- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
- 43
Bu ayda kan testi yapti catlamams dedi bir doz daha igne verdi dun vuruldm yine agri falan yok kafayi yiyecmbenimde hiç ağrım olmamıştı ve çatlamamıştı , kist oldu.
Benim 15.gün çoook silik çıktı hatta 20.gün bile silik ti sonra kanda çıktı çok şükürKızlar çatlatma iğnesi yapıldı kasıklarımda ağrım çok dün iğnemi vurulalı 13 gün olmuştu dün kasıklarımda düşük sancısı gibi sancı yaşadım acile gittim test yaptılar negatif çıktı doktorumu aradım oda 13 günde belli olmaz dedi adetime daha 3 gün vardı sizce belli olurmu olmazmı kızlaaaar yardm
Yumurtan catlamiyor igne ile??Bu ayda kan testi yapti catlamams dedi bir doz daha igne verdi dun vuruldm yine agri falan yok kafayi yiyecm
Belli olmaz dio doktorlar .cok erken .Kızlar çatlatma iğnesi yapıldı kasıklarımda ağrım çok dün iğnemi vurulalı 13 gün olmuştu dün kasıklarımda düşük sancısı gibi sancı yaşadım acile gittim test yaptılar negatif çıktı doktorumu aradım oda 13 günde belli olmaz dedi adetime daha 3 gün vardı sizce belli olurmu olmazmı kızlaaaar yardm
Gozlemledigim bir sey var etrafimdaki ilacsiz normal hamilelerin .ilk hamilelik belirtisi karin agrisi kasik degil .baya karnim ve belim agrio diolar.benim de çatlatma iğnesinden sonra 6. günüm işin ilginç tarafı karnımda ağrı ve şişkinlik hissi var ve 6 gündür hiç geçmedi
doktoruma sordum normal dedi yumurtlama iğneleri ve çatlatma iğnelerinin etkisiymiş. ama ilk çocuğuma da aynı tedaviyle hamile kalmıştım ve iğnelerin böyle bir etkisi olmamıştı
inşallah bu sıkıntılarımızın sonucunda olumlu gelişmeler yaşarız
beklemek de çok zor bu arada
Benim 15.gün çoook silik çıktı hatta 20.gün bile silik ti sonra kanda çıktı çok şükür
Bu ayda kan testi yapti catlamams dedi bir doz daha igne verdi dun vuruldm yine agri falan yok kafayi yiyecm
ayy kızlar ya ben de tedirgin oldum şimdi. bu ay 2.kez klomen ve ovitrelle kulladım. 2 tane 18mmlik yumurtam varmış doktor şuan herşey çok iyi demişti, iğneyi vurdurdum iki gün önce ama o çatladığında gelen akıntı olmadı ya da fark etmedim bilmiyorum, benimkiler de kiste mi dönüştü acababu arada ovitrelle, pregnyl den daha güçlü bir iğneymiş. siz hangisini vurdurdunuz?
bn iğnenin 19.günü adet oldum ya sizce neden gecikti normalde 15.gün olması gerekçok üzüldüm bi an olduğunu düşündüm sonrası malum hayal kırıklığı....
canım tek yumurtam vardı 21 mmYada catlamamstr benim gecen ay catlamamsti
Eger catlamaduysa basit kist oluyo bi kac adetle atiliyo yada d.kontrol hapiyla geciyocanım tek yumurtam vardı 21 mmçatlamayınca kist mi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?