Çok teşekkürler . Ama ameliyat masasında uyanır uyanmaz ellerimi açtım ve çok şükür dedim.çünki Allahtan hep hayırlısını istedim ve hayırlısı buymuş demekki.. Hiç ğzülmüyorum o yüzden. Siz de inşAllah hamilesinizdir.ama çok ta düşünmeyin . Olucağı varsa zaten olucaktır. Doktorlar da ilaçlar da bahane.. ben 8ci günden test yaptım. Ama hep iğneden olduğunu düşündüm.adet günüme 2 gün kala kan testiyle öyrendim.iğnenın etkisi benim deneyimime göre 8,9 güne zaten geçiyor. hayırlısı olsun hakkında cnm . Allah sağ salim , kucağına versin bebeğini :)Allah size sağlık sabır versin, sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.. olan olmuş artık... bende pişmanım ilk kez klomen ve pregnyl denediğim için keşke bekleseydim bende 6 aylık evliyim ve ovülasyon günüme dikkat etsem belki kendiliğinden olacaktı ama sabırsızlık ettim endişelendim biraz yaşım 30 olacak diye... daha adet tarihim geçmedi 2 aralıkta ama eğer gebe değilsem bir dahaki ay kesinlikle doktora gitmeyeceğim... yaza kadarda bekleyeceğim.. hayırlısı olsun inşallah herşeyin...
günaydınn.üzülmeyin ya herseyın hayırlısı allahtan.bizler burda bırbırımıze destek vermek ıcın yazısıyoruz.her pısmanlık her uzuntu hepımıızı etkıler.evet bazen gercekcı olmak lazım kandırmamız lazım kendımızı.ama rabbım bunu nasıl uygun gormuısse o sekılde olusur.6 aylık evlıyken basladın dıe kendını pısmanlıklara verme.keşke dememek ıcın ıyıkılerı cok yasakı belkı bunun sonucunu cok farklı gorceksın.bende 30 yasındayım 1 ay sonra dolu dolu 2 yıllık evlı olcam.benım polip dısında hıc bır problemım yoktu ama evlılıgımın ılk yılında amelıyat oldum ve amelıyatımın senesı dolmadan bırdaha aynı amelıyatı oldum.pskılojık olarak cektıgımı bır ben bırde allah bılır.cok buyuk amelıyat deıldı ama 1 yılı dolmadan tekrardan aynı amelıyat olması cok canımı acıttmıstı.sımdı klomene basladık.buda ıkıncı denemem.olumsuz seyler dusunmeyın herzaman olumlu olun.ne kadar olumsuzluk pısmanlık duyarsanız okadar cok gec hamıle kalırsınız.bebegın gelcegı varsada sırf bu dusuncelerımız yuzunden gelmez.Allah size sağlık sabır versin, sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.. olan olmuş artık... bende pişmanım ilk kez klomen ve pregnyl denediğim için keşke bekleseydim bende 6 aylık evliyim ve ovülasyon günüme dikkat etsem belki kendiliğinden olacaktı ama sabırsızlık ettim endişelendim biraz yaşım 30 olacak diye... daha adet tarihim geçmedi 2 aralıkta ama eğer gebe değilsem bir dahaki ay kesinlikle doktora gitmeyeceğim... yaza kadarda bekleyeceğim.. hayırlısı olsun inşallah herşeyin...
Hadi bakalım hayırlısı inşlallah o kadara gerek kalmaz ikincide olur :)benımde dun doktorum oyle dedı.ıkıncıye baslıyorum am a 4kerelık olcak benımkıde
merhaba canım Allah şafii ismiyle şifa versin ümit var ol Allah dilediğine dilediği zaman verir sen sadece dua et bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum 18 aylık evliyim benimde olmuyor geçen ay hsg çektim temiz benim kistlerim iki tane 2 cm ama olmuyor hayırlısı olsunArkadaşlar 4 yada 5 cm olan bi çikoata kistim varmış hsg çektirdim temiz çıktı Bir doktor 6 ay boyunca visanne die bi ialaçla küçültelim sonra gebelik olayına bakalım hamilelik bile riskli olur kist patlayabilir zaten bu durumda hamile kalmanda düşük ihtimal derken diğer doktor kistin yanında yumurta çatlama sorunun var çatlatma iğnesi yapalım dedi.2 doktor 2 ayrı tedavi öneriyo kafayı yiyecem ne olur bu durumlarla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olsun bana bu arada 1,5 yıldır bebek istiyorum olmadı.Henüz hiç bi tedavide uygulanmadı.Şimdi ben ne yapmalıyım??
aynen canım bana ve eşime sürekli soruyorlar ne yapalım soranlar cahil insanlar boşver bana bir tedavi uygulamadılar her dr farklı konuşuyor bir tanesi ameliyat dedi moralim çok bozuldu ne yapalım şimdi klomen e başladım bakalım ne olacak adetlerin nasılSağol cnm Allah hepimize şifa versin.Ama o kadar üzülüyorum ki anlatamam ağlıyorum hep.Bugünde başka dr böle deyince kafam karıştı iyice sana bi tedavi uygulandı mı.Bu arada bi tane kimyasal gebelik geçirdim.Oda ayrı bi üzüntüydü zaten.Sürekli bebek die sorup duranların yarattığı baskıyı hiç anlatmıyorum bile.
