Benim karnım şişti yaa adete 3-4 gün kala hep şişer sanırım bunun sonu regl gibi gözüküyor..
eniseeeeem ne oldu gıttınmı doktora ? merak ettımsevem nasıl oldun bir şey daha soracaktım ayın 7 de klomene başladım yarın yumurtanın büyüklüğüne bakacak dr ilişki konusunda bir şey demedi eşimde hastalandı antibiyotik aldı bu ay olmaz yani sence yarın gitsem mi
evet gittim dr sağda kaliteli bir yumurtan oluşmuş dedi solda bende iki tane kist vardı soldada iki tane yumurtan oluşmuş dedi solda pek umutlu değilim dedi iki güne çatlar dedi hayırlısı diyelim çatlatma iğnesi vermedi ilk ay olduğu için olmazsa bir daha ki aya yaparız dedi bekleyeceğiz anlayacan sen nasıl oldun sende bir gelişme var mıeniseeeeem ne oldu gıttınmı doktora ? merak ettım
bilmiyorum ki bana sordu vereyim bende siz daha iyi bilirsiniz o da ilk deneme olduğu için kalsın bir daha ki aya anlayacağın umut yok demek ki adetine kaç gün kaldı seninniye vermediki klomenın amacı ıgne ıle catlatmak aslında :S benimde ılk ayım ama verdı.amac yumurtanın catlaması.acıle gıttım durumumu anlattım ıgne oldugumu falan ıdrarda gebelık testı yaptı net rakamlar cıkmadı cunku erken oldugu ıcın.enfeksıyon goruldu.bı kac gun sonra tekrardan test yapılcak sonucu gormek ıcın.bulantılarım devam edıyor.antıbıotık falan yazdılar.bugun kadın dogum doktorumu aradım antıbıotıgı kullanma sonucun netlessın ole karar verırırz dedı.
hayırlısı bende ayın 30 da hasta oluyorum günlerimiz yakın sende 28 günde bir mi hasta oluyorsun canımsen doktorun ole deısıne bakma.gercı kımı doktor ıgne vermıo burdakı eskı yorumlarda okumustum ama bana sacma gelmıstı egerkı yumurta cok buyumusse evet ıgne vermıolar cunku cok buyuyen yumurtaların catlaması sıkıntı oldugu ıcın.bendede kist vardı ama kendılıgınden patlamıstı.bunada ne uzulmustum neler cıkıo vay benım dertlı basım dıe sızlanmıstım :) adetım 28 yada 29 dıe beklıyorum daha var yanı :) umutsuz olursak sıkıntılar basımızdan eksık olmaz.
inşallah bu ay bebek olur hasta olmayız gelişmelerden haberdar et olur mu merak ediyorum allaha emanet olevet 30 du gecen ay.buayda herhalde 29 falan olur.
Cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bizede dua et canimKızlarrrr, ben hamileyimmmm
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım, inşallah herşey çok güzel olur bizler için :)Cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bizede dua et canim
rabbım saglıklı kucagına nasıp etsın.ılk iğnedenmş kaldın hamile ?Cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bizede dua et canim
Evet canım bu ilk denememdi. Aslında doktoruma çok kızıyordum burada okudukça herkes yumurtam şu kadar büyümüş şöyle olmuş şu kadar var dedikçe. Çünkü bana böyle şeyleri hiç söylemedi sen bunları düşünüp sıkıntı yapma kendine dedi ve her sorduğumda cevapsız Bıraktı sorularımı. Belki de böylesi daha iyi oldu bilemiyorum :) Gonal F 450 kullandım 12 gün kadar, sonra da pregnly çatlatma iğnesi oldum. Çok şükür sonuç güzel şu an doktora geldim hatta, inşallah ondan da güzel Şeyler duyarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)rabbım saglıklı kucagına nasıp etsın.ılk iğnedenmş kaldın hamile ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?