Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Ne gibi bi hata canım yan etkisi mi oldu sana

aşırı şiştim. balon yanımda halt etmiş .
içimde su dolu bişi vardı.
muazzam baş ağrısı, muazzam kist.
nurtopu gibi 5 tane her defasında.

bi de onların çatlamalarını bekledim .

siniri stresi de cabası prozac kullanmaya başladım. (!) o kadar yani.

var sen hesap et neler yaşadığımı.

ha tabi müspet sonuçlar alanlar oldu bildiğim kadarıyla.

Ben en çok stresinden etkilendim gün vermesi zorr oldu benim için inşallah benim de olur kendiliğinden öyle adetten sonra gitmicem bende

Ben en çok stresinden etkilendim gün vermesi zorr oldu benim için inşallah benim de olur kendiliğinden öyle adetten sonra gitmicem bende

aktarlarda kedi hindili karışım var kist için.
ondan yemiştim bi de bal + polen ve dereotu.

mrb kızlar ovitrelle iğnesi olup hamile kalanlar ne gibi belirtiler yaşadınız acaba

Ya herkes bi yöntem arıyor bı doktor beni duphaston verip gönderdi ben de sadece iki ay kullandım sonra bıraktım denemesik fazla toplasanız 5-6 ay bile yoktur deneme süreci ama tumurtlama gününe denk gelmedi hiç bİzim şimsi doktora gidip aşırı bi tedavi görmem mantıklımı yani.. Keşke bizde her yolu deniyor olsaydık eşim diyor daha sonra gidicez adamakıllı deneme olmadı ben de böyle boş boş durmak istemiyorum doktoru iyi seçmek lazım. Tumurtlamadan sonra denemişiz çopunda en gazla ili gün ya da sadece birisinde bir gün denemişliğimiz var ... Ama sorsanız sanki hiç olmayacakmış fibi davranıyorum ben de. Aşılama istiyorum bir yandan doktora gitsek biz tutturamıyorux deek aşılamamyapmaz mı toplamda 6 ay dalan olmuştur heralde... Of bir de psikiyatri ilaç kullndım falan hamile kalsam iyileşecekmişim gibime geliyor sonrasında tedavime bakarm diyorum dayanırım böyle eksikmişiz gibi feliyor artık ili yıllıkta evliyiz çünkü şimdi işaç kullanırım iyi olmam falan boşa gider zaman diye üzülüyorum hepsins yanıt alıp düzelmedim of of.

bu ay ben de klomen +pregnly vuruldum...ama yine olumsuz gibi adetime 9 gün var ama şimdiden adet belirtisi gaz başladı off kaçıncı denemem oldu 2 yıl 4 aylık evliyim ben de heralde kışa kadar olmazsa aşılama yapıcaz
bir de ben rahim filmi çektirmiştim tuplerim tıkalı çıkmıştı.sonra laproskopi ameliyatı oldum.açık normal dediler ...acaba tekrar tuplerim tıkanmış olabilişr mi diye düşünüyorum.aranızda laproskopiden sonra tekrar rahim filmi çekilen var mı?

Son düzenleme:
kızlar benimde son adet tarihim 11 temmuzdu 18 cm büyüklüğünde 2 tane yumurtam oluştu klomen kullandım pregnly yumurta çatlatma iğnesi vuruldum... 4 gün gecti bende akıntı oluştu ve kasıklarım oturup kalkarken öksürürken yürürken batma şeklinde sancı oluşuyor sürekli tuvalete gidiyorum.acaba gebelik oluşmuş mudur.böyle belirtiler yaşayıp gebe kalan var mıı?

kızlar benimde son adet tarihim 11 temmuzdu 18 cm büyüklüğünde 2 tane yumurtam oluştu klomen kullandım pregnly yumurta çatlatma iğnesi vuruldum... 11 gün gecti çok gazım var kasığım da ara ara batmalar hafif baş dönmesi halsizlik uyku hali çok lavaboya gidiyorum idrarımı yaparken kasığımda ağrı oluşuyor ve kabızlık var gebelik testi yapsam sonuç alırmıyım bu şekilde hamile kalan var mı varsa belirtilerini anlatabilir mi?test yapıp negatif görmekten çok korkuyorumm adet tarihime daha 5 gün var

Bende klomen kullandım iki yumurtam oluştu kendiliğinden çatladı tatildeydim iğne olamadım aynen belirtilerin bendede vardı hamileymişim bide göğüsler çok hassaslaşmıştı ama klomemende yapabilirmiş ? Erken gebeliktestinde çıkar varsa bide kan tahlilinde Allah gönlüne göre versin!!!

Bende de aynı belirtiler vardı bende dayanamadım 12. Gün kan testi yaptırdım gebelik yoktu. Daha sonra hemşirem 15. Gün gel dedi ve hamileydim bence bekleyin.erken gebelik testi de aldım bu arada oda göstermedi

Bende de aynı belirtiler vardı bende dayanamadım 12. Gün kan testi yaptırdım gebelik yoktu. Daha sonra hemşirem 15. Gün gel dedi ve hamileydim bence bekleyin.erken gebelik testi de aldım bu arada oda göstermedi
ayy ne güzel çok sevindim adınıza rabbim inşallah bana bir bebiş verir çok istiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…