kızlar ii geceler!!! dün kan tahlili yaptırdım ve hemen sizinle paylaşmak istedim ki birbirimize umut olabilelim diye. ilk klomen ve ovitrelle denememdi ve kan sonucum 500 :))))) Allah isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin....
ay ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . iğne yapmışmıydınkızlar ii geceler!!! dün kan tahlili yaptırdım ve hemen sizinle paylaşmak istedim ki birbirimize umut olabilelim diye. ilk klomen ve ovitrelle denememdi ve kan sonucum 500 :))))) Allah isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin....
hayırlısı olsun canım ümidini kesme olumlu düşün bu ay olmadıysa bir daha ki aya sabır ve dua ile rabbimizden isteyelim ...enisem pazartesı gıtmıstım ya acıle.benden ıdrarda gebelık de almıslardı beklememıstım sonucu bana meıl atın deıstım.bugun meılıme baktım unutmustum onu bı bakarım kı ıdrarda 3,1 cıkmıs.doktoru aradım sonuc pozıtıfe gıdebılır ıkı gun sonra test yaptır dedı ama pazartesı aksamı yolladıkları ıcın bugun ggordugum ıcın gıttım erken gebe testı aldım onda sonuc goremedımpembelestı cızgı cıkmadı braktım daha sonra baktım c de hafıf cızgı var yanı sonuc sıfır cıktı.
Sagol cnm.Çatlatma cnm tup bebek diil.geçmiş olsun canım.aşılama derken yumurta catlatmamı yoksa tup bebekmı ?
ben test yapmaya korkuyorum daha önce tedavi görmeden yapıp hep negatif çıkınca moralim bozuluyo o yuzden olmayacak diye düşünüyorm bir hafta daha geçsn diye beklesemmi diyorum doktora gidip kanda baktırırım eğer olmazsam bide acaba iğneden sonra hasta olmayıp ilaç ile hasta olan varmıOncelikle hayirli olsun ins bu cekilenlrtin sonu sefa olur bende o skntilardaym mide bulantilarim halsizliklrrim cok ve suanda iyi deilim.stresde olabilir benimde 14.gunum idrarda enfeksiyn cikmisti idrarda gebelik ise3.1 belirti cikmis aksamda evdegebelik testi yaptim negatif cikti.bilemedim
öyle valla napalım.bugunde hastalandım.erkende oldu beklemedıgım tarıh bu ılaclar adet duzenlerımızıde bozacak valla :) .salı gunu tekrardan gıdecem takıp ıcın.bakalım ıkıncısıne kısmet :)hayırlısı olsun canım ümidini kesme olumlu düşün bu ay olmadıysa bir daha ki aya sabır ve dua ile rabbimizden isteyelim ...
inşallah bu kere olur senin sağlığın her şeyden önemli önce sen iyi olacaksın bana dua et benimde az kaldı daha bir belirti yok aksine reglim yaklaşında bende sivilce çıkar çıktı bile hayırlısıöyle valla napalım.bugunde hastalandım.erkende oldu beklemedıgım tarıh bu ılaclar adet duzenlerımızıde bozacak valla :) .salı gunu tekrardan gıdecem takıp ıcın.bakalım ıkıncısıne kısmet :)
rabbiiimmm yüzümüzeee teeeezzz zamaaaandaaaa gülerrr inşşaallaaah :) çok dusunmemek lazım.herseyın hayırlısı allahtaninşallah bu kere olur senin sağlığın her şeyden önemli önce sen iyi olacaksın bana dua et benimde az kaldı daha bir belirti yok aksine reglim yaklaşında bende sivilce çıkar çıktı bile hayırlısı
inşallah canım benim ya ..rabbiiimmm yüzümüzeee teeeezzz zamaaaandaaaa gülerrr inşşaallaaah :) çok dusunmemek lazım.herseyın hayırlısı allahtan
sende cok takma kafana.ılk denemeden esının antıbıotık olaı cıktı.bundada vardır bı hayır.bak benımkısı gıttı ıl dısına bendede vardı bı hayır.oyusden relaks olalımkı hayal kırıklıkları yasamayalım.inşallah canım benim ya ..
Merhaba kızlar . Bugün 8 gün oldu ığnemi olalı.. Bu ilk denemem. Testde iki çizgi çıkıyor ve karnımda şişlik var,halsizimde .. Sizde nasıl geçdi bu süreç ? Sonuç?
bu tamamen iğneyle alakalı bır durum 10 ile 12 gun arasında test yap yanılmazsın :)Merhaba kızlar . Bugün 8 gün oldu ığnemi olalı.. Bu ilk denemem. Testde iki çizgi çıkıyor ve karnımda şişlik var,halsizimde .. Sizde nasıl geçdi bu süreç ? Sonuç?
canım bende dahaa 2 gün önce gebeliğimi öğrendim. ve bende aynı senın gıbı gaz sancısı oldu :) kasık ağrılarım sonra bel ve bacak :) pembemsı kanama veeee en sonunda ikinciçizgi :) rabbim isteyen herkese nasib etsin...Merhabalar. Kızlar 4-5 gündür akşamları karnımda ağrı oluo gaz sancısı gibi böyle olan var mı? catlatma iğnesini vurulali 12 gün oldu herşeyi hamilelik belirtisi zannediyorum
ENİSEM naber ??? ne yaptın varmı bı gelısme ? ben bugun gıttım tekrar klomen verdı 13,gun gene gıtcem bakıcak nekadar buyumus on a gore ıgne vercek.ay eşim gene gıdıo bu hafta.tamda ıgne guunumun 36,saatınde gelıcek.uyuz oldum bıgun gec baslıcamkı ılaca ona denk getırım dıe :)işte buşaka bir yana her şerrde de vardır bir hayır hayırlısı olsun canım müjdeli haberini en kısa zamanda alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?