Canim tek yumurtam zar zor gelisti ve hmn catlatma ignesi oldum adetime 10gun kala normal idrar testinde silik cikmisti ama ani bir ates basmasi ve goguslerde coj fena hassasiyet vardi ilac yapti heralde derken meger bebisin belirtisiymis hamdolsun Rabbim yardimciniz olsn
İnşallah Allah nasip eder. benimde keseye bakılacak bakalım 10 gün sonra onu bekliyorumayy ne güzel çok sevindim adınıza rabbim inşallah bana bir bebiş verir çok istiyorum yaa
Bacağında kramp şeklinde mi ? Gebelik oluşurkende sancılar oluyor inş olur !!!Bnm bugun 6.gunum dun gece adet sancisi gibi sanci cektim ara arada agriyo bacagima vuruyor sol bacagima. Adet mi olacam ki yaa
Kramp seklinde degisik bi agri. Bide sol kasigima bastirinca aciyo simdide duz uzaniyom mesela karnim ice cekiliyo ya nasi agriyo. İnsallah vardir ya allahim duysun sesimizi.Bacağında kramp şeklinde mi ? Gebelik oluşurkende sancılar oluyor inş olur !!!
Canım inş Allah hayırlı evlatlar nasip etsin bizleri !!!Kramp seklinde degisik bi agri. Bide sol kasigima bastirinca aciyo simdide duz uzaniyom mesela karnim ice cekiliyo ya nasi agriyo. İnsallah vardir ya allahim duysun sesimizi.
Amiiinnn insallah. Zaman gecmiyo sanki yaCanım inş Allah hayırlı evlatlar nasip etsin bizleri !!!
Hayatim ben igneyi vuruldugm ilk iki gun surekli uyudum ust kattaki komsum gelip uyandirmasa yemek hazirlamasa kalklamaya yemek yemeye niytm hic yoktu. İgnenin etkisindendi o ama bugun 7.gunum bende hala aynisi var uyumak istiyorum belim cok agriyor sol kasigimda cok degisik acilar var bacagimi karnima cekemiyorum. Ve hic istahim yok bnm ymek yemek istemiorm daha yeni kahvali ettim zorla.çatlatma iğnesinin ikinci gününde inanılmaz mide bulantısı yaşayan oldu mu? hatırlayan var mıdır? :) dün çok fazla midem bulanıyordu, ayrıca yorgunluk hissi vardı. bugün yok hiçbiri çok şükür. kasıklarda ağrı da yoğundu regli ağrısı gibi. bunların hepsi iğnenin etkisi olabilir mi kızlaaar?
Evet canım iğnenin etkisi benimde 1 hafta sürdü mide bulantısı ama kasık ağrısı 3 hafta sürdü oda meğersem bebek yerleşiyormuş :)çatlatma iğnesinin ikinci gününde inanılmaz mide bulantısı yaşayan oldu mu? hatırlayan var mıdır? :) dün çok fazla midem bulanıyordu, ayrıca yorgunluk hissi vardı. bugün yok hiçbiri çok şükür. kasıklarda ağrı da yoğundu regli ağrısı gibi. bunların hepsi iğnenin etkisi olabilir mi kızlaaar?
Sendede ilk hafta batmalar oldu mu kasigina bastirinca falanEvet canım iğnenin etkisi benimde 1 hafta sürdü mide bulantısı ama kasık ağrısı 3 hafta sürdü oda meğersem bebek yerleşiyormuş :)
Evet canım iğnenin etkisi benimde 1 hafta sürdü mide bulantısı ama kasık ağrısı 3 hafta sürdü oda meğersem bebek yerleşiyormuş :)
Ben iğneyi gece 1 de vurmuştum ertesi gün ağrı başladı kasıklarım çok ağrıyordu batıyodu daha doğrusu hemşire normal dedi. Mide bulantısı kasık ağrısı derken hamileyim zannettim. dayanamayıp 8. Gün test yaptırdım yüksek çıktı doktor 2 gün sonra bir daha yapalım iğneden olabilir dedi ben hamileyim diye sevindim 2 gün sonra ra düştü iğnedenmiş. Sonra kendi hemşirem 15.gün yapalım dedi sabrettim zorla ama o gün hamile olduğumu öğrendim. Keseye bakılacak benimde. Bence 15. Günü bekleyin zor geçiyor ama kesin sonuç :) inşallah Allah nasip eder sizedekasık ağrısının sürmesini 4 gözle bekleyeceğim yanii bu durumda:) çok teşekkürler bilgilendirmeler için..
Bence 1 gün daha bekle sabret yarın yaptır 15.gün garanti sonuç ne olur ne olmaz kan testi yaptır direkkızlar ben klomen ve iğne kullandım çatlatma iğnesini vurulalı bu gün 14.günüm 3 gün önce test yapmıştım evde negatif çıkmıştı ama adette olmadım kasığım ağrıyor ayaklarım sızlıyor kabızlık var idrarım koyu renk beyaz akıntı mide ekşimesi var test için doktorum bişey demedi acaba direk kan testi mi yapsam iyi olur yoksa evde idrar testi mi yapsam negatif görecem diye korkuyorum
Ben iğneyi gece 1 de vurmuştum ertesi gün ağrı başladı kasıklarım çok ağrıyordu batıyodu daha doğrusu hemşire normal dedi. Mide bulantısı kasık ağrısı derken hamileyim zannettim. dayanamayıp 8. Gün test yaptırdım yüksek çıktı doktor 2 gün sonra bir daha yapalım iğneden olabilir dedi ben hamileyim diye sevindim 2 gün sonra ra düştü iğnedenmiş. Sonra kendi hemşirem 15.gün yapalım dedi sabrettim zorla ama o gün hamile olduğumu öğrendim. Keseye bakılacak benimde. Bence 15. Günü bekleyin zor geçiyor ama kesin sonuç :) inşallah Allah nasip eder sizede
Yok bende dayanamadım 12. Gündü galiba early yaptığımda çıkmadı. 15.gün kan testi yaptırdım kanda çıktı. Hiç idrar testleriyle uğraşma bence direk kan testi yaptır canım sabretmenin zorluğunu biliyorum zaman geçmiyor ama beklemek şart :)Ayyy ne guzeeel:) amin insallah canim benim.. Benim mide bulantim da ara ara devam ediyor ve kasik agrisi da ara ara oluyor, cok kendimi dinlememeye calisiyorum moda girmiyim iyice de olmazsa moralim bozulmasin diye:)) 15 gun beklemek zoor yaa maalesef vakit hic gecmiuor gibiii:)) 15. Gun evde early predictor ile mi anladin yoksa kan verip mi baktirdin canim? Early predictor ile anlar miyim acaba? Sora sonuca gore ayrica kan testi yaptiririm bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?