Bizde senin için dua ediyoruz tatlım sigaradan olduğunu zannetmiyorum benim yengem günde 1 paket sigara içiyordu ve hamile kaldı o bir bahane aslindaHayırlısı olsun artık ben sigara içiyorum şimdi paketi kırıp attım sigarayı bıraktım eşim hep sigaradan olduğunu söylüyor rabbim sizin yüzünüze baksin kabin ve dualarım sizinle kizlar
Tabi ki de hayirsiz evlatla sinanacagimiza simdilik boyle sinanalm hayirli evlat nasip etsin Allahim bizlere bekleyelim.Kizlar bide allah çok istediğimiz şeyle sinarmis allah sabrimizi görüyor rabbim görüyor biZi biz çok istemeyelim kesin olur çünkü yine burda biyerde yazıda okudum kız Ünv öğrencisi ve sevgilisinden hamile kalmış ve evlenmek zorunda kalmışlar ama tabi para sıkıntısı çekiyorlar ve Kiz diyoki yurda vermeyi düşünüyorum dedi allah onu da öyle sınıyor hersey bizé bağlı aslında
Satu senin belirtilerin nasıl aynı gün iğne olduk
Hayırlısı olsun artık ben sigara içiyorum şimdi paketi kırıp attım sigarayı bıraktım eşim hep sigaradan olduğunu söylüyor rabbim sizin yüzünüze baksin kabin ve dualarım sizinle kizlar
En azindan onlar yanimda olsa bebegi bu kadar dusunmuyorum e kimse olmayinca aklim fikrim acaba hamilemiyim oluyor. Mersine gidiyorum ya herseyi unutuyorum abilerim teyzelerm kuzenlerim hepsi yanimda bebegi dusunmuyorum bile. Ama yalniz olunca aklimdan cikaramiyorum dusunme seren diyorum kendime dusunme ya olacagi varsa olacak Allah dualarini bosa cikarmicak diyorum o an kendimi kandiriyorum sonra yine ayni ayna karsisina gec kendine bak degisiklik var mi yok mu. Adet ol 3.gun doktora git klomene basla haydaaaa yine basa don. O kadr bunaldim ki esime bunlari anlatmak istemiyorum anlatsam biliyorum beni teselli edecek gonderim seni mersine biraz kal dicek ama kiyamiyorum onada tek birakamiyorum cunku ben olmadan evde kalmiyor kaynanamda kaliyor kaynanam calisiyo gec geliyo yemek olmuyor disardan yiyor icime sinmiyor.ben cok seviyorum kocami hem yanindan bi an bile ayrilmak istemiyorum hemde biraz uzaklasmak kafami dagitmak istiyorumayşecim üzülme lütfen ağla ağla ki rahatla ama geçsin içinde tutma o kadr iyi anlıyorum ki seni iki gün sonra değil biz şimdiden ağlıyoruz bu belirsizlik yüzünden ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsun..
bende sigara içiyorum bu arada..sigarayla alakası yok etkisi var mı vardır tabi ama bizim bi akraba ne eşi ne kendisi sigara kullanmıyordu 14 yıl çocuğu olmadı geçen sene oldu düşün artık..sigarayı ne sana ne kendime onayladığımdan değil ama ona bağlayıp harap etme arkadaşların dediği gibi ne sigara içip 2-3 tane doğuranlar var...
evrem yazmıştım ya ilk iki gün iğnenin etkisini aşırı hissetim 2 gün yataktan çıkamamıştım ama şimdilerde iyiydim yine sol kasığımda ağrı oluyor ara ara,,ovulasyon yapıyorum artık ikinci çizgi çıkmıyor yumurtalar çatlayalı çok olmuş bu neyin ağrısı bilemedim karnım da taş gibi şişik..muhtemelen bu gonal f iğne yaptı bana bunları..
gökhanın aşkısı benim de annemler burda bende mersindeyim ama yansıtılmıyor ki canım kimseye annene söylesen üzülüyor senle beraber dert ediniyor başkaları anlamıyor ancak bizler anlıoz birbirimizi yeri geliyor eşin bile anlamıyor rabbim yardımcımız olsun..
