Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Merhaba kızlar . Bugün 8 gün oldu ığnemi olalı.. Bu ilk denemem. Testde iki çizgi çıkıyor ve karnımda şişlik var,halsizimde .. Sizde nasıl geçdi bu süreç ? Sonuç?
slm yeni kayit oldum bende ve sonuclarini merak ettim umarim hamile kalmissindir bende
Merhaba kızlar . Bugün 8 gün oldu ığnemi olalı.. Bu ilk denemem. Testde iki çizgi çıkıyor ve karnımda şişlik var,halsizimde .. Sizde nasıl geçdi bu süreç ? Sonuç?
dlm caninbenimde 10.gunum suan testte iki cozgi cikmasi gebeligini gostermio malesef cunku o ignenin etkisiyle cikiyo bunu cok aci sekilde ogrendim hemsirem bilgilendirmemisti beni ve test yaptim hamile 1-2 cikti bende 2haftalik falan hamileyim sandim buyuk sevinc cigliklari ailelere haber verdik kalktik doktora gittik ve doktorum heniz degil sabret ignenin 14.gunu test yapmami soyledi buyuk bi hayal kirikligiyla geri eve geldi suan hala bekliyorum allah herseyin hayirlisini versin

bnimmm iki yumurtam vardiii bugun gittimde yoktu nereye gitti kendiliginden mi catladi acaba

dlm caninbenimde 10.gunum suan testte iki cozgi cikmasi gebeligini gostermio malesef cunku o ignenin etkisiyle cikiyo bunu cok aci sekilde ogrendim hemsirem bilgilendirmemisti beni ve test yaptim hamile 1-2 cikti bende 2haftalik falan hamileyim sandim buyuk sevinc cigliklari ailelere haber verdik kalktik doktora gittik ve doktorum heniz degil sabret ignenin 14.gunu test yapmami soyledi buyuk bi hayal kirikligiyla geri eve geldi suan hala bekliyorum allah herseyin hayirlisini versin

Canım benim inan seni çok iyi anlıyorum aynısını bende bu ay yaşadım gebe olmadigimi öğrenince kendi kendime karar aldım bir daha test yoq diye. Adetimden en az beş gün geçerse o zaman umitlenip kan tahlili yaptiracam. İğnenin etkisiyle çizgi görülüyor. Adet gecikmeden bence kimse umitlenmesin ve test yapmasın.sonuç çok üzücü oluyor sonra

Kizlarr doktorunu demedimu sizeee catlatma ignesinden 14 gun sonra test yapin diyeee...ondan.once yapilan testler yanliss...ben ilk hamileligimde 11. Gunu yaptimmm.negatif cikmisti...hamile olmadigimi sanuyordummm...adet gunu geldiginde hamile oldgimu ogrendimmm 3 4 gun sonra kan testi vererek.ogrendim..allah isteyen.herkese nasip etsin

Kizlar ilaclatin sacma etkisiyle 15 gun arayla adet gordum dun klomene basladm yine

aynen aynneeenn benimde şu an adet olmama iki gün kaldı hiç test aklımdan bile geçmiyo inş hamileyimdir ama ya değilsem zaten adet olunca bi kere üzülüyosun iki kere üzülmeye gerek yok en sağlamı adetinden 2 gün geçicek gitceksin kan testi yaptırcaksın alcaksın sonucu diğer türlü kafa bi milyon oluyo

tamamen katılıyorum. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

test için erken dilmi 14 gun sonra kan testi yaptır idrar testine güvenme ilaçlardan olabilir benimde bugun 11 gün bekliyorum bebişimi inşallah
sorma ama benimkisi tamamen hemsiremin ihmali soylemedi cunku yapma diye boyle bi ihtimalin varligindan hic bahsetmedi ustune bana cumadan sonra test yap demisti lanet kadin ama suan biliyorum ve beklicem zaten 2gunum kaldi suan allahin izniyle pazartesi yapcam testi insallah hayirlisiyla guzel donuclar alirim

inşallah hayırlı haberler alırsın ve bize de verirsin

Catlamayan yumurtayi eritmek icin yaz 24 kullandm d.kontrol hapi lekelenmem bitmeyince buraktim bu sefer yine adet oldum dra gittim klomene basladk bucudumun dengesi alt ust bi d.kontrol ilaci bi klomen....
anladım canım rabbim yardımcın olsun. tüm bunlar bebiş veya bebişler için değer. er ya da geç o bebişler bu göbüşlere gelecek! :)

selam kızlar aranızda sperm testi yaptıran var mı bi kaç sorum varda

günaydın teşekkür ederim cevap verdiğin :) için benim doktorum eşimden sperm testi istedi internetten biraz araştırdım ilk önce ürolojiye mi gitmesi gerekiyo direk sperm testi yapan bi yer buldum fakat oda bize cok uzak

Urolojiye gitmesi yeterli canım. Farklı yerlere boşa para dökme bence gerek yok çünkü

hastaneden 140 tl muayne parası istiyolar randevu aldık ama daha var tekrar ücret ödermiyim devlet hastanesi değil özel hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…