- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
slm yeni kayit oldum bende ve sonuclarini merak ettim umarim hamile kalmissindir bendeMerhaba kızlar . Bugün 8 gün oldu ığnemi olalı.. Bu ilk denemem. Testde iki çizgi çıkıyor ve karnımda şişlik var,halsizimde .. Sizde nasıl geçdi bu süreç ? Sonuç?
dlm caninbenimde 10.gunum suan testte iki cozgi cikmasi gebeligini gostermio malesef cunku o ignenin etkisiyle cikiyo bunu cok aci sekilde ogrendim hemsirem bilgilendirmemisti beni ve test yaptim hamile 1-2 cikti bende 2haftalik falan hamileyim sandim buyuk sevinc cigliklari ailelere haber verdik kalktik doktora gittik ve doktorum heniz degil sabret ignenin 14.gunu test yapmami soyledi buyuk bi hayal kirikligiyla geri eve geldi suan hala bekliyorum allah herseyin hayirlisini versinMerhaba kızlar . Bugün 8 gün oldu ığnemi olalı.. Bu ilk denemem. Testde iki çizgi çıkıyor ve karnımda şişlik var,halsizimde .. Sizde nasıl geçdi bu süreç ? Sonuç?
aynen aynneeenn benimde şu an adet olmama iki gün kaldı hiç test aklımdan bile geçmiyo inş hamileyimdir ama ya değilsem zaten adet olunca bi kere üzülüyosun iki kere üzülmeye gerek yok en sağlamı adetinden 2 gün geçicek gitceksin kan testi yaptırcaksın alcaksın sonucu diğer türlü kafa bi milyon oluyodlm caninbenimde 10.gunum suan testte iki cozgi cikmasi gebeligini gostermio malesef cunku o ignenin etkisiyle cikiyo bunu cok aci sekilde ogrendim hemsirem bilgilendirmemisti beni ve test yaptim hamile 1-2 cikti bende 2haftalik falan hamileyim sandim buyuk sevinc cigliklari ailelere haber verdik kalktik doktora gittik ve doktorum heniz degil sabret ignenin 14.gunu test yapmami soyledi buyuk bi hayal kirikligiyla geri eve geldi suan hala bekliyorum allah herseyin hayirlisini versin
Canım benim inan seni çok iyi anlıyorum aynısını bende bu ay yaşadımgebe olmadigimi öğrenince kendi kendime karar aldım bir daha test yoq diye. Adetimden en az beş gün geçerse o zaman umitlenip kan tahlili yaptiracam. İğnenin etkisiyle çizgi görülüyor. Adet gecikmeden bence kimse umitlenmesin ve test yapmasın.sonuç çok üzücü oluyor sonra
aynen aynneeenn benimde şu an adet olmama iki gün kaldı hiç test aklımdan bile geçmiyo inş hamileyimdir ama ya değilsem zaten adet olunca bi kere üzülüyosun iki kere üzülmeye gerek yok en sağlamı adetinden 2 gün geçicek gitceksin kan testi yaptırcaksın alcaksın sonucu diğer türlü kafa bi milyon oluyo
Kizlar ilaclatin sacma etkisiyle 15 gun arayla adet gordum dun klomene basladm yine
test için erken dilmi 14 gun sonra kan testi yaptır idrar testine güvenme ilaçlardan olabilir benimde bugun 11 gün bekliyorum bebişimi inşallah
sorma ama benimkisi tamamen hemsiremin ihmali soylemedi cunku yapma diye boyle bi ihtimalin varligindan hic bahsetmedi ustune bana cumadan sonra test yap demisti lanet kadin ama suan biliyorum ve beklicem zaten 2gunum kaldi suan allahin izniyle pazartesi yapcam testi insallah hayirlisiyla guzel donuclar alirimaynen aynneeenn benimde şu an adet olmama iki gün kaldı hiç test aklımdan bile geçmiyo inş hamileyimdir ama ya değilsem zaten adet olunca bi kere üzülüyosun iki kere üzülmeye gerek yok en sağlamı adetinden 2 gün geçicek gitceksin kan testi yaptırcaksın alcaksın sonucu diğer türlü kafa bi milyon oluyo
inşallah hayırlı haberler alırsın ve bize de verirsinsorma ama benimkisi tamamen hemsiremin ihmali soylemedi cunku yapma diye boyle bi ihtimalin varligindan hic bahsetmedi ustune bana cumadan sonra test yap demisti lanet kadin ama suan biliyorum ve beklicem zaten 2gunum kaldi suan allahin izniyle pazartesi yapcam testi insallah hayirlisiyla guzel donuclar alirim
insallah hayirlisiyla insallah allah olmayan herkese veririnşallah hayırlı haberler alırsın ve bize de verirsin
Catlamayan yumurtayi eritmek icin yaz 24 kullandm d.kontrol hapi lekelenmem bitmeyince buraktim bu sefer yine adet oldum dra gittim klomene basladk bucudumun dengesi alt ust bi d.kontrol ilaci bi klomen....hadi ya.. ne kullanıyordun ki?
anladım canımCatlamayan yumurtayi eritmek icin yaz 24 kullandm d.kontrol hapi lekelenmem bitmeyince buraktim bu sefer yine adet oldum dra gittim klomene basladk bucudumun dengesi alt ust bi d.kontrol ilaci bi klomen....
Insallah cnm insallah sende sorun nedir ?bu arada bende birde cikolata kisti varanladım canımrabbim yardımcın olsun. tüm bunlar bebiş veya bebişler için değer. er ya da geç o bebişler bu göbüşlere gelecek! :)
Çikolata kisti haricinde hic bir sorun yoqInsallah cnm insallah sende sorun nedir ?bu arada bende birde cikolata kisti var
Günaydın madley :) benim eşim yaptırmıştı.selam kızlar aranızda sperm testi yaptıran var mı bi kaç sorum varda
Urolojiye gitmesi yeterli canım. Farklı yerlere boşa para dökme bence gerek yok çünkügünaydın teşekkür ederim cevap verdiğin :) için benim doktorum eşimden sperm testi istedi internetten biraz araştırdım ilk önce ürolojiye mi gitmesi gerekiyo direk sperm testi yapan bi yer buldum fakat oda bize cok uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?