Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Kızlar hepinize günaydın..
Ben bu sabah adetime 3gün kala adet oldum kahverengi akıntım gelmeye başladı..2.klomen ve ovitrelle deneyimim başarısız oldu
İnşallah sizlerden iyi haber alırım
Cnm hiç üzülme,biliyorum elde deyil ama yola devam. Sen doktoruna bi femarayı danış istersen.klomenin yerine bu ay da femar kullan,kim bilir belki sana da faydalı olur benim gibi ? Bi danış doktoruna istersen.

8 gün bugun sabah dktra gıttım catlamıs dedı hala agrım var ama dun gecekı gıbı degıl aman allahım neydı o agrı ya suanda rahımım agrı var karnım şiş

8 gün bugun sabah dktra gıttım catlamıs dedı hala agrım var ama dun gecekı gıbı degıl aman allahım neydı o agrı ya suanda rahımım agrı var karnım şiş
Cnm sen belki de çok hassassın,onun için çok ağrılı olmuş.ola bilir mi ? İyi tarafını düşün cnm,inşAllah sonu hayırlı olsun,o zaman unutursun bu acıları :)

Cnm sen belki de çok hassassın,onun için çok ağrılı olmuş.ola bilir mi ? İyi tarafını düşün cnm,inşAllah sonu hayırlı olsun,o zaman unutursun bu acıları :)
cnm zaten oyle dusunuyorum ama bu agrı neden merak edıyorum sen kacıncı gun agrendın zaten ıcımden bır ses yok dıyor nasıp artık dahada gıtmeyecegım dktra elbet zamanı vardır sen ne sekıl ogrendın hamılelıgını kacıncı haftadasın

oof aynı durum işte bendeki gibi..geçmiş olsun kuzum bir dahaki sefere ikimizde hamile kalabiliriz inşallah
İnş canım benim doktorum adetin 3. yada 5. Günü gel dedi klomen vermiycek sanırım ben incir kürü yapıcam sen ne yapacaksın

Benimde adetim başladı yine hayal kırıklığı
Oy Oy kaç aydır hep aynı halbuki bu ay çok umutluydum ama ne diyelim görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler kaç günde bir adet oluyordun canım doktora gidecek misin

valla bende incir kürü ve bir sürü şey yapıcam..kafamda bu akşam toplucam sana özelden yazarım

dün gece kahverengi akıntım geldi sabahtan beri hiç gelmedi desem yeridir..aptal gibi hala umut ediyorum
sen nerdendin kuzum?

dün gece kahverengi akıntım geldi sabahtan beri hiç gelmedi desem yeridir..aptal gibi hala umut ediyorum
sen nerdendin kuzum?
Canım benim de öğle jel in dökülen kısmıyla beraber kan geldi hafif daha gelen giden yok ben de şaştım kaldım artık yarın olur muyum diye bekliyorum ben samsun canım sen

Canım benim de öğle jel in dökülen kısmıyla beraber kan geldi hafif daha gelen giden yok ben de şaştım kaldım artık yarın olur muyum diye bekliyorum ben samsun canım sen
ben izmirdeyim canım..32 yaşında 3.kez yeniden doktor yolları göründü.hayırlısı artık diyorum..

Kızlar hepinize günaydın..
Ben bu sabah adetime 3gün kala adet oldum kahverengi akıntım gelmeye başladı..2.klomen ve ovitrelle deneyimim başarısız oldu
İnşallah sizlerden iyi haber alırım
Canım hayırlısı olsun..benim de ilk klomen ve ovitrelle deneyimim başarısız. .adetimi bekliyorum..önümüzde kısa zmn var..inşallah kucaklarimiz Hayırlısıyla bebislerimizle dolar..amin

Canım hayırlısı olsun..benim de ilk klomen ve ovitrelle deneyimim başarısız. .adetimi bekliyorum..önümüzde kısa zmn var..inşallah kucaklarimiz Hayırlısıyla bebislerimizle dolar..amin
inşallah canım..sen nerdensin?yakın olsak yüzyüze bile görüşürdük ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…