aminn canımm benim hiç gögüs ağrım yok sadece şişlik var ama normalde adetime 10 gün kaladan başlardı sızlamaya bu ay bişey yok ne güzel rabbim size ne güzel bir hediye vermiş inşallah bende o güzel haberi alırımBende klomen kullandım iki yumurtam oluştu kendiliğinden çatladı tatildeydim iğne olamadım aynen belirtilerin bendede vardı hamileymişim bide göğüsler çok hassaslaşmıştı ama klomemende yapabilirmiş ? Erken gebeliktestinde çıkar varsa bide kan tahlilinde Allah gönlüne göre versin!!!
Canim bnde pko luyum ve klomen kullandim ilk ikisinde yumurtam gelismedj bu ay 1 tane gelisti pregnyl igne oldum 10000 lik ayin 16 si gibi test yapacam bakalim hakkimzda hayirlisi olsun heee bidee yumurtamin catlayip catlamadigini anlamadm ben akintim olmadi yani catlamadi mi acabakızlar merhaba Ovitrelle 250 oldum bu sabah, klomen kullanmıştım. Dün muayenede 2 tane yumurtalığım büyümüş görününce bu sabah iğneyi yap dedi dr um. polikistik over var benim, ilk klomen tedavisini oluyorum, iğneden sonra 15-20 gün içinde en kötü kan testinde sonucu öğreneceğim okuduklarım kadarıyla:)
Özellikle iğnenin ya da hapın yaptığı etkiler her kişi de değişse de gaz, kasık ağrısı vb durumları okudum. Peki yumurtaların kimi çatlıyor kimisi çatlamıyor okuduklarımda, çatladı mı diye doktora gitmeden ne zaman test yapmalıyım? İğneden kaç gün sonra bakmalıyım ve önerebileceğiniz test ismi var mıdır? Teşekkürler şimdiden..
Canim bnde pko luyum ve klomen kullandim ilk ikisinde yumurtam gelismedj bu ay 1 tane gelisti pregnyl igne oldum 10000 lik ayin 16 si gibi test yapacam bakalim hakkimzda hayirlisi olsun heee bidee yumurtamin catlayip catlamadigini anlamadm ben akintim olmadi yani catlamadi mi acaba
Sende testi adet gununu bekle oyle yap. Zaten igneden 14 sonra gebelk yoksa edet oluyrmussn bildigim kadariyla . bekle bakalim 14gunden sonra adet olmazsan hemen test yap insallahhh tutmustuurrr
Aynen iste benden ondan korkuyorum ya catlamazsa diye. Bide igneyi ilk defa olunca baya bi heyecan yaptim. Aslinda dusunmememiz lazimmis ne kadar dusunursek o kadar etkileniyoruz stres yapiyoruzbakalım inşallah canım.. hepimizin gönlüne göre olsun sağlıkla inşallah.. çok heyecanlıyım ben de yemek yiyemiyorum iş yapamıyorum aklımdan çıkaramıyorum ne oldu acaba diye düşünmekten:) biraz sakin olup beklemek lazım herhalde..
yumurta çatlatma iğnesi olup yumurtaların çatlamama durumu olabiliyor mu bilen var mı? onu da ayrıca kontrol etmek gerekir mi şimdi? yoksa onlar kiste dönüşebiliyormuş, ondan endişelendim ben de..
Aynen iste benden ondan korkuyorum ya catlamazsa diye. Bide igneyi ilk defa olunca baya bi heyecan yaptim. Aslinda dusunmememiz lazimmis ne kadar dusunursek o kadar etkileniyoruz stres yapiyoruz
Amiiinnn insallahh Allah gonlumuze gore versin. Ben igneyi vuruldugum ilk gun ölü gibiydim cok sarsilmistim uyku diye ölüyodumiyi düşün iyi olsun:) ben de ilk defa bugün yaptım iğneyi ondan bu heyecan işte:) umarım ilkinde tutar inşallah, stres yapıp hayal kırıklığı çok yaşamadan olsun hepimizin inşallah.
