Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

İnş canım hepimiz mutlu haberler veririz
Bende çatlatma iğnesi oldum iğneden 5 gun sonra progestan verdı doktor.ne ıcın dedım dusuk olmaması ıcın gıbı bısyler soyledı.benım anlamadıgım bebek olmazsa bosa kullanmıs olmuyormuyuuz ? siz ne için kullanıyorsunuz onu ?[/QUOTE]
teolog sende durum ne napıyosun şuan kaçıncı gündesin?

BENIMDE 1 HAFTA OLDU IGNE OLALI AMA BEN SADECE 36 SATTEN SONRA CALISTIK DAHADA YAMADIK O YUZDEN ICIMDEN BIR SES YOK DIYOR BEN NE ZAMAN OGRENEBILIRIM BIRDE COK SIK VC YE CIKIYORUM HAYIRLISI INSALLAH
bende 12 ile 36 saat arasında ılıskıye gırdım doktor 36 saat sonrasında 5 gunluk ılıskı verdı ama gıremedık cunku esımın bırden işi geregı ıl dısı cıktı benımde moralım cok bozuldu.bugunse 7.gunumuz.pek umudum yok.ama agrılarım cok belımden agrı kasıklarımdan agrı sureklı ıdrara cıkma durumum var.bunuda hamıleyım dıye yormuyorum belkı ılacın ıgnenın yan etkısıdır dıye dusunuyorum.

ilk cocugumu ıstıyorsun canım rabbım zamanını bılıyordur her ıstebır hayır var

evet cnm 2 yıl dolcak evlılıgımın.bende ılk yılda polip cıktı amelıyat oldum 1 yıl dolmadan amelıyatımın tekrardan polıp olustu cocuk olmaya engel oldugu ıcın ıkıncı kez tekrardan amelıyat oldum doktorumu degıstırrerek cunku ılkınde alınıp alınmadıgıda mechuldu.sımdıkı doktorumda vakıt kaybetmemek ıcın catlatmayı onerdı.polıp dsında sıkıntım yoktu.yumurtalarımda saglamdı.tekrardan olusmaması ıcın bunu tercıh ettık.ilkkez denıyorum bu durumuda.ama umudum yok yanı eşimde yoktu o 5 gun surec ıcerısınde.onemlı olan saat ve 5 gunmus.veren allah.rabbım herkesın gonlune gore tez zamanda saglıklı bı sekılde versın.sızın oldumu yoksa beklemedeemısınız

İnş canım hepimiz mutlu haberler veririz
Bende çatlatma iğnesi oldum iğneden 5 gun sonra progestan verdı doktor.ne ıcın dedım dusuk olmaması ıcın gıbı bısyler soyledı.benım anlamadıgım bebek olmazsa bosa kullanmıs olmuyormuyuuz ? siz ne için kullanıyorsunuz onu ?[/QUOTE]
Bana da doktor bebek tutunması için vermişti ben de ise yaramadı çünkü hamile kalamadım bir hafta adet gecikmesi yaptı boş yere umitlendim sizde yarar inş

teolog sende durum ne napıyosun şuan kaçıncı gündesin?[/QUOTE]
Canım iğnemin 20 günü malesef adet oldum adetimden bir hafta geçti tekrar doktora gidicem bakalım ne uygulayacak

Kizlar ben gördüm kirmizilari bu ay umut yok yani..yarın doktora gidicem adetin 2.gunu çağırdı..şimdi başa sardı yine.herseyin hayırlısı. .bu ay bekleyen arkadaslar umarım mutlu haberleri alırsınız.

benimde 3sene önce bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım..sonrada bu zamana kadar geldik..izmire geldiğinde bence biz izmirdekiler bir kahve içebiliriz anımız çok çünkü
Inşallah bulusalim canım hepimiz kader ortağıyiz. .allah hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı bebisler versin ins.amin

kızlar salı günü iğne oldum yum 21,5 mm imiş. 36 saat sonra ilişki dedi dr. çarş perş özellikle olsun hafta boyunca da arttırın dedi. cmt progestan başla dedi. adet gecikmesi yapabilir ilaç bittikten sonra 4-5 gün geçsin olmazsan test yapalım dedi. ilişki de iğneden 12 saat önce, 24,36,60 saat sonra oldu. bugünü de mi değerlendirsek ki arkadaş yazmış ya dr 5 gün ilişki dedi diye. yorulduk yahu :)

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım zeynep_xx aynı gün vurdurmuşuz iğneyi fakat ben çarşamba akşamıda vurdurdum doktorun söylemesine göre ama bana herhangi bir ilaç vermedi kafama takıldı şimdi sana progestanı nasıl kullanmanı önerdi doktorun benim bu ay olmazsa önümüzdeki ay aşılamaya geçeceğiz.

