Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

hastaneden 140 tl muayne parası istiyolar randevu aldık ama daha var tekrar ücret ödermiyim devlet hastanesi değil özel hastane
Yanlış bilgi vermek istemem ama vermezsin herhalde. Benim eşim ücretsiz olduğu için o konuda pek bilgim yoq maalesef

Yanlış bilgi vermek istemem ama vermezsin herhalde. Benim eşim ücretsiz olduğu için o konuda pek bilgim yoq maalesef
yani çok pahalı geldide bazıları 70 tl ye yaptırmış en fazla 140 tl ben muayne oldum önce sperm testi istedi sonra kanallarıma bakıcak eğer sperm değerleri normalse

yani çok pahalı geldide bazıları 70 tl ye yaptırmış en fazla 140 tl ben muayne oldum önce sperm testi istedi sonra kanallarıma bakıcak eğer sperm değerleri normalse
Doğrudur canım. Özel hastane ücretleri değişiyor. Benim eşim medicana hasta.ne gitmişti

HIM.. Anladım canım. Karşıda da aklıma gelen hastane yok ki yardımcı olayım
pendik remedy hastanesini aradım orda da yapılıyomuş ürolojiden randevuya gerek yokmuş direk yapılyolar fiyat istedim vermediler inş ucuzdur

haklısın oda olabilir eşimin kendi iş yeri olduğu için sigortası yok benim var benden yararlanabiliyomu acaba

Cnm sende kac cm ve ne zamandir istiosun ne tedavilerden gectin rabbim yardimcimiz olsn
Büyüklüğünü bilmiyorum Dr um söylemedi. Dr um büyüklüğü küçüklüğü farketmez eğer orada hamile kalmaya engel olacak bir durum mesela yapiskanlik gibi o durumda alınmalı demişti. Şuan bir tek iki kere klomen kullandım.

Test yapmadın mı canım sen idrar testi

Mrb. Ben subat 26da ignemi vuruldum.bugun 13. Gun idrar testine silik cizgi cikior. Daha beklemem gerekirmi . Bi haftadirda gogus hassasiyetm var. Doktorum 5indn itibaren progestan verdi fitil olarak kullaniorm. Bu adeti geciktirirmi.kan testi yaptirsm cikarmi acaba. Kafam con karisik =(

C
canım pozitif olabilir, progestana devam et, evet adetini geciktirebilir yoksa da ama varsa tutunmasını sağlar. Muhtemel o ki var bişiler:) yarın 14. Gün bi beta hcg yaptır istersen

tşk ederım canım. pekı degerımın kac cıkması normal olur acaba.cuma doktora gıdecegmdokor muayenesınde bellı olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…