- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
3 gün önce ayın 7sinde siz de mi yakınlarda oldunuzGecen cuma derken 3gun once mi yoksa 11 gun once mi
Bende gecen hafta cuma oldum 11 gun oldu bugun benm. Bu cumada test yapcam tabi adet olmazsam degisik sancilarm var ara ara gelip gidiyor3 gün önce ayın 7sinde siz de mi yakınlarda oldunuz
hadi hayırlısı olur inşallahBende gecen hafta cuma oldum 11 gun oldu bugun benm. Bu cumada test yapcam tabi adet olmazsam degisik sancilarm var ara ara gelip gidiyor
Amiiinnnn hepimizin hakkinda hayirlisi olur insallah. Ya bole adet sancisi gibi sanci olunca korkuyorum adet olacam diye.egilince falan agriyor kasiklarimhadi hayırlısı olur inşallah
Sancim olurdu ama adet gunu baslardi yada bi gun once baslardi adetim bitene kadar ben yatak dosek yatardm. Goguslerimde siserdi ama simdi tasiyamayacgim kadar agriyor. Test yapmadim bugun 11.gun diye erken diye ignenin etkisi cikar belki diye yapamadim. Sizin ilk igne mi bubende cumadan beri aşırı sancı çekiyorum bu sefer çok kötü oldum..ama sizde adet öncesinde bu tür sancılarınız oluyor muydu kasıklarda batma falan burda okuduğum kadarıyla hamilelikten oluyor hiç idrar testi yaptınız mı
12gun olacak yarin 12 gunde cikar mi ki. Ay ne bilim boyle umutlanip negatifi gorunce simdiden yklmak istemiyorumyok 4.cü benim bence bi test yaptır haklısın idrarda iğnenin etkisi olabilir bi kanda baktır şimdiden de çıkar yani varsa anında kanda çıkıyor die biliyorum ..
sonuç olumsuz ise 12. gün de belli olur 15. günde umutla bekleyip hayal kırıklığına uğramaktansa çok fazla kendini umutlandırmadan sonucu öğrenmek daha iyi hem 15. günde idrarda çıkabiliyorsa 12. günde kesin kanda çıkar merakını gider derim....ben ovitrelle oldum12gun olacak yarin 12 gunde cikar mi ki. Ay ne bilim boyle umutlanip negatifi gorunce simdiden yklmak istemiyorumsen hangi igneden oldum otrvll mi pregnyl mi
senden çok ben merak ettim şimdi kendi merakımı gidermek için baskı yapıyor gibi hissettim kendimisonuç olumsuz ise 12. gün de belli olur 15. günde umutla bekleyip hayal kırıklığına uğramaktansa çok fazla kendini umutlandırmadan sonucu öğrenmek daha iyi hem 15. günde idrarda çıkabiliyorsa 12. günde kesin kanda çıkar merakını gider derim....ben ovitrelle oldum
Ayy ne bilim cok heyecanliyim vala surekli kendimde bisiler ariyorum takma diyorum kendi kendime ama olmuyor beklemek cok zormus.sonuç olumsuz ise 12. gün de belli olur 15. günde umutla bekleyip hayal kırıklığına uğramaktansa çok fazla kendini umutlandırmadan sonucu öğrenmek daha iyi hem 15. günde idrarda çıkabiliyorsa 12. günde kesin kanda çıkar merakını gider derim....ben ovitrelle oldum
insallah ikimizde buraya hamileyiimm yazabilirzzsenden çok ben merak ettim şimdi kendi merakımı gidermek için baskı yapıyor gibi hissettim kendimi
inşallah inşallah rabbim hayırlısını versin ilk haber senden gelecek hadi hayırlısı..insallah ikimizde buraya hamileyiimm yazabilirzz
İnsallahhh insallahh. Vala bebek olana kadar kafayi yicez galibainşallah inşallah rabbim hayırlısını versin ilk haber senden gelecek hadi hayırlısı..
7 aydir ugrasiyoruz vala bende pko var insallah bu ay tutar ya korkuyorumbiraz galiba.. ama düşünme sen rahat olmak lazım var her şeyin bir zamanı illaki üzülüyoruz merak ediyoruz ama biraz da sabır lazım
7 aydir ugrasiyoruz vala bende pko var insallah bu ay tutar ya korkuyorum
bende çatlatma iğnesi oldum bugun 18.gunum hiç test yapmadım 2 gündür çok akıntı ve kahverengi akıntı oluşuyor sanırım adet olacam bu ay da umudum tükendicanım pko dan dolayı mu tutmuyor diyor doktorun peki? sonuçta normal hiç bir şeyi olmayan bir arkadaşım da olmadı 1 seneye yakın, bu işler nasip işi artık sanırsam:) bir de senin kaçıncı iğne oldu bu? klomen üzeri çatlatma iğnesi mi kullanmıştın? benim de ilk ayım pko yum da klomen kullandım sora ovetrelle çatlatma iğnesi oldum ayın 4'ünde (1 hafta oldu) zaman geçmek bilmiyor:) geçen hafta bende çok mide bulantısı yaptı, kasıklarımda da ara ara ağrılarım oldu ama şimdi daha iyi gibiyim. iğnenin etkisiydi herhalde. ateş ölçebilirsin bu arada. ateş yükseliyorsa da hamile olabilirsin, belirtilerden biriymiş:) iğneden sonra kaçıncı günden itibaren kanda çıkar bilen var mı acaba? önceki yazılarda iğneden sonra 15. günü bekleyin okumuştum ama öncesinde yapıp da güzel haber alabilen oldu mu acaba?:) ben 4ünde yaptım iğnemi 19unda kan testi olsam çıkar mı yani?
canım bizde yaklaşık 1 senedir uğraşıyoruz bende de hafif pko var ama kısmet sen içini ferah tut bu gün kan testi yaptır varsa kesin 5 in üzerinde çıkar7 aydir ugrasiyoruz vala bende pko var insallah bu ay tutar ya korkuyorum
bende çatlatma iğnesi oldum bugun 18.gunum hiç test yapmadım 2 gündür çok akıntı ve kahverengi akıntı oluşuyor sanırım adet olacam bu ay da umudum tükendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?