Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

tşk ederım canım. pekı degerımın kac cıkması normal olur acaba.cuma doktora gıdecegmdokor muayenesınde bellı olurmu
Yani hemen ultrasonda görünmeyebilir, kan tahlili ister orda belli olur. Sen evde testin varsa yine tekrarla yarın sabah da var mı ertesi gün de var mı emin olursun merakını giderirsin. Zaman izafi cuma gelmek bilmez şimdi

vala 2 haftadır gun sayıyoruz esımle. artık akıbetımızı bı an evvel bılmek ıstıyoruz:) ben yarın yaptırcam kan testı. bakalım kaç cıkaca.cumada doktora gıtcem zaten o yonlendırır artık.

Adetinden 3 gün önce kan tahliliyle öğrenebilirsin kesin sonucu

Bugn verdim tahlil sonucu bekliorm.ignedn sonra 15. Gun. Sanki adet olucak gibiyim cok heycanliyim bekliorm pc basinda sonuclari sizde ignenin etkisi kalmismidir
İğneden sonraki 11. Günde öğrenmiştim ben. Senin için de hayırlısı olsun. Sonucu haber ver

ınş vala cok heycanlıyım 14 gunde ıgnenın etkısı kalırmı bılmıyorum.sonuclar yarın cıkacakmış. sandı adat olucam tam gunu zatn beklıyorum bakalım. pekı ıdrar testıde yaptılar hangı degerlerde cıkıo gebelık bılgısı olan varmı. yanıbethcg dısında bakabılıyormuyuz

arkadaşlar 3. çatlatma iğnesini oldum. bugün iğnenin 9.günü rüyamda test yapıyorum iki çizgi çıkıyor bnde merak ettim dayanamadım bugün test aldım yaptım ilk önce negatif çıktı üzüldüm ağladım rabbime sığındım. testi atmamıştım duruyordu yüzümü çıkarken birden 2. çizgiyi fark ettim belirli belirsiz inanamadım eşime gösterdim dr ma yolladım onlarda gördü ikinci çizgiyi drum 5 gün bekle dedi test yaptır dedi ama bide bana sorun nasıl bekleyeyim yarın beta baktırsam olur mu ?

Bnmde hep pzitif cikti bugn 14. Gunum bitior adette olamdm kan verdm bugn yarn ogrencm ins. Banada doktorum tahlili al gel dedi. Ama etkisi 14 15 gunde geciormus. Beklemen daha ii olur cnm. Cunku ben devamli yaptim. Ama artik hemen cikio idrar testide beklenmior yani

3 iğnede üst üste mi yapıldı bana bu ay iğne yapıldı ama olmadı ilk iğneden sonra ki tedavi nasıl devam ediyo

Ze mrb arkadaslar. Bn ignenin 14. Gunu test yaptirdm bugn aldm sonuclari. 70.77 cikti doktorum var gebelik bu kdr etkisi kalmaz ignenun dedi progest n ve folice devm dedi sizde hamilemiyimdir inanamiorum=)

Ze mrb arkadaslar. Bn ignenin 14. Gunu test yaptirdm bugn aldm sonuclari. 70.77 cikti doktorum var gebelik bu kdr etkisi kalmaz ignenun dedi progest n ve folice devm dedi sizde hamilemiyimdir inanamiorum=)
Hayırlı olsun bende klomen ve iğneyle hamile kaldım çok şükür benim 16. Gün 120 civarında çıkmıştı 2 gün sonra tekrarla kan tahlilini 2 ye katlaması Lazım (benim 3 e katlamıştı ) sağlıklı devam ediyor anlamına geliyor 6. Haftadan sonrada yani kan tahlili 2000 i geçince keseyi görüyorsun 5000 i geçince kalp atışını duyuyorsun inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin tekrar hayırlı olsun

Anladm cnm tsk ederm. Ama 14. Gune gore normal demi degerim.pzt yine yapyircm prsmbe doktor cagirdi simdi gelsnde goremeyiz bosuna gelme dedi. Bakalm hayirlisi bnmde ilk denemem. Bn kontrol amacli gittim doktora adetn3. Gunu progestanim 1.3 mu ne cikmisti digerleri normaldi doktorda sabirsizlaniorsnz hizlandiralm klomen ign yapalim dedi. Oldu ins. Demek gitmeseydik olacakms Rabbimn izniyle. Sonunu gorurus hayirlisiyla ins. Seninde hayirli olsn Allah tamamina erdirsin ins

merhaba hayalim66

bende bu ay klomen almadım kistlerim kendi kendine gitti.

12 sinde tekrar klomene başladım.

Bakalım 2. ve 3. de daha güçlü olasılık varmış ...

merhaba hayalim66

bende bu ay klomen almadım kistlerim kendi kendine gitti.

12 sinde tekrar klomene başladım.

Bakalım 2. ve 3. de daha güçlü olasılık varmış ...
Benim bi tane olusmus kendiliginden.oyuzden klomen vermedi.ama catlatma igneside yapmadi kendine birakti bu ay bole olaun dedi.3 gun sonra adet gunum.bir haftadir gogus uclarim aciodu simdi komple acio bide dune kadar karnimda falan.agri olmadi..dun gobegimden asagisina kramp tarzi bi agri girip cikti sonrasindada biraz adet olacakmiism gibi hissettim korkuom adet olcam die

Arkadaslar bisey siracm sindi 2 yunurta var biri 18 digeri 12 mm igne vurukdujtn sinra 12 mm lik yumurta ne oluyo birde igneden sobra bende hic agri yok gecen ayda agri olmamsti ve catlamamsti

Arkadaslar bisey siracm sindi 2 yunurta var biri 18 digeri 12 mm igne vurukdujtn sinra 12 mm lik yumurta ne oluyo birde igneden sobra bende hic agri yok gecen ayda agri olmamsti ve catlamamsti

benimde hiç ağrım olmamıştı ve çatlamamıştı , kist oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…