Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

merhaba bende iğne olup bekleyenlerdenim allah hepimizin gonlune gore versin ben iğneden sonra progesteron testi yapıldı sonuç olarak yumurta çatlamş şimdi bekliyorum ama kasık ağrısı çok olsu iğneden sonra göğüs şişmesi uçlarına hala dokunamıyorum iğneden olur dedi doktorum peki şunuç alanlar bize yardımcı olabilirmsnz testten sonra neler yaşadınız öğrenene kadar

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım benim

Benim de göğüslerim çok hassaslaştı ve gerildi. Ani hareketlerde sol kasığıma Bıçak saplanıyor gibi oluyordu. Sanki regl olacakmışım gibi karnım ve belim ağrıdı bazı gecelerde. Ama acaba mı dedirten en kuvvetli değişim göğüslerdi. Inşallah sizlerden de güzel haberler alırız :)

Senin iğneden kac gun sonra bellı ettı kendını ? yanı gebelık ıhtımallerın

Merhaba kızlar bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım bugün allahın izni ile 12.haftaya girdik.
Klomen tedavisi ardından yumurtam gerekli büyüklüğe ulaştıgında çatlatma iğnesi oldum kalçadan.
Sol tarafta tek yumurtam oluşmuştu ve bana göre ihtimal çok düşüktü.İgneden sonra bende inanılmaz halsizlik oldu sürekli mızmızlanıyordum.Hiç birşey yapmadan yatmak istiyordum sol kasıgımda ki ve belimde ki agrı tamamen adet olacakmısım gibiydi.İğne olduktan 15 gün sonra kontrole gittim daha adet tarihime 2 gün vardı ve ben muayeneye gidecegim gün sabah biraz kanama oldu.Bütün umutların yıkılmıştı ama doktorum çok umutluydu yinede tahlil yapalım dedi ve sonuç pozitifti.
İlk önce acaba iğne değerleri yükseltti sonuç yanıltıcımı diye düşündüm.Ama allahıma şükür hamileymişim.
Adet agrısı ile o kadar benzerliği var ki hemen umutsuzluğa kapılmayın iğneden sonra 15 gün sabretmek evet çok zor ama umutsuzluğa kapılmadan bekleyin sizin moraliniz yüksekse her ihtimal yükseliyor inanın .
Sevgiler arkadaşlar...

Bisey daha sorcam hamile oldugunu adetgecikmesindenmi anladin yoksa diger arkadaslar gibi testmo yaptin

B
Benimde yarin 14u beklimmi adeti yada yapimmi bilemedim
ben iğneden sonra 17 gün geçtikten sonra Yaptım testi öyle çıktı. Hatta yazmıştım yine buraya iğneden 7 gün sonra test Yaptım negatif çıkmıştı ve yıkıldım. Ama doğru zamanı beklemek gerekiyor sabırsız davranmak sadece hayal kırıklığı oluyor canım.

Kizlar bende catlatma ignesi oldum.. bgn 17.gun. dun akintim vardi boyle pembe gibi simdi baktim kahverengi ama adet olacam gibi. Bilemedim boyle birsey yasayan varmi . Yorumlari okuyunca Bi yanim umitleniyo bi yanim duruyo

merhaba kızlar ılk aşılamamı olucam gonal f ıgne kullanıyorum ve 14 tane yumurtam olustu bu ıyı bısey mı kotu bısey anlamadımm cumartesı ovıtrelle olucam pazartesıde aşılamam olacak sızce tutar mı esımde bır sorun yok sorun bende pcos hasrasıyım

merhaba sevem nasılsın bir gelişme var mı sende günler geçmiyor bende hiç bir belirti yok

Meraba cnm valla bende aynı :) göğüsler de dolgunluk var agrı var ama adetımde haftaya dedım belkıde adett olcagımdandır.ıkı gun sonra test yapım dıyorum ama cesaret edemıyorum :) senın gun aşırı yapman lazım yumurtalar buaralar catlıcak ya haftaya bellı eder kendını dıye dsunuyorum.yarın benım 2 hafta olcak ıste

kızlarr merhaba bende aranıza yenı katıldım ıkı senelik evliyim 2 hafta once bebeım dustu bı aylıktı ve aşılamayla kalmıştım pikoluyum ilkinde daha tuttu ama tekrar hamile kalabilirmiyim ikinci aşılamada yada asılamasız bnm gibi olan varmı?

geçmiş olsun canım.aşılama derken yumurta catlatmamı yoksa tup bebekmı ?

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım benim
Pazartesı acıle gıtmıstım rhatsızlanmıstı test yaptılar kan ve ıdrar.klomen ıgnesınden bahsetmıstım ıdrarda gebelıkde yapmıslardı.vaktım olmadıgı ıcn bekleyemedım meıl atın demısstım.unuttum tabı onu ben bugun meılıme baktımkı ıdrada 3,1 goruluo.bı anda kıpır kıpır oldum.hemen doktorumu aradım bole bı durum var dıe.ıkı gun sonra yıne yap test dedı pozıtıf ıhtımalın olabılır dedı.meıle baktım pazartesı aksamı gondermısler.1 saat once test yaptım bısey cıkmadı pembelestı sonrasında bekle bekle gene bısey cıkmayınca bıraktım ole sonra geldım baktımkı tek cızgıde yanı sonuc sıfır.belkı test bozuktu sılıktı anında cıkması gerekırdı bekleetmezdı.erken gebelık testı almıstım.bılemedım kafam karıstı sevıncım yarım kaldı

merhaba sevem nasılsın bir gelişme var mı sende günler geçmiyor bende hiç bir belirti yok
enisem pazartesı gıtmıstım ya acıle.benden ıdrarda gebelık de almıslardı beklememıstım sonucu bana meıl atın deıstım.bugun meılıme baktım unutmustum onu bı bakarım kı ıdrarda 3,1 cıkmıs.doktoru aradım sonuc pozıtıfe gıdebılır ıkı gun sonra test yaptır dedı ama pazartesı aksamı yolladıkları ıcın bugun ggordugum ıcın gıttım erken gebe testı aldım onda sonuc goremedım pembelestı cızgı cıkmadı braktım daha sonra baktım c de hafıf cızgı var yanı sonuc sıfır cıktı.

benimde 14.gun kasıklarımda arada bir ağrı vuruyo özellikle geceleri çok oluyo göğüslerim ilk iğneden sonra çok ağrı vardı şuan hala devamediyo şiddeti azaldı sadece biraz mide bulantım var ama sitresdendir bana öyle geliyodur diye düşünüyorum sizde boyle olan varmı kaç gun sonra hasta olan var ve ne zaman test yapmalıyım

Oncelikle hayirli olsun ins bu cekilenlrtin sonu sefa olur bende o skntilardaym mide bulantilarim halsizliklrrim cok ve suanda iyi deilim.stresde olabilir benimde 14.gunum idrarda enfeksiyn cikmisti idrarda gebelik ise3.1 belirti cikmis aksamda evdegebelik testi yaptim negatif cikti.bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…