benim ilk iğne tedavim adetimde 2 gün gecti ama negatifi görcem diye korkuyorumiğneyi olduktan sonra 18 gün geçtiyse idrarda da çıkar belki heyecan varsa onu yap öğren hemen derim:) hadi güzel haberlerini alırız inşallah:) senin kaçıncı iğnen ve tedavin bu arada?
benim ilk iğne tedavim adetimde 2 gün gecti ama negatifi görcem diye korkuyorum
Ayy bide bi aglama krizi tuttu beni. Esimle ilk bulustugumz gun geldi aklima aglmaya basladim hala da tutamiyorum kendimi ortada bisi yok ben aglamak istiyorum ya iyice sinirlerim bozuldu
iğne ile normalde günü gününe adet olunur geçtiyse ya bebekten ya da kist olmuştur nasıl dayanabildin test yapmadan bu zamana kadar helal valabenim ilk iğne tedavim adetimde 2 gün gecti ama negatifi görcem diye korkuyorum
Gecmedi mi bu ignenin etkisi ya 12 gun oldu vala durup duruken agliyom pskolojim bozuldu ates basiyo sinirlenip yine agliyommay bunlar hep iğne hap etkisi hormonları mahvediyor
iğne ile normalde günü gününe adet olunur geçtiyse ya bebekten ya da kist olmuştur nasıl dayanabildin test yapmadan bu zamana kadar helal vala
NEGATİFİ GÖRCEM DİYE KORKUDAN YAPAMIYORUM 2 GÜNDÜR KAHVERENGİ AKINTI GELİYOR KESİN ADET OLACAMay bunlar hep iğne hap etkisi hormonları mahvediyor
iğne ile normalde günü gününe adet olunur geçtiyse ya bebekten ya da kist olmuştur nasıl dayanabildin test yapmadan bu zamana kadar helal vala
NEGATİFİ GÖRCEM DİYE KORKUDAN YAPAMIYORUM 2 GÜNDÜR KAHVERENGİ AKINTI GELİYOR KESİN ADET OLACAMay bunlar hep iğne hap etkisi hormonları mahvediyor
eve giderken test alıp yapıcam ama ben de heyecandan çok korku tedirginlik var negatif olacak diyeayy çok heyecanlıı hemen test yap benceee:)
Senin yine 18 gun gecmis bi umut var ben tam tedirginim persembeyi bekliormm. Stres yapmayalm yaeve giderken test alıp yapıcam ama ben de heyecandan çok korku tedirginlik var negatif olacak diye
eve giderken test alıp yapıcam ama ben de heyecandan çok korku tedirginlik var negatif olacak diye
stres yapmamk elde değil ki bu arada kim karşıma çıksa hamileyim diyor ben 1,5 yıl oldu evleneli benden çok sonra evlenenler hamileyim deyince deli oluyorumtesti al yap mutlaka, hatta mümkünse sabah ilk idrarla tavsiye ediliyor. hoş senin bayaa olmuş her şekilde varsa çıkar herhalde:) olmazsa da canı sağolsun yaa illa olacak zaman meselesi sadece stres yapma:)
stres yapmamk elde değil ki bu arada kim karşıma çıksa hamileyim diyor ben 1,5 yıl oldu evleneli benden çok sonra evlenenler hamileyim deyince deli oluyorum
merhaba ben bugün oldum, sen öndesin inşallah güzel haberlerini alırımmerhaba kızlar ben geçen cuma çatlatma iğnesi oldum benimle aynı gün ve ya yakınlarda olan var mı beraber bekleyelim
merhaba cnm evet ben 7 sinde oldum ...hepimiz için hayırlısı olsun inşallah ağustos bize uğurlu gelir hamlie kalırızmerhaba ben bugün oldum, sen öndesin inşallah güzel haberlerini alırım
olmaaaaAdet olacam galiba yaa cok sancim var akintim var iki de bir lavaboya gidiyorum asagi kadar agriyor
İnsallah olmam yaa insallah bebegin sancilaridir bu cekmeye raziyim yeter ki gelsin melegim allahim duy sesimizi nolur hepimiz buraya hayirli haberler yazalimmolmaaaailk hamişimiz sen olacaktın
aminnn inşallah canım
İnsallah olmam yaa insallah bebegin sancilaridir bu cekmeye raziyim yeter ki gelsin melegim allahim duy sesimizi nolur hepimiz buraya hayirli haberler yazalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?