CANIM BENDE DE AYNI ŞEY OLDU BUGUN ARTIK DOKTORDAN RANDEVU ALDIM DOKTORA GİDİCEMBugun 14.gunum ilk idrarimla test yaptm silik cizgi bile cikmadi hayali olarak bile yoktu yani. Kesin benim yumurta catlamadi ama catlamadiysa adet sancim da olmazdi heralde. Allah Allah iyice kafayi yicem vala
Bugun 14.gunum ilk idrarimla test yaptm silik cizgi bile cikmadi hayali olarak bile yoktu yani. Kesin benim yumurta catlamadi ama catlamadiysa adet sancim da olmazdi heralde. Allah Allah iyice kafayi yicem vala
Doktora gittiginde yaz buraya ne dedi merak ederim bennCANIM BENDE DE AYNI ŞEY OLDU BUGUN ARTIK DOKTORDAN RANDEVU ALDIM DOKTORA GİDİCEM
tamam canım 2,30 da randevum çıkar çıkmaz hemen yazacamDoktora gittiginde yaz buraya ne dedi merak ederim benn
Hadi insallah hayirli haberler alirsinda hepimize umut olursun insallah dualarim seninle❤tamam canım 2,30 da randevum çıkar çıkmaz hemen yazacam
Belirti var mı canım sendeBugun 14.gunum ilk idrarimla test yaptm silik cizgi bile cikmadi hayali olarak bile yoktu yani. Kesin benim yumurta catlamadi ama catlamadiysa adet sancim da olmazdi heralde. Allah Allah iyice kafayi yicem vala
Ayy yemin ederim umut oldun icime ama adet sancilarim var rahmime vuruyo acaba diyorum bebek yerlesirken rahim genislermis ondan mi agriyr acaba ya. Hadi bakalim sonucun insallah pozitiftdr insallahduaların için allah razı olsun doktordan şimdi geldim kan testi istedi onu verdim 4,30 da sonucu alıcam doktor beye idrar testi yaptığımı fakat negatif çıktığını söyledim sizi de yanıltmak istemiyoru ama doktor beyin söylediğini söyleyyeim sana iğne yaptıranların idrarda gebelik testleri çok zor gözükürmüş ya da hiç gözükmeyebilirmiş 15.gün idrar testi negatif çıksa dahi kanda gebeliğe mutlaka bakılmalıymış
Vala canim belirtim falan yok sadece adet olacak gibi hissediyorumm. Gogsum agriyor damarlar cikmis hp.ayy ne bilim yaa normal adet tarihim 19 u acaba o gune kadar mi beklesem aama igne olali 14gun olduBelirti var mı canım sende
tamam canım 2,30 da randevum çıkar çıkmaz hemen yazacam
Aynen canim ya kafami dagitmaya calisiyorum hatta ne yalan soylim adetimi bekliyomSakın ama çık umutlanma eğer adet olursan çok üzülürsün canım ben çok yaşadım sayma günlerini bekleme adet tarihini zamana bırak
Kizlar iğne olalı 7 gün oldu hala da yan etkilerini görüyorum ishal kusma baş ağrısı ve her dustan sonra kaşık ağrısı adet olcakmis gibi hissediyorum sizdede oluyor mu sanki hasta olcam gibi normal mi acaba
beni gören müşteriler hamilemisiniz diye soruyorlar o kadar yani ama bazen bende hamile filan değilim diyorum kendi kendime ama bilmiyorum şuan çok tuhaf duygu içerisindeyim kalbim duracak gibi çok heyecanlanıyorumBenim ki igne olduktan 20gune denk geliyo normalde hani ignenin 14 15 inde adet oluyomussun. Bugun olmadim yarin da olmazsam bende umutlanacam. Mersinde bi arkadasim var cok yakin arkadasim o da diyo bence sen hamilesin hissediyorum diyor ama isin garibi ben hissetmiyorum
Ayyy az kaldiiii sonuclarinaa ben bile heyecan yaptimmm. Mersinde hangi doktora gidiyorsuunnnbeni gören müşteriler hamilemisiniz diye soruyorlar o kadar yani ama bazen bende hamile filan değilim diyorum kendi kendime ama bilmiyorum şuan çok tuhaf duygu içerisindeyim kalbim duracak gibi çok heyecanlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?