Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Bugun 14.gunum ilk idrarimla test yaptm silik cizgi bile cikmadi hayali olarak bile yoktu yani. Kesin benim yumurta catlamadi ama catlamadiysa adet sancim da olmazdi heralde. Allah Allah iyice kafayi yicem vala
CANIM BENDE DE AYNI ŞEY OLDU BUGUN ARTIK DOKTORDAN RANDEVU ALDIM DOKTORA GİDİCEM

Bugun 14.gunum ilk idrarimla test yaptm silik cizgi bile cikmadi hayali olarak bile yoktu yani. Kesin benim yumurta catlamadi ama catlamadiysa adet sancim da olmazdi heralde. Allah Allah iyice kafayi yicem vala

şimdi doktoruma yazdım ben de, çatlatma iğnesi sonrası 14. günde kanda ancak çıkabilir diyor. İdrarda daha geç çıkabilir. Üzme canını Ben de hevesleniip taa ne kadar erken yaptım :) heyecandan işte.. ama saçma oluyor böyle büyücü gibi çıkacak değil sonuçta belli bir zamanda belli oluyormuş madem bekleyeceğim inşallah ben de bakalım:) 4 ağustosta çatlatma iğnesi oldum, 18 ağustos 14. gün oluyor hemencik 18inde gidip kan testi yaptırsam öğrenebilirim herhalde değil mi?:) 5 gün kaldıı öyleyse yehuu:)

Ben gecen ay 19temmuzda adet oldum 31 temmuzda ignemi oldum 19 agustosta mi adet olacam yoksa bugun yarin mi. Bide dune kadar kasiklarimda agri inanilmazdi afedersiniz rahmime kadar sizliyordu baski yapiyordu bugun hic agri yok sadece goguslerimi agridan tasiyamiyorm o kadar

duaların için allah razı olsun doktordan şimdi geldim kan testi istedi onu verdim 4,30 da sonucu alıcam doktor beye idrar testi yaptığımı fakat negatif çıktığını söyledim sizi de yanıltmak istemiyoru ama doktor beyin söylediğini söyleyyeim sana iğne yaptıranların idrarda gebelik testleri çok zor gözükürmüş ya da hiç gözükmeyebilirmiş 15.gün idrar testi negatif çıksa dahi kanda gebeliğe mutlaka bakılmalıymış

Kizlar iğne olalı 7 gün oldu hala da yan etkilerini görüyorum ishal kusma baş ağrısı ve her dustan sonra kaşık ağrısı adet olcakmis gibi hissediyorum sizdede oluyor mu sanki hasta olcam gibi normal mi acaba

Ayy yemin ederim umut oldun icime ama adet sancilarim var rahmime vuruyo acaba diyorum bebek yerlesirken rahim genislermis ondan mi agriyr acaba ya. Hadi bakalim sonucun insallah pozitiftdr insallah

Canim benim doktorum daa bana 22 si adet günün olmazsan heMen test yap dedi ama kanda yaptir dedi geçen ay 25 de olmuştum ama doktor 22 si adet olman gerekiyor dedi

Benimkiler iğne olduktan 16. Güne denk geliyor bence adet gününü bekle yaptırma içimden bir ses haile olduğunu söylüyor

Benim ki igne olduktan 20gune denk geliyo normalde hani ignenin 14 15 inde adet oluyomussun. Bugun olmadim yarin da olmazsam bende umutlanacam. Mersinde bi arkadasim var cok yakin arkadasim o da diyo bence sen hamilesin hissediyorum diyor ama isin garibi ben hissetmiyorum

Sakın ama çık umutlanma eğer adet olursan çok üzülürsün canım ben çok yaşadım sayma günlerini bekleme adet tarihini zamana bırak

Kizlar iğne olalı 7 gün oldu hala da yan etkilerini görüyorum ishal kusma baş ağrısı ve her dustan sonra kaşık ağrısı adet olcakmis gibi hissediyorum sizdede oluyor mu sanki hasta olcam gibi normal mi acaba

canım ben de iğneyi 4'ünde vurdum, bugün 10. günüm. ilk 7 gün hatta 8 gün kabus gibiydi... bulantı çok oldu bende de.. şimdi bir anda tüm belirtiler kesildi, kasık ağrısı vs de dahil:) aslında belirtiler olmaya devam etmemesi de sinir bozucu tüm ümitlerim suya düşüyor böyle olunca da ama bakalım kısmet bekliyorum ben de:)

beni gören müşteriler hamilemisiniz diye soruyorlar o kadar yani ama bazen bende hamile filan değilim diyorum kendi kendime ama bilmiyorum şuan çok tuhaf duygu içerisindeyim kalbim duracak gibi çok heyecanlanıyorum

beni gören müşteriler hamilemisiniz diye soruyorlar o kadar yani ama bazen bende hamile filan değilim diyorum kendi kendime ama bilmiyorum şuan çok tuhaf duygu içerisindeyim kalbim duracak gibi çok heyecanlanıyorum
Ayyy az kaldiiii sonuclarinaa ben bile heyecan yaptimmm. Mersinde hangi doktora gidiyorsuunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…