşlar ben iğnenin 9. günü tahlil yaptırdım çok düşük değerle pozitif çıktı acaba doğru mudur
bende akinti takip etmiorum canim ya.igneyi oldum zati doktorun dedigi sekilde duzenli iliskiden sonra insallah olur olsuEvt cnm pazartesi aksam 5 gibiydi yaptirdim.Cok stresliyim ben yaaa bu arada dun aksamustu hafif yumurta aki gibi akintidan geldi benden iliskiye girmedik ama sabah girmistik die gun saat hesaplamaktan canım çıktı :) Ama sanki tutturamiyormusz gibi gelio korkuyorum....
zaten sperm 3 gun kalabilio yasio zaten..catladiginda mutlaka icerde vardir yanibende akinti takip etmiorum canim ya.igneyi oldum zati doktorun dedigi sekilde duzenli iliskiden sonra insallah olur olsu
Insallah cnm...Yalni z beb icerdeki sperm olayini anlamiyorum spermler icerde nasil kaliyo zaten bi muddet sonra ayaga kalkinca cikiyo nasil icerde kalip birde o kadar yasayabiliyo kizaten sperm 3 gun kalabilio yasio zaten..catladiginda mutlaka icerde vardir yani))
Kanda baktırdıysan doğrudur. Kaç çıktı değerin?arkadaşlar ben iğnenin 9. günü tahlil yaptırdım çok düşük değerle pozitif çıktı acaba doğru mudur
evet kanda ama acaba hala iğnenin etkisi var mıdır emin olamadım o yüzden henüz sevinemedim bugün yine kan verdim daha çıkmadı sonuçAaa ne guzel cnm gozun aydin cok cabuk cikmis kanda mi baktirdin
5.41 ama çok düşük ya acaba çatlatma iğnesinin etkisinden midirKanda baktırdıysan doğrudur. Kaç çıktı değerin?
bugünde kan verdim bakalım bekliyorum5.41 ama çok düşük ya acaba çatlatma iğnesinin etkisinden midir
Adetine kaç gün vardı ki?5.41 ama çok düşük ya acaba çatlatma iğnesinin etkisinden midir
:) iyi yapmışsın canım inşallah hayirlisiyla tutar bu ay ben bi hafta öyle devam ettim yani yastık koydum genelde 36 saat diyor Dr lar benim yumurtalar çok yavaş büyüdü bizde hiç kasmadik kendimizi keyfimize göre davrandik ne de olsa olmayacak diye düşünüyorduk ama yine de bekledim hatta iğneden sonraki bir hafta da kacirdigimiz günler de oldu ama Rabbim ol diyince oluyor işte gerisi teferruat ama yine de elimizden geleni yapmalıyızBana da iğneden sonraki gün başlayıp gün aşırı ilişki dedi. Burda 36 saat diyorlar ama dr bana böyle birşey söylemedi. Ben de aynı senin gibi en az 1 saaat altında yastıkla bekledim. Eşim kuluçkaya mı yattın diye dalga bile geçti :)
10 gün var adeteAdetine kaç gün vardı ki?
Allah razı olsun cnm inşallah seninde hamilelik haberini en kısa zamanda burdan okurum hayirlisiyla bende haşimato var yumurtalar tembel buyumuyor catlamiyor ilaç takviyesi istiyor illaki aralık ayında 8 gün günde iki tane klomen içtim çok kötü yan etki yaptı sonra bire düşürüp devam ettim toplam 12 gün falan içtim galiba adetimin 16 günü 16 mm olmuştu yumurta iki yumurta oluşmuştu ve diğeri daha küçüktü 18. Gün de pregnyl igne vurundum iki tane iki ilacı bir suyla karıştırıp kalcadan vurundum ama umudum yoktu Rabbim e şükürler olsun nasip oldu inşallah burda ve isteyen herkese nasip olur ve hepimiz sağlıkla kucagimiza alıp buyuturuz bebislerimizi :)Ne guzel cnm Allah bebegini sqna bagislasn insallah sorunun neydi?
Aaaa böyle düşük çıkması normal o zaman canım10 gün var adete
ilacın etkisi bitmiş midir senceAaaa böyle düşük çıkması normal o zaman canım
bilmiom canim internette okudum bende 72 saat yasiolarmisInsallah cnm...Yalni z beb icerdeki sperm olayini anlamiyorum spermler icerde nasil kaliyo zaten bi muddet sonra ayaga kalkinca cikiyo nasil icerde kalip birde o kadar yasayabiliyo ki
Ayyy ne güzel canım. Rabbim "ol" dedikten sonra gerisi hikaye. Allah kucağına aldığın günü de göstersin inşallah. Benim de yumurtlama iğnelerinden sonra 3 tane çok güzel gelişmiş yumurtam vardı. Daha keseyi görmedim ama ben.Allah razı olsun cnm inşallah seninde hamilelik haberini en kısa zamanda burdan okurum hayirlisiyla bende haşimato var yumurtalar tembel buyumuyor catlamiyor ilaç takviyesi istiyor illaki aralık ayında 8 gün günde iki tane klomen içtim çok kötü yan etki yaptı sonra bire düşürüp devam ettim toplam 12 gün falan içtim galiba adetimin 16 günü 16 mm olmuştu yumurta iki yumurta oluşmuştu ve diğeri daha küçüktü 18. Gün de pregnyl igne vurundum iki tane iki ilacı bir suyla karıştırıp kalcadan vurundum ama umudum yoktu Rabbim e şükürler olsun nasip oldu inşallah burda ve isteyen herkese nasip olur ve hepimiz sağlıkla kucagimiza alıp buyuturuz bebislerimizi :)
Cnm seni üzmek istemem inşallah vardır bebis ama 9 gün çok erken ignenin etkisi olabilir daha keşke adet gününü bekleseydin süreç daha az stresli olurdu ama beklemek de çok zor seni anlıyorum inşallah gelmiştir bebisinbugünde kan verdim bakalım bekliyorum
Benimki adetime 3 gün kala 47 çıktı. Dr a ilacın etkisi yüzünden yanlış değer çıkar mı dedim yok dediilacın etkisi bitmiş midir sence
Allah razı olsun cnm keseyi görmedim derken hamile misin orayı kaçırdım ben galibaAyyy ne güzel canım. Rabbim "ol" dedikten sonra gerisi hikaye. Allah kucağına aldığın günü de göstersin inşallah. Benim de yumurtlama iğnelerinden sonra 3 tane çok güzel gelişmiş yumurtam vardı. Daha keseyi görmedim ama ben.
hımm senin 3 gün kala 47 benimki eğer doğruysa 10 gün kala 5.41 normal gibi görünüyoBenimki adetime 3 gün kala 47 çıktı. Dr a ilacın etkisi yüzünden yanlış değer çıkar mı dedim yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?