Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

bide benim heyecanımı düşün hiç çalışsasım yok hemen hastaneye gitmek istiyorum özel yenişehir hastanesinde orhan tuğrul ersöz

bide benim heyecanımı düşün hiç çalışsasım yok hemen hastaneye gitmek istiyorum özel yenişehir hastanesinde orhan tuğrul ersöz
Bende mersinliyim ama istanbulda oturuyorum burya gelin geldim. İmc de handan hanim var tabi hala varsa o cok iyi diye biliyorum bi kac ay sonra gelip annemi goturecem ona allah izin verirse

Kizlar iğne olalı 7 gün oldu hala da yan etkilerini görüyorum ishal kusma baş ağrısı ve her dustan sonra kaşık ağrısı adet olcakmis gibi hissediyorum sizdede oluyor mu sanki hasta olcam gibi normal mi acaba
canım benim 7. günüm de hala iğnenin etkisi devam ediyor galiba göğüsler şiş ve hassas solda kasığım acayip ağrıyor özellikle idrar yaparken 4. günden sonra geçmişti yeni geldi bu kasık ağrısı anlamadım ki

Canim kasik ağrısı yumurta çatladı icinmis doktor öyle söylemişti ağrı yapabilir dedi

Aaa
Malesef hamile Değilim iğneden dolayı gecikmiş adetim moralim çok bozuk ağlıyorum

Aaaa ben olumlu haberler gelecegine dair emindim yaa nerdeysee icime oyle dogmustuu sikma caninii sakinn son degil yaa agustos gecer eylul annesi olursun sen de bozmaa moralinii

Malesef hamile Değilim iğneden dolayı gecikmiş adetim moralim çok bozuk ağlıyorum
Sakın ağlama bebeğin gelme saati var sakin ama sakın moralini bozma olur mu rabbim görüyor bizi yardimci olucak bize ve yalnız değilsin bizde aynı durumu yaşıyoruz rabbimden duanı eksik etme bende sizin için dua ediyorum canım

Canim yaaa aglama nolur uzulme bu ay olmazsa obur ay olur dualarini eksik etme Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmaz. Bende adet olacak gibiyim ama uzulmuyorum bi kac gun onceki gibi sdece dua ediyorum Allah im duyacak sesimizi.

Bende özel hastaneye gidiyorum ethica hastanesi kadin doğum uzmanı doktor sennur hanim o kadını tavsiye ediyorum gideni hamile olmadan bırakmıyor çok ilgili her gün takip ediyor 200 lira muayene ücreti

Hayırlısı olsun artık ben sigara içiyorum şimdi paketi kırıp attım sigarayı bıraktım eşim hep sigaradan olduğunu söylüyor rabbim sizin yüzünüze baksin kabin ve dualarım sizinle kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…