Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

iğneyi olduktan sonra 18 gün geçtiyse idrarda da çıkar belki heyecan varsa onu yap öğren hemen derim:) hadi güzel haberlerini alırız inşallah:) senin kaçıncı iğnen ve tedavin bu arada?
benim ilk iğne tedavim adetimde 2 gün gecti ama negatifi görcem diye korkuyorum

Klomeni onceden kullanmistim ama yumurtaliklarm inatci diye gelismedi. Bu ay gelisti bi tane hemen igne oldum ilk ignem yani. Bnm pko baya ileri derece yumurtalklarm zor gelisiyor. Test yaptircam da burda kimseyi tanimiyorum ki mersinden istanbula gelin geldim ne nerde tam olarak bilmiyorum esim gelsinde bi bakalim gider yaptiriz olmazsa

Keske adet belirtileriyle gebelik belirtilerini ayirt edebilsek. Dun den beri karnimin altinda tam ortada ne sag da ne sol da tam orta da bi sanci var boyle geriliyo mu desem cekiliyo mu desemm degisikk

Ayy bide bi aglama krizi tuttu beni. Esimle ilk bulustugumz gun geldi aklima aglmaya basladim hala da tutamiyorum kendimi ortada bisi yok ben aglamak istiyorum ya iyice sinirlerim bozuldu

Ayy bide bi aglama krizi tuttu beni. Esimle ilk bulustugumz gun geldi aklima aglmaya basladim hala da tutamiyorum kendimi ortada bisi yok ben aglamak istiyorum ya iyice sinirlerim bozuldu
ay bunlar hep iğne hap etkisi hormonları mahvediyor
benim ilk iğne tedavim adetimde 2 gün gecti ama negatifi görcem diye korkuyorum
iğne ile normalde günü gününe adet olunur geçtiyse ya bebekten ya da kist olmuştur nasıl dayanabildin test yapmadan bu zamana kadar helal vala

iğne ile normalde günü gününe adet olunur geçtiyse ya bebekten ya da kist olmuştur nasıl dayanabildin test yapmadan bu zamana kadar helal vala
Gecmedi mi bu ignenin etkisi ya 12 gun oldu vala durup duruken agliyom pskolojim bozuldu ates basiyo sinirlenip yine agliyomm

NEGATİFİ GÖRCEM DİYE KORKUDAN YAPAMIYORUM 2 GÜNDÜR KAHVERENGİ AKINTI GELİYOR KESİN ADET OLACAM

NEGATİFİ GÖRCEM DİYE KORKUDAN YAPAMIYORUM 2 GÜNDÜR KAHVERENGİ AKINTI GELİYOR KESİN ADET OLACAM

eve giderken test alıp yapıcam ama ben de heyecandan çok korku tedirginlik var negatif olacak diye

testi al yap mutlaka, hatta mümkünse sabah ilk idrarla tavsiye ediliyor. hoş senin bayaa olmuş her şekilde varsa çıkar herhalde:) olmazsa da canı sağolsun yaa illa olacak zaman meselesi sadece stres yapma:)

testi al yap mutlaka, hatta mümkünse sabah ilk idrarla tavsiye ediliyor. hoş senin bayaa olmuş her şekilde varsa çıkar herhalde:) olmazsa da canı sağolsun yaa illa olacak zaman meselesi sadece stres yapma:)
stres yapmamk elde değil ki bu arada kim karşıma çıksa hamileyim diyor ben 1,5 yıl oldu evleneli benden çok sonra evlenenler hamileyim deyince deli oluyorum

stres yapmamk elde değil ki bu arada kim karşıma çıksa hamileyim diyor ben 1,5 yıl oldu evleneli benden çok sonra evlenenler hamileyim deyince deli oluyorum

ayy diyorum ama ben de stres yapıyorum tabii:) haklısın aslında ama boşver.. illa ki oluyor bir şekilde :) ben 4 yıldır evliyim, iş güç derken çocuk planlarını öteledim şimdi olmayacak diye ödüm kopuyor:) allah isteyen herkese versin hayırlısıyla inşallah:) stresin bu işlerde payı büyük ama, olumsuz etkiliyor o yüzden kendini ne şekilde rahatlatabilirsen ona göre stresini azaltmaya çalış diye öneririm. test vaktin gelmişken hele ilk iş yap testini:) ben geri sayıyorum günleri.. hemen yapıp öğrensem değilse de bilsem yeter:) şüphesinden daha çok stres oluyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…