Evet ya iğnedaşız :) salı günü oldum ilk 2 -3 gün karnım kasıklarım agrıdı çok uykuluydum habire uyuyodum sonrasında hiç bi belirti yok. Akıntı vardı bende zaten.çok az herzamanki gibi. Aynı duygular ya bazen olabilir diyorum bazen de bosuna heveslenme hakkaten zor bi bekleyiş Allah yardımcımız olsun :)

Benim karnım şişti yaa adete 3-4 gün kala hep şişer sanırım bunun sonu regl gibi gözüküyor..

canım selam ben yeni bir ay için doktora gittim bugün ve 3.kez başladık bakalım sende var mı gelişme?
cnm ii akşamlar... iş yoğunluğundan giremedim... ben de adet belirtileri başladı bugün yrn gelicek. dün de baş ağrısı ve bulantıdan öldüm, migrenim tavn yaptı

merhaba allah nasip ederse olur inşallah bende klomene başladım eşim hastalandı vardır bunda da bir hikmet rabbim bizi bizden daha iyi biliyor allah herşeyin hayırlısını versin bol bol dua edelim

evet rabbımden hayırlısını ıstmek en guzelı.ama bu klomenın yan etkılerı benı mahvettı.karnımda şişiklik mideede bulantı çok yorgun duusurdu.şuan bıle ıyı deılım işyerındeyım çıkış saatıne kadar dırenmeye calısıyorum.kussam belkı rahatlıcam dıyorum ama oda olmuo.mıdem anlıcagın bı tuhaf.bulanıyormu eksıyormu acımtırakmı anlayamadım

bence hamilesin
umutlandırmak gibi olmasın belirtiler aynı ama.....

beklentım yok cunku ıgneden sonra12 ıle 36 saat arası ılıskı oldu sonrasında esım ıl dısıne gıttı 5 gun yoktu.bu 5 gun surecte cok onemlıymıs.ben 7 kasımda oldum ıgnemı.eşimde daha yenı geldı.11 gunde belırtıler bu kadar yogun olmaz dıe dusunuyorum.ama bılemem testte yapmadım 14,15 gunde bellı olur dıolar.aman ne bıleyım :) şuan can derdıme dusmusum ya kafam çalısmıyor :) sen yenımı oldun ıgne ?

yok ben klomene başladım yarın dr gidecem yumurtaların durumuna bakacak hayırlısı bende 17 aylık evliyim olmuyorum rahim filmini geçen ay çektim temiz çok şükür eşimde de bir problem yok sen daha önce bu evrelerden geçmişsin şimde beni neler bekliyor anlatabilir misin

çok sevındım bır sıkıntn olmamasına cunku sıkıntıyı gıdermek cok uzucu bunada şükürki problemın yok.ben 1 ay sonra 2 yıllık dolu doluevlı olcam.evlılıgımın 4, ayında doktora gıtmıstım.rahımımde yumurtalara yakıp polip var dedıler cocuk olusumuna engel.3/4 ay korunma eger olmazsa dırek amelıyt.arastırdım dıs gebelık dusuk ıhtımallerıde varmıs neysekı o yılda ekim ayında hemen amelıyat oldum.amelıyat esnasında sözde rahım duvarımın arkasındada mıyom gorulmus sezeryanlılar gıbı kestıler benı.dogurmadan dogurmus kadar oldum.neysekı artık sıkıntım bttı dıye dusunuyordum.amelıyattan gectı 7 ay bende halen tık yok.sureklı ıltıhap kapıp duruyordum.en sonunda doktorumu degıstrdım ona anlattım bastaaan sona kadar.ben rahım flmı ıstedı bı kac hormon testlerı yaptırdı hormnlar temız cıktı.bı de ne gorelım tekrardan polip akıllarda soru ısaretı kaldı.amelıyatımın 1 yılı dolmadan tekrar olusması ? acaba tam alınmadıda mıyom bahanesıyel benı kestımı dıye dusunceler.doktorumda eskı doktorun guahını almak ıstemedı.ole bole derken tekrardan amelıyata aldılar benı.eylul ayında oldum.amelıyat sonrası adetınde gel dedı catlatma yapalım dedı.poliplı hastasın hemen olusmasın dedı.yumurtalarımda gayet saglıklıydı sıkıntı yoktu onlarda ama olusmaması ıcın kabul ettım.ıkıncı adetımde gıttım yumurta takıbı verdı.5 gunluk klomen kullandım sabah ıkı tane pespese.ılac bıttıkden sonra kı gunde gıttım yumurtam buyumus ıkı tane olmus.adetımdeyken baktıgınad buyukdu ılac sonrsıda buyumus cok buyumus olsaydı sıkıntı olurdu catlamasında.neysekı gobegımden ıkı tane ıgne vurdu.bı sagdan bı soldan.ıgneden 12 saat dolunca ılıskıye gırdık dha sonra 36 saat olunca tekrardan gırdık.sonrasındada esım ıl dısına cıktı.plansız ve anıden cıkması gerektı.bunada cok uzuldum benım sansıma dedım.cok agladım cok uzuldum.doktorumda uzuldu şansın varsa tutar demıstı.uzulme dedı ama elde deıldı.sonra kendımı tesellı ettım.belkı esım burda olsaydı 5 gunde gırmıs olsaydık tutmayadabılırdı.ılla olcak dıye bısey yok dıe moral verdım gectı .sımdıde adetımı beklıyorum.pek umudum yok cunku.bı ıhtımal kalırım dıyorum sonra dıger yanım yok sanmam dıyor.bosa gıdıpde hemen test yaptırma dıyorum kendıme.boyle canım gebelık pskolojısı cok onemlı.dıl farklı konusuo beyın kabullenmıo.hersey beyınde bıtıo eger beynın kabul ederse olur hersey.bu benım ıcıne gecerlı :)

allah razı olsun canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın kolaylıkla hamile kalırsın inşallah . her şey beyinde bittiyor kafaya takmamamız gerekiyor aslında ama çevredekiler ailedekiler sorunca piskolojin bozuluyor allah bize yardım etsin hayırla tez zamanda nasip etsin benim eşim evin tek oğlu torun istiyorlar sanki her şey bizim elimizde yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…