Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Mrb arkadaşlar formlarını Zi okudum bende hamile kalamayanlardanim 1 yıldır evliyim dün evlilik yıl dönümü YDÜ 1 yıldır korunmuyoruz ve 1 yıldır her ay adet günümü bekledim bir heyecanla ama baktım olmuyor artık yoruldum doktora gittik klomen verdi onu içtim içtikten sonra ovitrella çatlatma iğnesi oldum cuma günü ondan sonra ilişki zamanların ı söyledi olduk eğer bu ayda hamile kalmazsam umudum kirilicak tekrar tedaviye baslarmiyim bilmiyorum kafam allak bullak alıp başımı gidesim var artık herkesin çocuk varmı demesinden sıkıldımmmmmm allahım duy sesimizi bize sağlıklı evlat nasip et

merhaba evrem..aynı şeyleri yaşamışısz hemen hemen, üyelik tarihimz de aynı iğne tarihimiz de beraber bekleyelim

Bende bi yillik evliyim canim benmde pazar gunu evlilik yil donumumdu o kadar cok istiyorum ki esime hediye olarak bebegimizi vermeyi. Bi cift cizgiyi gorsem hemen onu paket yapip askim bak sana hediye aldim dicemmm cok istiyorum bunu yapmayiii

canım moralini bozma , hormonların etkilenir , üzülme ve düşünmemeye çalış, 16 aydır deniyorum olmadı, en son evdeki bütün hamilelik testlerini attım oooh rahatladım,test manyağı olmuştum, ha diyeceksin ki hamile kalabildin mi, yyyook ama kendimi çok daha iyi hissettim

Bekloyorum ama çok sabirsizim umudum kalmadı 22 si adet tarihim doktor 25 ine kadar hasta olmazsan kan testi yaptir dedi bide ben çatlatma iğnesini koldan oldum doktor göbekten demişti ama igneyi vuran hemşire farketmez diyince korkudan koldan yaptırdım sorun olir mu acaba ???

bana doktorum koldan yaptı ama iki çatlatma iğnesi yaptı, kist oluşmaması için

Yarin test alacam persembe de yapacam dua edin kizlar nolur bende size edecem birazdan yasin okucam hepimizin adina hayirli haberler alalim diye. Muslumanin birbirine ettigi dua daha cok kabul olurmus birbirimize dua edelim

Bende dua edicem canım bu gece allah inşallah sesimizi duyar kucagimizi bebissiz bırakmaz allahım sen yardım et bize

ben sabah idrar testi yaptım iğnenin etkisiyle de olsa çift çizgi göriim die onu bile göremedik silik çıktı kincisi ..bu ay da olmadı galiba bir anda çöktüm resmen sabahtan beri ağlamaklıyım...daha erken biliyorum ama bu ay da olmayacağını biliyorum o kadr kötü hissediyorum ki kendimi

bende sabah test yaptım yine negatif ama adetimin gecikmesinin 3.günü hala tık yok acaba ultrason ile tedavi olsam kendimi çok kötü hissediyorumm.artık doktor tedavi hiçbişeye uğraşmayacam

bende sabah test yaptım yine negatif ama adetimin gecikmesinin 3.günü hala tık yok acaba ultrason ile tedavi olsam kendimi çok kötü hissediyorumm.artık doktor tedavi hiçbişeye uğraşmayacam
sen dr a git canım bi görün kist oluşmamıştır inşallah olduysa adet söktürücü verir ..bende bu iğnede o kadar ağrı sancı çektim ki olacak sandım çok kötü hissediyorum şu an kendimi o kadar emek o kadar acı alınan kilolar Allah sabır versin bize

Senin ignenin kacinci gunu ki sen test yaptin bugun 14 gundn oncr negTf cikmasi cok normal uzulme hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…