Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Kızlar çatlatma iğnesi yapıldı kasıklarımda ağrım çok dün iğnemi vurulalı 13 gün olmuştu dün kasıklarımda düşük sancısı gibi sancı yaşadım acile gittim test yaptılar negatif çıktı doktorumu aradım oda 13 günde belli olmaz dedi adetime daha 3 gün vardı sizce belli olurmu olmazmı kızlaaaar yardm

Benim 15.gün çoook silik çıktı hatta 20.gün bile silik ti sonra kanda çıktı çok şükür

Kizlar bende sali gunu catlatma ignesi oldum .dortor iki tane 40 mm yumurtan var dedi . Hic bu kadar büyük yumurta olmamisti ! ama bidaha gel catlamismi catlamamismi kontrol edelim demedi . Etmelimiki

Belli olmaz dio doktorlar .cok erken .

benim de çatlatma iğnesinden sonra 6. günüm işin ilginç tarafı karnımda ağrı ve şişkinlik hissi var ve 6 gündür hiç geçmedi
doktoruma sordum normal dedi yumurtlama iğneleri ve çatlatma iğnelerinin etkisiymiş. ama ilk çocuğuma da aynı tedaviyle hamile kalmıştım ve iğnelerin böyle bir etkisi olmamıştı
inşallah bu sıkıntılarımızın sonucunda olumlu gelişmeler yaşarız
beklemek de çok zor bu arada

Gozlemledigim bir sey var etrafimdaki ilacsiz normal hamilelerin .ilk hamilelik belirtisi karin agrisi kasik degil .baya karnim ve belim agrio diolar.

Ben ovitrelle ile değil pregnyl 5000 (ama 2 adet birden) hamile kaldım

bn iğnenin 19.günü adet oldum ya sizce neden gecikti normalde 15.gün olması gerek çok üzüldüm bi an olduğunu düşündüm sonrası malum hayal kırıklığı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…