- 13 Ocak 2014
- 49
- 21
- 18
o nerdeki? ben de aylin hanıma gidiorum... ilk klomen ve ovitrelle denemem. ama bir seneye doğru gidioruzben reşat beye gidiyorum sen?izmirin neresi?
Canım ben izmirliyim aslında manisaya gelin geldim manisada oturuyorum.ve ben de 32 yaşındayım geçen Şubat ayında ilk hamileligim 10 haftalik bebeğim kürtaj ile alındı gelisemedi gi ve yasamadigi için.bende kan pıhtılaşma si var..herseyin hayırlısı ve hepimizin bebek lerim izin sağlıklı olmasını dilerim canım. .inşallah canım..sen nerdensin?yakın olsak yüzyüze bile görüşürdük ne güzel olurdu
benimde 3sene önce bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım..sonrada bu zamana kadar geldik..izmire geldiğinde bence biz izmirdekiler bir kahve içebiliriz anımız çok çünküCanım ben izmirliyim aslında manisaya gelin geldim manisada oturuyorum.ve ben de 32 yaşındayım geçen Şubat ayında ilk hamileligim 10 haftalik bebeğim kürtaj ile alındı gelisemedi gi ve yasamadigi için.bende kan pıhtılaşma si var..herseyin hayırlısı ve hepimizin bebek lerim izin sağlıklı olmasını dilerim canım. .
aylin hanım medical parkta mı kuzum?reşat bey özel ama dünya tatlısı bir doktor paragözde değil..o nerdeki? ben de aylin hanıma gidiorum... ilk klomen ve ovitrelle denemem. ama bir seneye doğru gidioruz
Bende de ağrı olmuştu,8,9. Günden itibaren.normal zaten ağrı olması.ama şiddetli ağrı diyildi.ben iğnenin 6cı gününde ta 13cü güne kadar idrar testi yaptım hep çift çizgi çıktı.14cü gün kan testi verdim,iki gün arayla kan testi verdim,git gide artdı sonuclarım,ama ben de hiç inanmadım bebeğim olduğuna.ayın 15i 1 ay olucak.cnm zaten oyle dusunuyorum ama bu agrı neden merak edıyorum sen kacıncı gun agrendın zaten ıcımden bır ses yok dıyor nasıp artık dahada gıtmeyecegım dktra elbet zamanı vardır sen ne sekıl ogrendın hamılelıgını kacıncı haftadasın
yok tatlım buca tıpta... reşat bey nerde?aylin hanım medical parkta mı kuzum?reşat bey özel ama dünya tatlısı bir doktor paragözde değil..
Reşat bey çınarlının doktoru ama ben özeline gidiyorum..tınaztepe hastanesinide çok söylüyorlar belki gelecek ay oraya giderim..yok tatlım buca tıpta... reşat bey nerde?
üzülme lütfen yaa olsa bile idrara hemen geçmeyebilir iyi düşün iyi olsun pozitif enerji yayalım :) benimde bugün 8.gün zor tutuyorum kendimi birde konu sahibi SZ555 8.günden itibaren hep çift çizgiyle sonunda hamile olduğunu öğrendi ya o da dürtüklüyo biraz beniben az önce bi idrar testi yaptım ama ne derece doğrudur bilmiorum tabiiğneden sonraki 11. günüm ve tek çizgi çok moralim bouldu yaaaa ;(
Bendede karnımın altında şişkinlik var sureklı ıdrara cıkıyorum.ıgne vuralı 6gun oldu.belkide ıgneden dolayı dusunuyorum.6 gunde hamıle kalcagımı sanmıyorum :) cunku sadece 12 ıle 36 saat arasında ılıskıye gırebildik eşim il dısına gıtmesı gerektııgı ıcın dıger gunler yalan olduMerhabalar. Kızlar 4-5 gündür akşamları karnımda ağrı oluo gaz sancısı gibi böyle olan var mı? catlatma iğnesini vurulali 12 gün oldu herşeyi hamilelik belirtisi zannediyorum
üzülme lütfen yaa olsa bile idrara hemen geçmeyebilir iyi düşün iyi olsun pozitif enerji yayalım :) benimde bugün 8.gün zor tutuyorum kendimi birde konu sahibi SZ555 8.günden itibaren hep çift çizgiyle sonunda hamile olduğunu öğrendi ya o da dürtüklüyo biraz beni
ben az önce bi idrar testi yaptım ama ne derece doğrudur bilmiorum tabiiğneden sonraki 11. günüm ve tek çizgi çok moralim bouldu yaaaa ;([/QUOTE
ne durumdasın güzelim?var mı bi gelişme?bir daha test yaptın mı.?
senin adetine kaç gün var?idrar testi için erken davranmışsın sende benim gibiyok cnm ya beklicem bi kaç gün daha kiminle konuştuysam idrar için erken diyo...
Geçen salımı oldun sende iğneni iğnedaşız deseneiğne olalı 8 gün oldu çok heyecanlı bi bekleyiş hiçbir belirti yok kaldı bi hafta... sonra test yaparım artık inşallah tabi :)
geçen ay 18 inde olmuştum ama pek bi düzeni olmadığı için... bakalım ne zmn teşrif ediceksenin adetine kaç gün var?idrar testi için erken davranmışsın sende benim gibi
canım selam ben yeni bir ay için doktora gittim bugün ve 3.kez başladık bakalım sende var mı gelişme?geçen ay 18 inde olmuştum ama pek bi düzeni olmadığı için... bakalım ne zmn teşrif edicek
İnş canım hepimiz mutlu haberler veririz[/QUOTE]Anladım canım bende hap kullaniyorum progestan ismi.geçilmesinin sebebi inşallah bebiştendir. Güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?