Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Slm arkadaşlar banada yardım edersiniz sevinirim dün ben oviritle iğne oldum 11 de gece ağrı sancı vardı iğneyi vurduk devam etti sonra sabah oldu gayet iyiydim agrim falan yok su saat oldu hala ne ağrı ne akıntı catlamadimi aceba:-(((( akıntının nezamana başladı iğneden sonrA

Canim kisiden kisiye degisiyo diye biliyroum ben ki zaten 36 sonra catliyo yumurta igneyi vurdugun an degl. Bugn bnm 9.gunum olacak mesela ben hala sanci cekiyorum

Canim kisiden kisiye degisiyo diye biliyroum ben ki zaten 36 sonra catliyo yumurta igneyi vurdugun an degl. Bugn bnm 9.gunum olacak mesela ben hala sanci cekiyorum
Cvp için TSK 3 4 tane yumurtanın var demişti iğneyi vurulana kadar kaşıkların sis oksursem agriodu iğne vuruldum sabah kaldım gayet iyiydim anlamadım inşallah bu sefer tutar ya

Cvp için TSK 3 4 tane yumurtanın var demişti iğneyi vurulana kadar kaşıkların sis oksursem agriodu iğne vuruldum sabah kaldım gayet iyiydim anlamadım inşallah bu sefer tutar ya
İnsallah canim dua et bol bol ben oyle yapiyorum. Bekle bakalm bugun yarn belki sanci olur. Bnm hala devam ediyor

İnsallah canim dua et bol bol ben oyle yapiyorum. Bekle bakalm bugun yarn belki sanci olur. Bnm hala devam ediyor
Rabbim verecekse her turlu verir tek tesselim bu kafaya takarak sitres yapmak istemiyorum Rabbim aratmasin isteyen herkese sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamandaaaaa

Rabbim verecekse her turlu verir tek tesselim bu kafaya takarak sitres yapmak istemiyorum Rabbim aratmasin isteyen herkese sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamandaaaaa
aminnn insallahhhh . bende kafaya takamamaya calisiyorum ama inan elde degil dusunmeden edemiyorum bi am diyorum dusunme tamam olacagi varsa olacak ama sonra yine basliyorum hayaller kurmaya .

Allahmi ne söylettiği senin ilkmi olacak dicektim))

Kizlar meraba catlatma ignesi hakkimda sizden biraz daha bilgi istyrrum. Dun doktira gttim yurtlama takibi yapcgni gerekirse catlatma ignesi verecegini soyledi ama bu ignelerin bazen yumurtaliklarda kist olsumuna sebep oldgnu duydum dogrumu?? Bide igneyi gerek gorurse nasil kullaniyoruz igneden sonra iliski ne zmn olmasi lazim kisaca biraz acarmisiniz bna bu konuyu lutfen :)

Hadi hayirlisi canim insallah guzel haberler verirsin burada

kızlar benim çatlatma iğnesi vurulalı 17.gün akşam hafif kanama sabahta çamur gibi lekelenme oldu simdi ise hiç birşey yok hiç test yapmadım acaba adet mi oluyorum yoksa yerleşme kanaması mı yaşıyorum normalde yarın adet olmam gerekiyor

Hemen bi test yapsana bak bakalim adet mi oluyon yoksa gebe misin ayy insallah hamilesindirrr

Kizlar ya bugun bnim 11. Gunum goguslerim inanilmaz aciyor ustunde damarlar cikti ucuna dokunamiyorum. Akintim var baya ama sanki boyle adet olacakmisim gibi sancilarim var. Belim falan da agriyor. Boyle olup hamile kaldigini ogrenen var mi. Persembe yada cuma test yapacam insallah adet olmam ya

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben geçen cuma çatlatma iğnesi oldum benimle aynı gün ve ya yakınlarda olan var mı beraber bekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…