- 16 Kasım 2014
- 508
- 150
- 123
ben istanbul fatihte oturuyorum.doktorumdan baya memnunum.sen nerde oturuosunhadi hayırlısı olsun canım inşallah bu kere olur nerde oturuyon dr merak ettim memnun musun ?bende beklemedeyim 6 gün kaldı reglime bekliyorum hiç hamilelik belirtisi yok bende bir daha ki aya iğne vurduracam inşallah bir problem çıkmaz
YOoookk bee :) ama cok ıstıyorum oraları gormeyı.kımsemız yok orda.dogma buyume ıstanbulluyum.merkezındemısın sen.çok sevindim hemşom benim gelip gidiyor musun
evet canım kanal boyunu hatırlıyorsun değilmi orda oturuyorum bende buralardan gideceğim galiba eşim konyaya gitmeyi düşünüyorYOoookk bee :) ama cok ıstıyorum oraları gormeyı.kımsemız yok orda.dogma buyume ıstanbulluyum.merkezındemısın sen.
BILMEMKI KANAL BOYUNU :) GENELDE MERKEZINDE OTURULUYOR YA OYUSDEN IHTIMALLI SORDUM :) İŞİ İÇİNMİ DÜŞÜÜNÜOevet canım kanal boyunu hatırlıyorsun değilmi orda oturuyorum bende buralardan gideceğim galiba eşim konyaya gitmeyi düşünüyor
inşallah bu kere hayırla olur canımKizlaaaaarrre bugun kontrol var klomen bitti bakalim catlak yumurtalarimin durumu ne
ne durumdasın canımKizlaaaaarrre bugun kontrol var klomen bitti bakalim catlak yumurtalarimin durumu ne
ne durumdasın canım
Merhaba. Ilk önce tebrik ederim,Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah :) malesef.. Dün bebeğimi kürtajla aldılar . Kalbi atmadığı için... 6 haftalıktı.5 haftalığında kanamam oldu,ağrısız kanama. Doktor kesenin çevresinde büyük bir hematom olduğunu söyledi.bu durumda yarı insan bebeğini düşürüyor yarısı kalıyor. Bebek büyük haftalarda olunca risk minimuma düşüyor.ama böyle küçük olduğunda malesefki gelişimini etkiliyor..çok araştırdım,çoğu insan yaşadığını söyledi.ama benim bebeğim küçük ,hematom ise çok çok büyük idi.kanamanı durdurdular,2 gğn hastanede kaldım,2 hafta bekledik ya kalbi atarsa diye ama .. 2 gün önce çok çok şiddetli sancılarım oldu,doğum sancısı gibi,gecenın 3de hastaneye gitdik zaten rahimden ayrılmıştı artık.. Kısmet :)merhaba acaba sonucunuz ne oldu? sizinle aynı durumdayımda suan :)
Kızlar kürtaj yapan doktorun bana dediğine göre , bebeğim bu kadar aşırı hormon tedavisine dayanamamış.. Lütfen siz de dikkat edin bunlara.. Ben sırf erken çocuk sahibi olmak için gitdim bu kadar hormon tedavisi gördüm ve sonuc bu . Halbuki 6 aydır evliyim ve hiççç bir problemim yok. şimdi kendi kendime hamile kalmaya çalışıcam. İncir kürü deniycem. En önemlisi de hamile kaldığınızd hiç bir olumsuzluğu düşünmeyin lütfennben çok düşündüm.. Hep söylemelerine rağmen çokk düşündğm bebeğşm de normal olarak etkilendii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?