Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Senin ignenin kacinci gunu ki sen test yaptin bugun 14 gundn oncr negTf cikmasi cok normal uzulme hemen
nie kızıon ki 6. günü ama bekleyemeedim yaptım test erken biliyorum ama olmayacak gibi geliyor bu ayda ona üzüldüm yani 15. günde olumsuz olma ihtimali geldi bir an aklıma şimdiden üzüldüm biliyorum saçma ama üzüldüm

Kiyamam sana kizmadimm ne haddime kizmak. Aslinda bu olumlu bise bak igne etkisini kaybediyor demek 1 hafta daha sabret dua et Allah in izniyle olacak bu ay nrgatif dusunme kendini simdiden uzme. Hepimiz ayni durumdayiz ama Allah ne zaman ol derse o zaman olacak. Yeterki biz istemeyi bilelim. Allahim hepimizin gonlune gore versin insallah

dengesizim ya bi gün olumlu düşünüp çok rahat durabiliyorum bi gün karabulutlar çöküyor sanki üzerime bu gün o günlerden biri biri çok teşekkr ederim iyi ki varsıınız ..test yapmayı düşünmüyorum artık adet gününü bekliycem yoksa çöküşe geçiyorum o da çok kötü oluyor

bende zar zor bekledim adet günümü ama idrar testi negatif ama bilmiyorum içimde hala bir umut var niyeyse doktora gidip ultrason muayenesi olacam bu arada bir arkadasımda iğneden sonra kist oluşmuş ama yine hamileymiş idrar testleri hep negatif çıkmış ama ultrason muayenesi ve kan testinde belli olmuş hamile olduğu bu yuzden belkide umut var içimde

size söylerken iyi de iş kendime gelince mahvoldum birden gün mün saymicam beklemicem artık devam edecem öyle

inşallah olur canım ya sizin olsun bari sevinelim hep beraber

Bencede yapma test bekle bak benik 1 gunum kaldi diorm acaba bugn mu yapsam sonra vazgeciyorum beklicem yarin yada cuma yapacm insallah

Satu kendini çok harap ediyosun bekle aynı zamanda iğne olduk daha çok var tabiki negatif çıkıcak moralini bozma sakin birbirimize yardimci olalim

Satu kendini çok harap ediyosun bekle aynı zamanda iğne olduk daha çok var tabiki negatif çıkıcak moralini bozma sakin birbirimize yardimci olalim
bilmiyorum nie böyle oldum canım tamam düşünmemeye çalışıyorum artık Allah yardımcımız olsun

yok tatlım çalışıyorum akşam 8 de anca evde oluyorum aslında vaktim de yok

Sen ne güzel çalışıyorsun be canım kafanı dağıtıyorsun yaa ben evdeyim aksama kadar kafayı yemek üzereyim

canım burda okumuştum çatlatma iğnesi olan bir arkadaşımızında hamilelik testi negatif çıkmış birkaçgün sonra adet olmayınca kan testi pozitif çıkmış, yanlış hatırlamıyorsam senin ki daha 1 hafta değil mi? çok erken üzülme

Bugun 13. Gunum gidip test alsam mi yarin mi alsam yapsam hem korkuyorum hem yapmak istiyorum cok tuhaf bi his var icimde kalbim falan carpiyor

BENİM İĞNEYİ VURULALI 20.GÜNÜM ADETİM DE2 GÜNDÜR GECİKMİŞ

Dayanamadim yaptim ama cok az bi idrarimla yaptim tabiki negatiff offf allahim acaba erken mi yaptm ya
erken tabiki umudunu yitirme bak benim iğne vurulalı tam 20 gün oldu ama hala içimde bir umut var adetim 2 gün gecikti kahverengi akıntı var benimde sonuç bu sabah negatif çıktı herşeye ragmen içimde bir umutt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…