Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Arkadaşlar aşılama yaptırmadan tüplerime baktırmam şart mı ilk aşılama yapsa doktor olmuyor mu ?
birde fiyatı nedir bilgi verirmisiniz

arkadaşlar yardım edin lütfen .ben bu ay puregon 900 ml kullanmaya başladım.adetin 3.günü başladım.adetin 8.günü 7mm di en büyüğü.bugün ise adetimin 11.günündeyim,iğnenin de 9.günündeyim. bu sabah doktorum 8-9 tane yumurtam olduğunu söyledi.en büyüğü 10 mm miş.diğerleri 8 mm.bu normal mi bilemiyorum ama doktor hergün 1 yada 1 buçuk kadar artması gerek dedi.1 hataya kadar aşılamam yapılcak sanırım.doktorun verdiği ilaç 2 güne bitcek.ektra 600ml puregon verdi.önümüzdeki günler 75 doz vurulcakmşım.sizin nasıldı.formlarda aradım detaylı anlatan yok sizinkiler nasıldı.kaçıncı gün büyüdü ve çatlatma iğnesi verildi.bu arada ben özel hastaneye gidiyorum.raporlu aldım ilacımı.çatlatma iğnesinin fiyatı nedr ,raporla mı aldınız.bilgi verip aydınlatırmısınız lütfen

Görüştünüzmü vanda ki macun yapan beyle,uğur bey değilmi bende görüştüm.başladınızmı kullanmaya.

Herkese merhaba yeni üye oldum bu siteye hep okuyordum ama yazılanları. Bende yazmak istedim. Ben iki yıllık evliyim ve 11 aydır da korunmuyoz. Ilk zamanlar normal dedim olmaması ama bi sorun mu var diye korkmaya başladım. Doktora gittim esim de muayene oldu. Hiç bi sorun çıkmadı yumurtalar oluyodu ama doktor klomen verdi ve yumurtalar 2 tane olunca ilk ayda çatlatma yaptı. Ama catladi mi bilmiyorum tekrar gel demedi. Ama hamilelik olmadı zaten. 2. Ay yine aynı tedavi uyguladı bu kez 4 yumurta oluştu ancak ıgne yapmadi ikiz olabilir falan dedi ama o ayda olmadı. 3. Ayda doktoru değiştirip profesöre gorundum o da sorun yok dedi ama hsg istedi diğer ay yapalım dedi. 3 tane yumurtam oluştu o ayda ve 22mm olduğunda çatlatma yaptı ve büyük ihtimal catladi sancı lardan öyle hissettim ama bu kez de esim sitres yaptı sadece bi kez yapabildik. Doktora gidince esim daha çok sitres yapıyo sizce ne yapmalıyım çok uzun oldu kusura bakmayin

ben de bu tedaviyi gördüm ve bıraktım. bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım.
kendi kendine..
öncelikle rahat olmanız lazım.
bıraktığınız anda oluyo inanın. ve ben büyük hata yaptım o ilacı kullanmakla..

Bende adet olduktan sonra gitmeyi düşünmüyorum ama doktor rahim filmi deyince kafam karıştı ama yine de bi daha ki ay gitmicem doktora

Ne gibi bi hata canım yan etkisi mi oldu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…