Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

amıncaım cumlemıze ınsallah.ya zaten ne varsa bu aılelerden gelıo zarar.benım de esımın aılesı habıre cocuk yokmu cocuk artık olsun dıe cok laf yapıo 5 tane torun var halende tantana edıolar.küçüğünden tut büyüğüne kadar cockda cocuk dıolar.sankı dogurdukdan sonra onlar bakıcakda bukadar baskı yapıolar.benım aılemden boyl ebır sıkıntı yok hayırlısı deyıp dururlar.torunda hıc olmadıgı halde.hıc dıle getırmezler hasretız bırınızden bırınız yapın gıbılerınden.dusunmuyoruz deyıp gecın.ben sımdı ole yapıyorum dusunmuyorum zamanı deıl gbılerınden.veren allah alanda allah.cok baskı stres ınsanı yıpratıo.benden sonra evlenenler dogurdu bendekı durumlara bak.işte hepımız stres yapıyoruz beyın boşaldımı gerısı kolay.benım mıdem bulanırdı ay hamılemıyım hooop test alırdım basım donerdı ayy hamılemıyım hooop test alırdım.cok yıprattım cok yıprandım.

sevem nasıl oldun bir şey daha soracaktım ayın 7 de klomene başladım yarın yumurtanın büyüklüğüne bakacak dr ilişki konusunda bir şey demedi eşimde hastalandı antibiyotik aldı bu ay olmaz yani sence yarın gitsem mi

DAHA KOTUYUM USUTTUM GALIBA.VUCUDUMDA DIKEN DIKEN BATIO .İŞYERINDEYIM IZINDE ALDIM GIDIP HASTANEYE DIE AMA IZIN VERMEDILER 5 İ BEKLIYORUM.VALLA BILMIYORUMKI SONUCDA ANTIOTIGI KULLANAN EŞİN.SANA ZARARI OLURMU KI.SEN YINEDE GIT DOKTORA.ZATEN 36 SAAT ARASINDA ILISKI VERIO 36 SAAT SONRASINDADA 5 GUNLUK DAHA VERIO GUN AŞIRI DIE.BAKALIM DOKTOR NE DICEK SANA.SANMIYORUM YA ETKILEYECEGIINI.EN AZINDAN GITKI ILACA KARSILIK YUMURTAN NE DURUMDA ILISKI OLMASA BILE BUNU OGREN.KAC TANE OLUSMUS IGNE SONRASI CATLAMA DURUMU OLURMU KIMIISNIN COK BUYUDUGU ICIN CATLAMASI SIKINTI OLUOMUS.EGER OLMAZSA IKINCI CATLATMADA DAHA TECRUBELI OLMUS OLURSUN.BENIDE HABERDAR ET :)

Benim karnım şişti yaa adete 3-4 gün kala hep şişer sanırım bunun sonu regl gibi gözüküyor..

canım ne haber? adetin kaçındaydı senin inşallah olmamışsındır. benim 20 si ama şu iğneden sonra kullandığım duphaston geciktiriyormuş diyorlar.gerçi daha 20 sine de 3 gün var bakalım beklemeye devam :)

eniseeeeem ne oldu gıttınmı doktora ? merak ettım

eniseeeeem ne oldu gıttınmı doktora ? merak ettım
evet gittim dr sağda kaliteli bir yumurtan oluşmuş dedi solda bende iki tane kist vardı soldada iki tane yumurtan oluşmuş dedi solda pek umutlu değilim dedi iki güne çatlar dedi hayırlısı diyelim çatlatma iğnesi vermedi ilk ay olduğu için olmazsa bir daha ki aya yaparız dedi bekleyeceğiz anlayacan sen nasıl oldun sende bir gelişme var mı

niye vermediki klomenın amacı ıgne ıle catlatmak aslında :S benimde ılk ayım ama verdı.amac yumurtanın catlaması.acıle gıttım durumumu anlattım ıgne oldugumu falan ıdrarda gebelık testı yaptı net rakamlar cıkmadı cunku erken oldugu ıcın.enfeksıyon goruldu.bı kac gun sonra tekrardan test yapılcak sonucu gormek ıcın.bulantılarım devam edıyor.antıbıotık falan yazdılar.bugun kadın dogum doktorumu aradım antıbıotıgı kullanma sonucun netlessın ole karar verırırz dedı.

bilmiyorum ki bana sordu vereyim bende siz daha iyi bilirsiniz o da ilk deneme olduğu için kalsın bir daha ki aya anlayacağın umut yok demek ki adetine kaç gün kaldı senin

sen doktorun ole deısıne bakma.gercı kımı doktor ıgne vermıo burdakı eskı yorumlarda okumustum ama bana sacma gelmıstı egerkı yumurta cok buyumusse evet ıgne vermıolar cunku cok buyuyen yumurtaların catlaması sıkıntı oldugu ıcın.bendede kist vardı ama kendılıgınden patlamıstı.bunada ne uzulmustum neler cıkıo vay benım dertlı basım dıe sızlanmıstım :) adetım 28 yada 29 dıe beklıyorum daha var yanı :) umutsuz olursak sıkıntılar basımızdan eksık olmaz.

hayırlısı bende ayın 30 da hasta oluyorum günlerimiz yakın sende 28 günde bir mi hasta oluyorsun canım

Amiin inş.sende bı gelısme olursa haberdar et.umutsuz olma.beynınde sıfırla umutsuzlugu.beyınde hersey bııtıo.vucut dıl ıstedıgı kadar konussun ama beynın kabul etmezse cocuk ıcın hep husrana ugrarsın.oyusden cok takma guclu ol.ozaman herseyın nekadar kolay oldugunu hem gormus hemde ogrenmıs olcaz.belkıde gıden zamanlarımıza ah cekecez.

Kızlar merhaba adetin 5.günü klomene başladım 1 hafta içtim 10.gün kontrolde 10 mm çapında 5 yumurtam vardı dr hepsi büyümez dedi bugün yeniden kontrol etti 5 ide büyümeye devam ediyor dedi 18 mm olmuşlar bu kadar çok yumurta büyümesi tehlikeli mi? Sizlerin kaç tane oldu?

rabbım saglıklı kucagına nasıp etsın.ılk iğnedenmş kaldın hamile ?
Evet canım bu ilk denememdi. Aslında doktoruma çok kızıyordum burada okudukça herkes yumurtam şu kadar büyümüş şöyle olmuş şu kadar var dedikçe. Çünkü bana böyle şeyleri hiç söylemedi sen bunları düşünüp sıkıntı yapma kendine dedi ve her sorduğumda cevapsız Bıraktı sorularımı. Belki de böylesi daha iyi oldu bilemiyorum :) Gonal F 450 kullandım 12 gün kadar, sonra da pregnly çatlatma iğnesi oldum. Çok şükür sonuç güzel şu an doktora geldim hatta, inşallah ondan da güzel Şeyler duyarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Amin inş.gerçi hep kişiden kişiye degısıo yumurtaların sorunları.bak sende boşa kızmıssın doktoruna :) bende 5 gun kullandım klomen hapını 13,gundede ıkı ıgne oldum gobekten bı sagdan bı soldan.sımdıde beklıyorum bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…