Ne gibi bi hata canım yan etkisi mi oldu sana
Ben en çok stresinden etkilendim gün vermesi zorr oldu benim için inşallah benim de olur kendiliğinden öyle adetten sonra gitmicem bendeaşırı şiştim. balon yanımda halt etmiş .
içimde su dolu bişi vardı.
muazzam baş ağrısı, muazzam kist.
nurtopu gibi 5 tane her defasında.
bi de onların çatlamalarını bekledim .
siniri stresi de cabası prozac kullanmaya başladım. (!) o kadar yani.
var sen hesap et neler yaşadığımı.
ha tabi müspet sonuçlar alanlar oldu bildiğim kadarıyla.
Ben en çok stresinden etkilendim gün vermesi zorr oldu benim için inşallah benim de olur kendiliğinden öyle adetten sonra gitmicem bende
Şimdi hamilesin dimi canım senaktarlarda kedi hindili karışım var kist için.
ondan yemiştim bi de bal + polen ve dereotu.
Şimdi hamilesin dimi canım sen
Hayırlı olsun canim darısı başımıza inşallahewet :)
10 haftaya girices :)
Hayırlı olsun canim darısı başımıza inşallah
Inşallah canım şimdi adetime bi gün gecikti tam umutlaniyorum adet sancısı başlıyo hemen biraz var ağrı yarın olurum heraldeDEDİKLERİMİ UYGULA.. İNAN İŞE YARIYO.
Inşallah canım şimdi adetime bi gün gecikti tam umutlaniyorum adet sancısı başlıyo hemen biraz var ağrı yarın olurum heralde
Yok canım oldum adet yineOLMADIYSAN DR A GİT.
KİST OLMUŞ OLABİLİR.
mrb kızlar ovitrelle iğnesi olup hamile kalanlar ne gibi belirtiler yaşadınız acaba
Bende klomen kullandım iki yumurtam oluştu kendiliğinden çatladı tatildeydim iğne olamadım aynen belirtilerin bendede vardı hamileymişim bide göğüsler çok hassaslaşmıştı ama klomemende yapabilirmiş ? Erken gebeliktestinde çıkar varsa bide kan tahlilinde Allah gönlüne göre versin!!!kızlar benimde son adet tarihim 11 temmuzdu 18 cm büyüklüğünde 2 tane yumurtam oluştu klomen kullandım pregnly yumurta çatlatma iğnesi vuruldum... 11 gün gecti çok gazım var kasığım da ara ara batmalar hafif baş dönmesi halsizlik uyku hali çok lavaboya gidiyorum idrarımı yaparken kasığımda ağrı oluşuyor ve kabızlık var gebelik testi yapsam sonuç alırmıyım bu şekilde hamile kalan var mı varsa belirtilerini anlatabilir mi?test yapıp negatif görmekten çok korkuyorumm adet tarihime daha 5 gün var
Bende de aynı belirtiler vardı bende dayanamadım 12. Gün kan testi yaptırdım gebelik yoktu. Daha sonra hemşirem 15. Gün gel dedi ve hamileydim bence bekleyin.erken gebelik testi de aldım bu arada oda göstermedikızlar benimde son adet tarihim 11 temmuzdu 18 cm büyüklüğünde 2 tane yumurtam oluştu klomen kullandım pregnly yumurta çatlatma iğnesi vuruldum... 11 gün gecti çok gazım var kasığım da ara ara batmalar hafif baş dönmesi halsizlik uyku hali çok lavaboya gidiyorum idrarımı yaparken kasığımda ağrı oluşuyor ve kabızlık var gebelik testi yapsam sonuç alırmıyım bu şekilde hamile kalan var mı varsa belirtilerini anlatabilir mi?test yapıp negatif görmekten çok korkuyorumm adet tarihime daha 5 gün var
ayy ne güzel çok sevindim adınıza rabbim inşallah bana bir bebiş verir çok istiyorum yaaBende de aynı belirtiler vardı bende dayanamadım 12. Gün kan testi yaptırdım gebelik yoktu. Daha sonra hemşirem 15. Gün gel dedi ve hamileydim bence bekleyin.erken gebelik testi de aldım bu arada oda göstermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?