Bende çatlatma iğnesi oldum iğneden 5 gun sonra progestan verdı doktor.ne ıcın dedım dusuk olmaması ıcın gıbı bısyler soyledı.benım anlamadıgım bebek olmazsa bosa kullanmıs olmuyormuyuuz ? siz ne için kullanıyorsunuz onu ?[/QUOTE]İnş canım hepimiz mutlu haberler veririz
bende 12 ile 36 saat arasında ılıskıye gırdım doktor 36 saat sonrasında 5 gunluk ılıskı verdı ama gıremedık cunku esımın bırden işi geregı ıl dısı cıktıBENIMDE 1 HAFTA OLDU IGNE OLALI AMA BEN SADECE 36 SATTEN SONRA CALISTIK DAHADA YAMADIK O YUZDEN ICIMDEN BIR SES YOK DIYOR BEN NE ZAMAN OGRENEBILIRIM BIRDE COK SIK VC YE CIKIYORUM HAYIRLISI INSALLAH
ilk cocugumu ıstıyorsun canım rabbım zamanını bılıyordur her ıstebır hayır varbende 12 ile 36 saat arasında ılıskıye gırdım doktor 36 saat sonrasında 5 gunluk ılıskı verdı ama gıremedık cunku esımın bırden işi geregı ıl dısı cıktıbenımde moralım cok bozuldu.bugunse 7.gunumuz.pek umudum yok.ama agrılarım cok belımden agrı kasıklarımdan agrı sureklı ıdrara cıkma durumum var.bunuda hamıleyım dıye yormuyorum belkı ılacın ıgnenın yan etkısıdır dıye dusunuyorum.
Bende çatlatma iğnesi oldum iğneden 5 gun sonra progestan verdı doktor.ne ıcın dedım dusuk olmaması ıcın gıbı bısyler soyledı.benım anlamadıgım bebek olmazsa bosa kullanmıs olmuyormuyuuz ? siz ne için kullanıyorsunuz onu ?[/QUOTE]İnş canım hepimiz mutlu haberler veririz
teolog sende durum ne napıyosun şuan kaçıncı gündesin?[/QUOTE]Bende çatlatma iğnesi oldum iğneden 5 gun sonra progestan verdı doktor.ne ıcın dedım dusuk olmaması ıcın gıbı bısyler soyledı.benım anlamadıgım bebek olmazsa bosa kullanmıs olmuyormuyuuz ? siz ne için kullanıyorsunuz onu ?
Inşallah bulusalim canım hepimiz kader ortağıyiz. .allah hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı bebisler versin ins.aminbenimde 3sene önce bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım..sonrada bu zamana kadar geldik..izmire geldiğinde bence biz izmirdekiler bir kahve içebiliriz anımız çok çünkü
Evet ya iğnedaşız :) salı günü oldum ilk 2 -3 gün karnım kasıklarım agrıdı çok uykuluydum habire uyuyodum sonrasında hiç bi belirti yok. Akıntı vardı bende zaten.çok az herzamanki gibi. Aynı duygular ya bazen olabilir diyorum bazen de bosuna heveslenme hakkaten zor bi bekleyiş Allah yardımcımız olsun :)Geçen salımı oldun sende iğneni iğnedaşız deseneVarmı bi belirti peki iğneden sonra ağrı, akıntı? Bazen bi tarafım boşuna ümitleniyorsun diyo bazen de neden olmasın tuhaf bi bekleyiş valla umut dünyası..
Benim karnım şişti yaa adete 3-4 gün kala hep şişer sanırım bunun sonu regl gibi gözüküyor..Evet ya iğnedaşız :) salı günü oldum ilk 2 -3 gün karnım kasıklarım agrıdı çok uykuluydum habire uyuyodum sonrasında hiç bi belirti yok. Akıntı vardı bende zaten.çok az herzamanki gibi. Aynı duygular ya bazen olabilir diyorum bazen de bosuna heveslenme hakkaten zor bi bekleyiş Allah yardımcımız olsun :)
cnm ii akşamlar... iş yoğunluğundan giremedim... ben de adet belirtileri başladı bugün yrn gelicek. dün de baş ağrısı ve bulantıdan öldüm, migrenim tavn yaptıcanım selam ben yeni bir ay için doktora gittim bugün ve 3.kez başladık bakalım sende var mı gelişme?
merhaba allah nasip ederse olur inşallah bende klomene başladım eşim hastalandı vardır bunda da bir hikmet rabbim bizi bizden daha iyi biliyor allah herşeyin hayırlısını versin bol bol dua edelimbende 12 ile 36 saat arasında ılıskıye gırdım doktor 36 saat sonrasında 5 gunluk ılıskı verdı ama gıremedık cunku esımın bırden işi geregı ıl dısı cıktıbenımde moralım cok bozuldu.bugunse 7.gunumuz.pek umudum yok.ama agrılarım cok belımden agrı kasıklarımdan agrı sureklı ıdrara cıkma durumum var.bunuda hamıleyım dıye yormuyorum belkı ılacın ıgnenın yan etkısıdır dıye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?