Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

kızlar ii geceler!!! dün kan tahlili yaptırdım ve hemen sizinle paylaşmak istedim ki birbirimize umut olabilelim diye. ilk klomen ve ovitrelle denememdi ve kan sonucum 500 :))))) Allah isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin....

Maşallah canim Tebrikler hayırlı olsun insallah

Merhaba kizlar yeni uyr oldum bende. Iki senelik evliyim. 16 aydir korunmuyoruz ama bebis yok. Benim yumurtaliklar tembelmis esimdede sperm sayisi düşüklüğü cikti bir ay boyunca caksir otu suyu icti keçiboynuzu yedi 18 milyona ulasti. Bizde asilamayi denemek istiyoruz. Doktor klomene baslatti sabah bir aksam bir bes gun icicem ikinci gunum bitti. Bakalim nolcaaaakkk. Benden rahim filmi istemedi doktor sorunlar ortada bu sekilde asilamayi deneyelim eger tutmazsa ikinci denemede cekeriz rahim filmini gerek görmüyorum dedi. Biraz tedirginim aslında ama nasip bakalim allah yürü ya kulum derse yavrumuza kavusucaz insallah ve tum isteyenler.

kızlar ii geceler!!! dün kan tahlili yaptırdım ve hemen sizinle paylaşmak istedim ki birbirimize umut olabilelim diye. ilk klomen ve ovitrelle denememdi ve kan sonucum 500 :))))) Allah isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin....
ay ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . iğne yapmışmıydın

hayırlısı olsun canım ümidini kesme olumlu düşün bu ay olmadıysa bir daha ki aya sabır ve dua ile rabbimizden isteyelim ...

ben test yapmaya korkuyorum daha önce tedavi görmeden yapıp hep negatif çıkınca moralim bozuluyo o yuzden olmayacak diye düşünüyorm bir hafta daha geçsn diye beklesemmi diyorum doktora gidip kanda baktırırım eğer olmazsam bide acaba iğneden sonra hasta olmayıp ilaç ile hasta olan varmı

hayırlısı olsun canım ümidini kesme olumlu düşün bu ay olmadıysa bir daha ki aya sabır ve dua ile rabbimizden isteyelim ...
öyle valla napalım.bugunde hastalandım.erkende oldu beklemedıgım tarıh bu ılaclar adet duzenlerımızıde bozacak valla :) .salı gunu tekrardan gıdecem takıp ıcın.bakalım ıkıncısıne kısmet :)

inşallah bu kere olur senin sağlığın her şeyden önemli önce sen iyi olacaksın bana dua et benimde az kaldı daha bir belirti yok aksine reglim yaklaşında bende sivilce çıkar çıktı bile hayırlısı

rabbiiimmm yüzümüzeee teeeezzz zamaaaandaaaa gülerrr inşşaallaaah :) çok dusunmemek lazım.herseyın hayırlısı allahtan

inşallah canım benim ya ..
sende cok takma kafana.ılk denemeden esının antıbıotık olaı cıktı.bundada vardır bı hayır.bak benımkısı gıttı ıl dısına bendede vardı bı hayır.oyusden relaks olalımkı hayal kırıklıkları yasamayalım.

işte bu şaka bir yana her şerrde de vardır bir hayır hayırlısı olsun canım müjdeli haberini en kısa zamanda alırız inşallah

Merhaba kızlar . Bugün 8 gün oldu ığnemi olalı.. Bu ilk denemem. Testde iki çizgi çıkıyor ve karnımda şişlik var,halsizimde .. Sizde nasıl geçdi bu süreç ? Sonuç?

merhaba acaba sonucunuz ne oldu? sizinle aynı durumdayımda suan :)

Merhaba kızlar . Bugün 8 gün oldu ığnemi olalı.. Bu ilk denemem. Testde iki çizgi çıkıyor ve karnımda şişlik var,halsizimde .. Sizde nasıl geçdi bu süreç ? Sonuç?
bu tamamen iğneyle alakalı bır durum 10 ile 12 gun arasında test yap yanılmazsın :)

Merhabalar. Kızlar 4-5 gündür akşamları karnımda ağrı oluo gaz sancısı gibi böyle olan var mı? catlatma iğnesini vurulali 12 gün oldu herşeyi hamilelik belirtisi zannediyorum
canım bende dahaa 2 gün önce gebeliğimi öğrendim. ve bende aynı senın gıbı gaz sancısı oldu :) kasık ağrılarım sonra bel ve bacak :) pembemsı kanama veeee en sonunda ikinciçizgi :) rabbim isteyen herkese nasib etsin...

OTE="3sRaa1903, post: 37940866, member: 639095"]canım bende dahaa 2 gün önce gebeliğimi öğrendim. ve bende aynı senın gıbı gaz sancısı oldu :) kasık ağrılarım sonra bel ve bacak :) pembemsı kanama veeee en sonunda ikinciçizgi :) rabbim isteyen herkese nasib etsin...[/QUOTE]
Cok Sevindim senin adına Rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallah darisida biz isteyenlere :) malesef adet oldum ben ve rahim filmi çekindim tüplerim açıkmış şükür.bakalım beklemedeyiz şuan bu ay hic hap falan kullanmadim bekliyoruz :)

işte bu şaka bir yana her şerrde de vardır bir hayır hayırlısı olsun canım müjdeli haberini en kısa zamanda alırız inşallah
ENİSEM naber ??? ne yaptın varmı bı gelısme ? ben bugun gıttım tekrar klomen verdı 13,gun gene gıtcem bakıcak nekadar buyumus on a gore ıgne vercek.ay eşim gene gıdıo bu hafta.tamda ıgne guunumun 36,saatınde gelıcek.uyuz oldum bıgun gec baslıcamkı ılaca ona denk getırım dıe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…