Canım Merhaba bende iki kere çatlatma iğnesi oldum yumurta catladiginda sancı yapar kasik ağrısı gibi ordan anlasiliyo4yani catladi giAynen iste benden ondan korkuyorum ya catlamazsa diye. Bide igneyi ilk defa olunca baya bi heyecan yaptim. Aslinda dusunmememiz lazimmis ne kadar dusunursek o kadar etkileniyoruz stres yapiyoruz
Vuruldugum gunun ertesi gununden bugune kadar sancim var asagiya baski yapan hemde bugun baya adet sancisi gibi bi sancim oldu beyaz kremsi akinti geldi. Hala da agriyo . peki senin olumlu oldu mu ignenCanım Merhaba bende iki kere çatlatma iğnesi oldum yumurta catladiginda sancı yapar kasik ağrısı gibi ordan anlasiliyo4yani catladi gi
Canim rahim filmi bile 5 yil garantiymis ki sen laproski olmussun her 5 yili gecmediyse sorun yoktur bende rahim filmi cektirdim sag tikanikmis cekilirken acilindi arkasindan hemen klomen catlatma ignesi hamile kaldim ki doktor hamile kalamassin bu sejilde diyodu polikistik over yuzunden simdi 6 bucuk aylik hamileyim cok sukur yani verecek olan Allah duani eksik etme vakti ve saati var bazi s3ylerin umudunu yitirmebu ay ben de klomen +pregnly vuruldum...ama yine olumsuz gibi adetime 9 gün var ama şimdiden adet belirtisi gaz başladıoff kaçıncı denemem oldu 2 yıl 4 aylık evliyim ben de heralde kışa kadar olmazsa aşılama yapıcaz
bir de ben rahim filmi çektirmiştim tuplerim tıkalı çıkmıştı.sonra laproskopi ameliyatı oldum.açık normal dediler ...acaba tekrar tuplerim tıkanmış olabilişr mi diye düşünüyorum.aranızda laproskopiden sonra tekrar rahim filmi çekilen var mı?
Ates basmasi oluyo bende canim klomen+catlatma ignesiyle hamile kaldim.. birden basimdan assa kaynar sular dokuluyodu ve cok garip gogus acim vardi asiri derece hassaslasmisti megerse bebis oluyomus bende hormanal bi ilac kullandim icin olur diye umitlenmiyodummrb kızlar ovitrelle iğnesi olup hamile kalanlar ne gibi belirtiler yaşadınız acaba
Canim cok umitlenme ama genede dikkat et kendine bekleyip goreceksin herkesde farkli etki ediyo bende klomen ve catlatma ignesi hamile kaldim sol yumurtam gelisti ve sol bacami yukari bile cekemiyodum nerdeyse ilk bebek yerlesirken bide cok kotu ates basiyodukızlar benimde son adet tarihim 11 temmuzdu 18 cm büyüklüğünde 2 tane yumurtam oluştu klomen kullandım pregnly yumurta çatlatma iğnesi vuruldum... 4 gün gecti bende akıntı oluştu ve kasıklarım oturup kalkarken öksürürken yürürken batma şeklinde sancı oluşuyor sürekli tuvalete gidiyorum.acaba gebelik oluşmuş mudur.böyle belirtiler yaşayıp gebe kalan var mıı?
Bende klomen ve catlatma ile hamile kaldim giguslerde asiri hassasiyet ve basimdan assa kaynar su dokulmus gibi ates basiyodu birden adetime 10 gun varken yaptim silik cikmisti yani varsa bebis belli olurBende klomen kullandım iki yumurtam oluştu kendiliğinden çatladı tatildeydim iğne olamadım aynen belirtilerin bendede vardı hamileymişim bide göğüsler çok hassaslaşmıştı ama klomemende yapabilirmiş ? Erken gebeliktestinde çıkar varsa bide kan tahlilinde Allah gönlüne göre versin!!!
Canim tek yumurtam zar zor gelisti ve hmn catlatma ignesi oldum adetime 10gun kala normal idrar testinde silik cikmisti ama ani bir ates basmasi ve goguslerde coj fena hassasiyet vardi ilac yapti heralde derken meger bebisin belirtisiymis hamdolsun Rabbim yardimciniz olsnkızlar merhaba Ovitrelle 250 oldum bu sabah, klomen kullanmıştım. Dün muayenede 2 tane yumurtalığım büyümüş görününce bu sabah iğneyi yap dedi dr um. polikistik over var benim, ilk klomen tedavisini oluyorum, iğneden sonra 15-20 gün içinde en kötü kan testinde sonucu öğreneceğim okuduklarım kadarıyla:)
Özellikle iğnenin ya da hapın yaptığı etkiler her kişi de değişse de gaz, kasık ağrısı vb durumları okudum. Peki yumurtaların kimi çatlıyor kimisi çatlamıyor okuduklarımda, çatladı mı diye doktora gitmeden ne zaman test yapmalıyım? İğneden kaç gün sonra bakmalıyım ve önerebileceğiniz test ismi var mıdır? Teşekkürler şimdiden..
Canim ben polikistik overim 1 yillik evliyim rahim filmi cektirdim sonra klomen kullandim 1 tane yumurtam zar zor gelisti catlatma oldum o oyda hamile kaldim ki doktor umitlen sen hamile kalamazsin dedigi halde vercek olan Allah duayi eksik etmeyelimSlmmm kizlaaarrr 31 temmuzda ignemi oldum sadece 1 tane yumurtam gelismis sizce sansim dusuk muuu cok 1yil olacak evleneli nolur olsun artik Allahim duy sesiiimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?