Adetlerim düzenli sayılır cnm 30-33 günde bir oluyorum.Banada bugünkü dr ilaçla küçülmezse ameliyat olabilir dedi.Diğer dr da ameliyat rezervi azaltır falan dedi.Çatlama sorununda var.İğne tedavisi uygulayacam dedi.Ama o dr tayini çıktı gidiaynen canım bana ve eşime sürekli soruyorlar ne yapalım soranlar cahil insanlar boşver bana bir tedavi uygulamadılar her dr farklı konuşuyor bir tanesi ameliyat dedi moralim çok bozuldu ne yapalım şimdi klomen e başladım bakalım ne olacak adetlerin nasıl
doktor çok önemli iyice araştır ben çok değiştirdim şimdi bi tane buldum bu iyi tedaviye başladık dua et inşallah hamile kalırız adetlerin ağrılı geçiyor muAdetlerim düzenli sayılır cnm 30-33 günde bir oluyorum.Banada bugünkü dr ilaçla küçülmezse ameliyat olabilir dedi.Diğer dr da ameliyat rezervi azaltır falan dedi.Çatlama sorununda var.İğne tedavisi uygulayacam dedi.Ama o dr tayini çıktı gidiyüzden özelden farklı bi dr gittim zaten.O da bambaşka bi tedavi önerdi.Şaştım kaldım ne yapacağımı bilmiyorum.
evet yazın denedim bende bir faydası olmadıBu arada soğan suyu denedin mi?
Evet canım sancılı oluyo adetlerim.Farklı bi dr a daha gitmeyi düşünüyorum.İğne yapalım diyen dr kist küçültme ilacından bahsetmedi bile.İğneyle hamile kalırsın dedi.Diğeri gebeliği bi kenara bırak 6 ay kist küçültecez dedi.Zaten gebe kalmanda şu durumda zor dedi.Dr çok önemli doğru diosun canım benim sonuçta canımızı emanet ediyoruz.Yalnış tedavi bizi dahada kötü yapabilir.O yüzden hangisine inanacağımı şaşırdım.Hep dua ediorum cnm hemde sadece kendime değil.Allahım isteyen herkese nasip et içlerinde banada nasip et die.doktor çok önemli iyice araştır ben çok değiştirdim şimdi bi tane buldum bu iyi tedaviye başladık dua et inşallah hamile kalırız adetlerin ağrılı geçiyor mu
allah hayırlı doktorla karşılaştırsın dr sadece vesile çocuğu veren Allah . hayırlısını iste canım çünkü Allah bizi bizden daha iyi biliyorEvet canım sancılı oluyo adetlerim.Farklı bi dr a daha gitmeyi düşünüyorum.İğne yapalım diyen dr kist küçültme ilacından bahsetmedi bile.İğneyle hamile kalırsın dedi.Diğeri gebeliği bi kenara bırak 6 ay kist küçültecez dedi.Zaten gebe kalmanda şu durumda zor dedi.Dr çok önemli doğru diosun canım benim sonuçta canımızı emanet ediyoruz.Yalnış tedavi bizi dahada kötü yapabilir.O yüzden hangisine inanacağımı şaşırdım.Hep dua ediorum cnm hemde sadece kendime değil.Allahım isteyen herkese nasip et içlerinde banada nasip et die.
Doğru canım...Herşeyin bi vakti var .Ama bu süreç çok sıkıntılı sürekli dr gitmek hepsinden bi medet ummak farklı farklı şeyler duymak.Birde benim bi sorunumda muayenede çok kasılıyorum oda ayrı bi strese sokuyo beni.Allahım hepimize inş sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.allah hayırlı doktorla karşılaştırsın dr sadece vesile çocuğu veren Allah . hayırlısını iste canım çünkü Allah bizi bizden daha iyi biliyor
amin ecmain....Doğru canım...Herşeyin bi vakti var .Ama bu süreç çok sıkıntılı sürekli dr gitmek hepsinden bi medet ummak farklı farklı şeyler duymak.Birde benim bi sorunumda muayenede çok kasılıyorum oda ayrı bi strese sokuyo beni.Allahım hepimize inş sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
Canım adetin gelmesini bekle bence geç Mec muhakkak gelir.cunku klomen ve catlatma iğneleri zaten hormon vücuduna daha fazla hormon yükleme. Doktorun bile adet gelmesi için ilaç vermemiş sanıyorsam yada doktoruna bir danis.kac gün gecikti adetin?Arkadaslar. 2 ay once doktora gittim ovitrelle ve klomen baslicaz adet ol gel dedi ve bu ayda olmadim adet. Adetin gelmesini saglayan ilaclar var ya o ilaci kullansam olur mu bilgisi olan var mi pazartesi doktorumu aricam ama adet olana kadar bekle demesin
ENİSEM NASILSIN ? VARMI BI GELISME SENDE ?amin ecmain....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?