- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
nie kızıon ki 6. günü ama bekleyemeedim yaptım test erken biliyorum ama olmayacak gibi geliyor bu ayda ona üzüldüm yani 15. günde olumsuz olma ihtimali geldi bir an aklıma şimdiden üzüldüm biliyorum saçma ama üzüldümSenin ignenin kacinci gunu ki sen test yaptin bugun 14 gundn oncr negTf cikmasi cok normal uzulme hemen
Kiyamam sana kizmadimm ne haddime kizmak. Aslinda bu olumlu bise bak igne etkisini kaybediyor demek 1 hafta daha sabret dua et Allah in izniyle olacak bu ay nrgatif dusunme kendini simdiden uzme. Hepimiz ayni durumdayiz ama Allah ne zaman ol derse o zaman olacak. Yeterki biz istemeyi bilelim. Allahim hepimizin gonlune gore versin insallahnie kızıon ki 6. günü ama bekleyemeedim yaptım test erken biliyorum ama olmayacak gibi geliyor bu ayda ona üzüldüm yani 15. günde olumsuz olma ihtimali geldi bir an aklıma şimdiden üzüldüm biliyorum saçma ama üzüldüm
Kiyamam sana kizmadimm ne haddime kizmak. Aslinda bu olumlu bise bak igne etkisini kaybediyor demek 1 hafta daha sabret dua et Allah in izniyle olacak bu ay nrgatif dusunme kendini simdiden uzme. Hepimiz ayni durumdayiz ama Allah ne zaman ol derse o zaman olacak. Yeterki biz istemeyi bilelim. Allahim hepimizin gonlune gore versin insallah
bende zar zor bekledim adet günümü ama idrar testi negatif ama bilmiyorum içimde hala bir umut var niyeyse doktora gidip ultrason muayenesi olacam bu arada bir arkadasımda iğneden sonra kist oluşmuş ama yine hamileymiş idrar testleri hep negatif çıkmış ama ultrason muayenesi ve kan testinde belli olmuş hamile olduğu bu yuzden belkide umut var içimdedengesizim ya bi gün olumlu düşünüp çok rahat durabiliyorum bi gün karabulutlar çöküyor sanki üzerime bu gün o günlerden biri biri çok teşekkr ederim iyi ki varsıınız ..test yapmayı düşünmüyorum artık adet gününü bekliycem yoksa çöküşe geçiyorum o da çok kötü oluyor
inşallah olur canım ya sizin olsun bari sevinelim hep beraberbende zar zor bekledim adet günümü ama idrar testi negatif ama bilmiyorum içimde hala bir umut var niyeyse doktora gidip ultrason muayenesi olacam bu arada bir arkadasımda iğneden sonra kist oluşmuş ama yine hamileymiş idrar testleri hep negatif çıkmış ama ultrason muayenesi ve kan testinde belli olmuş hamile olduğu bu yuzden belkide umut var içimde
Kiyamam sana kizmadimm ne haddime kizmak. Aslinda bu olumlu bise bak igne etkisini kaybediyor demek 1 hafta daha sabret dua et Allah in izniyle olacak bu ay nrgatif dusunme kendini simdiden uzme. Hepimiz ayni durumdayiz ama Allah ne zaman ol derse o zaman olacak. Yeterki biz
Bencede yapma test bekle bak benik 1 gunum kaldi diorm acaba bugn mu yapsam sonra vazgeciyorum beklicem yarin yada cuma yapacm insallahdengesizim ya bi gün olumlu düşünüp çok rahat durabiliyorum bi gün karabulutlar çöküyor sanki üzerime bu gün o günlerden biri biri çok teşekkr ederim iyi ki varsıınız ..test yapmayı düşünmüyorum artık adet gününü bekliycem yoksa çöküşe geçiyorum o da çok kötü oluyor
Satu kendini çok harap ediyosun bekle aynı zamanda iğne olduk daha çok var tabiki negatif çıkıcak moralini bozma sakin birbirimize yardimci olalimben sabah idrar testi yaptım iğnenin etkisiyle de olsa çift çizgi göriim die onu bile göremedik silik çıktı kincisi ..bu ay da olmadı galiba bir anda çöktüm resmen sabahtan beri ağlamaklıyım...daha erken biliyorum ama bu ay da olmayacağını biliyorum o kadr kötü hissediyorum ki kendimi
bilmiyorum nie böyle oldum canım tamam düşünmemeye çalışıyorum artık Allah yardımcımız olsunSatu kendini çok harap ediyosun bekle aynı zamanda iğne olduk daha çok var tabiki negatif çıkıcak moralini bozma sakin birbirimize yardimci olalim
evetFarketmiyor heralde
canım burda okumuştum çatlatma iğnesi olan bir arkadaşımızında hamilelik testi negatif çıkmış birkaçgün sonra adet olmayınca kan testi pozitif çıkmış, yanlış hatırlamıyorsam senin ki daha 1 hafta değil mi? çok erken üzülmesen dr a git canım bi görün kist oluşmamıştır inşallah olduysa adet söktürücü verir ..bende bu iğnede o kadar ağrı sancı çektim ki olacak sandım çok kötü hissediyorum şu an kendimi o kadar emek o kadar acı alınan kilolar Allah sabır versin bize
BENİM İĞNEYİ VURULALI 20.GÜNÜM ADETİM DE2 GÜNDÜR GECİKMİŞcanım burda okumuştum çatlatma iğnesi olan bir arkadaşımızında hamilelik testi negatif çıkmış birkaçgün sonra adet olmayınca kan testi pozitif çıkmış, yanlış hatırlamıyorsam senin ki daha 1 hafta değil mi? çok erken üzülme
kusura bakma rahatsız ettim ,BENİM İĞNEYİ VURULALI 20.GÜNÜM ADETİM DE2 GÜNDÜR GECİKMİŞ
yok canım ne rahatsızlığı bu belirsizlik beni delirtecekkusura bakma rahatsız ettim ,
erken tabiki umudunu yitirme bak benim iğne vurulalı tam 20 gün oldu ama hala içimde bir umut var adetim 2 gün gecikti kahverengi akıntı var benimde sonuç bu sabah negatif çıktı herşeye ragmen içimde bir umuttDayanamadim yaptim ama cok az bi idrarimla yaptim tabiki negatiff offf allahim acaba erken mi yaptm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?