Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

haklısın canım kendimi olumsuza alıştırıyorum galiba ama kısmet herşey duruldum biraz daha sabahki kadar kötü değilim

yok canım ne rahatsızlığı bu belirsizlik beni delirtecek
canım , kan testi yaptırdın mı?doktorum çatlatma iğnesinden 14 gün sonra kan tetsi yaparız demişti bana
haklısın canım kendimi olumsuza alıştırıyorum galiba ama kısmet herşey duruldum biraz daha sabahki kadar kötü değilim
ya Sa Tu ST sana yazdığım mesaj yanlışlıkla aysemersin e gitmiş , kafam karıştı

Dayanamadim yaptim ama cok az bi idrarimla yaptim tabiki negatiff offf allahim acaba erken mi yaptm ya
canım direkt kan testi yaptırsaydın keşke en azından aldığın sonuç kesin olurdu bu idrar testleri beelli olmuyor ..töbe edecem yakında idrar testi yapmaya beceriksiz test bunlar

erken tabiki umudunu yitirme bak benim iğne vurulalı tam 20 gün oldu ama hala içimde bir umut var adetim 2 gün gecikti kahverengi akıntı var benimde sonuç bu sabah negatif çıktı herşeye ragmen içimde bir umutt
Kan tahlili yaptirsana belki yerlesme kanamasi falan olmustur. Bende cuma kan testi yaptirim bari napimm sancim da var baya

canım , kan testi yaptırdın mı?doktorum çatlatma iğnesinden 14 gün sonra kan tetsi yaparız demişti bana

ya Sa Tu ST sana yazdığım mesaj yanlışlıkla aysemersin e gitmiş , kafam karıştı

bişi olmaz canım hepimiz okuoz sonuçta

canım direkt kan testi yaptırsaydın keşke en azından aldığın sonuç kesin olurdu bu idrar testleri beelli olmuyor ..töbe edecem yakında idrar testi yapmaya beceriksiz test bunlar
Cuma gunu esime solimde bari gotursun kan testi yaptirim olumsuz sonuc almaktan kalbim agridi artik yemin ederim cok huzursuzum

Mrb kızlar Nasılsıniz bugün ???? Aklinizi başka birşeye verin yoksa stresten olmuyor bizim bir komşu vardı burda 5 yıl boyunca çocuğu olmadı ama kadın çok stres yaptı aynı bizim gibiydi hergün düşünüyordu ama sonunda pes etti ve tatile gitti kocasıyla orda doyasıya eglenmisler çocuk hiç aklına gelmemiş ve geldiğinde adet görmedi tabi kadının hiç aklına gelmiyor hamile kalabileceği 1 ay bekliyor adet olurum diye en sonunda dayanamıyor doktora adet söktürücü almaya gidiyor gitmisken bir muayene oluyor kan testi istiyor doktor yapıyorlar ve sonundaaaa hamile olduğunu öğreniyor kadın mutluluktan ağladı artık o yüzden bizde stres yapmayalım . En başta herkes adet tarihini unutsun sonra başka bir konu araştırın kafanızı oraya verin eşiniz ilişkiye girerken bile çocuk için girmeyin zevkine bakın eğer bunları yaparsak kesin hamile kalırız ...

Onu da yaptim canim iki ay once mersindeydik o kadar rahattim ki ailem yanimda kocam yanimda cocuk hic dusunmedik ordan geldik orduya gittik ordada gezdik tozduk eglendik ve orduda adet oldum ben istanbula donduk. Allah ne zaman ol derse o zaman olacak tabiki streste cok etkiliyor ama dusunmemek elde degil galiba Allah yardimcimiz olsun aminn

Kızlar yazıları takip ediyorum da bekleme kısmı çok zor gerçektenn. Bugün sizleri okurken erkenden test yapmıcam üzülmeyeyim diye dedim dedim kendime de ama daynamayıp ben de yaptım şimdi:/ benim çatlatma iğnem de 8 gün önceydi, çıkmaz şimdiden tabii ama sankiii çok silik olarak var bişeeey orda ne dersiniiiz yorumlarınıza ihtiyacımm vaar

Eklentiler

• image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 64
Aynenn cok silik var ama ignenin etkisi olabilir belki bekle 13 14.gun tekrarla

Aaa iğneden de olabilir yaniii onu hiç aklıma getirmemiştim bak:)) 13. Gun deneyeyim o zaman tekrar hadi hayırlısı offf :))
İgnenin etkisi 10gunden sonra falan geciyomus senin ki de silik ciktigina gore ignenin etkisi gecmek uzre demek. Takma dicem ama elde degil sabretmek cok zorr

Bise dicem ya hani yumurta catlayinca yada catlamadan once sumuksu akinti oluyomus ya o bende olmadi sancim oldu ama o akinti olmadi ignenin 4.gunu bi sanci girdi beyaz kremsi bi akintim oldu o kadar. Acaba catlamadi mi benim yumurta.

Mrb kızlar çok olumsuz düşünüyor sunuz sizi görünce kendimi de unuttum herşeyde vardır bir hayır demekki herseyin zaman ı var allah daha iyi bilir işini canım ben artık hiç düşünmüyorum çünkü bnm kocam tam bi öküz bugünden beri içim içim yiyor en bu adamdan mi çocuk istiyorum diye artık düşünmüyorum herşeyde vardır bir hayır

Canimm benim sorun mu var esinle aranda

Bugun 14.gunum ilk idrarimla test yaptm silik cizgi bile cikmadi hayali olarak bile yoktu yani. Kesin benim yumurta catlamadi ama catlamadiysa adet sancim da olmazdi heralde. Allah Allah iyice kafayi yicem vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…