bide benim heyecanımı düşün hiç çalışsasım yok hemen hastaneye gitmek istiyorum özel yenişehir hastanesinde orhan tuğrul ersözAyyy az kaldiiii sonuclarinaa ben bile heyecan yaptimmm. Mersinde hangi doktora gidiyorsuunnn
Bende mersinliyim ama istanbulda oturuyorum burya gelin geldim. İmc de handan hanim var tabi hala varsa o cok iyi diye biliyorum bi kac ay sonra gelip annemi goturecem ona allah izin verirsebide benim heyecanımı düşün hiç çalışsasım yok hemen hastaneye gitmek istiyorum özel yenişehir hastanesinde orhan tuğrul ersöz
canım benim 7. günüm de hala iğnenin etkisi devam ediyor galiba göğüsler şiş ve hassas solda kasığım acayip ağrıyor özellikle idrar yaparken 4. günden sonra geçmişti yeni geldi bu kasık ağrısı anlamadım kiKizlar iğne olalı 7 gün oldu hala da yan etkilerini görüyorum ishal kusma baş ağrısı ve her dustan sonra kaşık ağrısı adet olcakmis gibi hissediyorum sizdede oluyor mu sanki hasta olcam gibi normal mi acaba
Canim kasik ağrısı yumurta çatladı icinmis doktor öyle söylemişti ağrı yapabilir dedicanım benim 7. günüm de hala iğnenin etkisi devam ediyor galiba göğüsler şiş ve hassas solda kasığım acayip ağrıyor özellikle idrar yaparken 4. günden sonra geçmişti yeni geldi bu kasık ağrısı anlamadım ki
Satu senin belirtilerin nasıl aynı gün iğne oldukkızlar nerdesiniz
Malesef hamile Değilim iğneden dolayı gecikmiş adetim moralim çok bozuk ağlıyorum
Sakın ağlama bebeğin gelme saati var sakin ama sakın moralini bozma olur mu rabbim görüyor bizi yardimci olucak bize ve yalnız değilsin bizde aynı durumu yaşıyoruz rabbimden duanı eksik etme bende sizin için dua ediyorum canımMalesef hamile Değilim iğneden dolayı gecikmiş adetim moralim çok bozuk ağlıyorum
Canim yaaa aglama nolur uzulme bu ay olmazsa obur ay olur dualarini eksik etme Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmaz. Bende adet olacak gibiyim ama uzulmuyorum bi kac gun onceki gibi sdece dua ediyorum Allah im duyacak sesimizi.Malesef hamile Değilim iğneden dolayı gecikmiş adetim moralim çok bozuk ağlıyorum
ben istanbul da gidiyorum pinar cakmak özel bölge hastanesiSiz hangi doktora gidiyorsunuz ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?