Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

ayy ne güzeeel haber!! maşallah allah sağlıkla elinize almayı nasip etsin inşallah:)
iğneyi daha dün sabah oldum ve akşam ateşim normale göre daha yüksekti benim de ama ilacın etkisinden olabilir. 10-15 gün bekleyip göreceğim ben de inşallah.

kızlar catlatma iğnesini vurulalı 12 gün oldu sabah test yaptım ama negatif çıktı doktor 15.gün yap demişti ben dayanamadım acaba gebelik oluşmamış mıdır ben de bazı belirtiler de var akıntım çok hararret basıyor kasığım agrıyor hafif baş dönmesi ve mide bulantısı var ama kusma yok acaba psikolojik mi ne olur yardım edinn ....

Bnm bugun 6.gunum dun gece adet sancisi gibi sanci cektim ara arada agriyo bacagima vuruyor sol bacagima. Adet mi olacam ki yaa

çatlatma iğnesinin ikinci gününde inanılmaz mide bulantısı yaşayan oldu mu? hatırlayan var mıdır? :) dün çok fazla midem bulanıyordu, ayrıca yorgunluk hissi vardı. bugün yok hiçbiri çok şükür. kasıklarda ağrı da yoğundu regli ağrısı gibi. bunların hepsi iğnenin etkisi olabilir mi kızlaaar?

Hayatim ben igneyi vuruldugm ilk iki gun surekli uyudum ust kattaki komsum gelip uyandirmasa yemek hazirlamasa kalklamaya yemek yemeye niytm hic yoktu. İgnenin etkisindendi o ama bugun 7.gunum bende hala aynisi var uyumak istiyorum belim cok agriyor sol kasigimda cok degisik acilar var bacagimi karnima cekemiyorum. Ve hic istahim yok bnm ymek yemek istemiorm daha yeni kahvali ettim zorla.

Evet canım iğnenin etkisi benimde 1 hafta sürdü mide bulantısı ama kasık ağrısı 3 hafta sürdü oda meğersem bebek yerleşiyormuş :)

Evet canım iğnenin etkisi benimde 1 hafta sürdü mide bulantısı ama kasık ağrısı 3 hafta sürdü oda meğersem bebek yerleşiyormuş :)

kasık ağrısının sürmesini 4 gözle bekleyeceğim yanii bu durumda:) çok teşekkürler bilgilendirmeler için..

kasık ağrısının sürmesini 4 gözle bekleyeceğim yanii bu durumda:) çok teşekkürler bilgilendirmeler için..
Ben iğneyi gece 1 de vurmuştum ertesi gün ağrı başladı kasıklarım çok ağrıyordu batıyodu daha doğrusu hemşire normal dedi. Mide bulantısı kasık ağrısı derken hamileyim zannettim. dayanamayıp 8. Gün test yaptırdım yüksek çıktı doktor 2 gün sonra bir daha yapalım iğneden olabilir dedi ben hamileyim diye sevindim 2 gün sonra ra düştü iğnedenmiş. Sonra kendi hemşirem 15.gün yapalım dedi sabrettim zorla ama o gün hamile olduğumu öğrendim. Keseye bakılacak benimde. Bence 15. Günü bekleyin zor geçiyor ama kesin sonuç :) inşallah Allah nasip eder sizede

Kizlar az once merdivenden dustum ayaga kalktigim an olecem sandim cok kotu basim dondu gozlerim simsiyah oldu canim cok yaniyo melegim tutunuyosa bise olmaz dimi agliyorum ya cok kotuyum

kızlar ben klomen ve iğne kullandım çatlatma iğnesini vurulalı bu gün 14.günüm 3 gün önce test yapmıştım evde negatif çıkmıştı ama adette olmadım kasığım ağrıyor ayaklarım sızlıyor kabızlık var idrarım koyu renk beyaz akıntı mide ekşimesi var test için doktorum bişey demedi acaba direk kan testi mi yapsam iyi olur yoksa evde idrar testi mi yapsam negatif görecem diye korkuyorum

Bence 1 gün daha bekle sabret yarın yaptır 15.gün garanti sonuç ne olur ne olmaz kan testi yaptır direk

Ayyy ne guzeeel:) amin insallah canim benim.. Benim mide bulantim da ara ara devam ediyor ve kasik agrisi da ara ara oluyor, cok kendimi dinlememeye calisiyorum moda girmiyim iyice de olmazsa moralim bozulmasin diye:)) 15 gun beklemek zoor yaa maalesef vakit hic gecmiuor gibiii:)) 15. Gun evde early predictor ile mi anladin yoksa kan verip mi baktirdin canim? Early predictor ile anlar miyim acaba? Sora sonuca gore ayrica kan testi yaptiririm bari..

Yok bende dayanamadım 12. Gündü galiba early yaptığımda çıkmadı. 15.gün kan testi yaptırdım kanda çıktı. Hiç idrar testleriyle uğraşma bence direk kan testi yaptır canım sabretmenin zorluğunu biliyorum zaman geçmiyor ama beklemek şart :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…