uzun oldu biraz ama hepinize yazmak istedim
anlıyorum canım seni ya tabi aile ilişkiilerinizle alakalı kalabalık bi aile olunca insan tabi ki unutuyor ama etrafımızdaki herkes hamile ya da çocuklu birini görünce yine o duygular sarıyor insanın içini öyle düşünüp de kendini harap etme oralarda..hem burda olsan yine tedavi olacaksın tamam belki bu kadar yoğun düşünmiceksin ama ister istemez düşünüyor insan bunun tedavi olmakla alakası var canım insanın içinde hep bir umut oluyor yumurtam gelişti çatladı zamanı da yakaladık olacak diyorsun yani kısır döngü gibi bir şey ..benim de ablam erkek kardeşim daylarım kuzenlerim teyzelerim herkes istanbulda burda bir tek annem babam eşim varız anneme anlatıyorum tabi ki süreci yazık kadın da benle beraber helak oluyor olur kızım üzülme kızım derken kadının uykuları kaçıyor benim kızımın ne zaman çocuğu olacak die uzakta olsak oyalayabilirdik diyorum istemiyoruz falandı filan ama yan yanayken olmuyor...bak eşini çok seviyorsun ayrı kalamıyorsun destek oluyor ne güzel maşallah bu senin için çok güzel sen işi kendi kafanda halledeceksin canım diğer türlü düşünüp keşke dersen çıkamazsın işin içinden..dr unla konus klomeni bırak iğne ile devam et şansın daha çok olur..yani sonuç olarak o şekilde düşünüp üzme kendini canım hepimiz aynı durumdayız inan o sebepten değil bu sebepten ama sonuç aynı şu an da belki adet öncesi dönemden belki regl olcan belki bebiş var o yüzden çok hassassın duyguların yoğun daha çok etki altındasın fikirlerin yüzünden kafanı dağıt eşinle güzel vakit geçir düşünmemeye çalış..En azindan onlar yanimda olsa bebegi bu kadar dusunmuyorum e kimse olmayinca aklim fikrim acaba hamilemiyim oluyor. Mersine gidiyorum ya herseyi unutuyorum abilerim teyzelerm kuzenlerim hepsi yanimda bebegi dusunmuyorum bile. Ama yalniz olunca aklimdan cikaramiyorum dusunme seren diyorum kendime dusunme ya olacagi varsa olacak Allah dualarini bosa cikarmicak diyorum o an kendimi kandiriyorum sonra yine ayni ayna karsisina gec kendine bak degisiklik var mi yok mu. Adet ol 3.gun doktora git klomene basla haydaaaa yine basa don. O kadr bunaldim ki esime bunlari anlatmak istemiyorum anlatsam biliyorum beni teselli edecek gonderim seni mersine biraz kal dicek ama kiyamiyorum onada tek birakamiyorum cunku ben olmadan evde kalmiyor kaynanamda kaliyor kaynanam calisiyo gec geliyo yemek olmuyor disardan yiyor icime sinmiyor.ben cok seviyorum kocami hem yanindan bi an bile ayrilmak istemiyorum hemde biraz uzaklasmak kafami dagitmak istiyorum
Cok haklisin kendi kafamda halletmem lazim kendime gelmem lazim. Esim hisleri cok kuvvetli bi insan kalbi cok temiz bana ilk evlendigimzde yani gecen sene dedi sen seneye agustosta hamile kalacksn dedi ve o zamandan taa bu aya kadar yumurta gelismedi bu ay gelisti az once de tv izliyorduk bana bakti dedi Askim Allah bilir ama sen hamilesin sanki ve kizimz olacak dedi. Olmazsa da sakin uzulme tamammi yine deneriz dedianlıyorum canım seni ya tabi aile ilişkiilerinizle alakalı kalabalık bi aile olunca insan tabi ki unutuyor ama etrafımızdaki herkes hamile ya da çocuklu birini görünce yine o duygular sarıyor insanın içini öyle düşünüp de kendini harap etme oralarda..hem burda olsan yine tedavi olacaksın tamam belki bu kadar yoğun düşünmiceksin ama ister istemez düşünüyor insan bunun tedavi olmakla alakası var canım insanın içinde hep bir umut oluyor yumurtam gelişti çatladı zamanı da yakaladık olacak diyorsun yani kısır döngü gibi bir şey ..benim de ablam erkek kardeşim daylarım kuzenlerim teyzelerim herkes istanbulda burda bir tek annem babam eşim varız anneme anlatıyorum tabi ki süreci yazık kadın da benle beraber helak oluyor olur kızım üzülme kızım derken kadının uykuları kaçıyor benim kızımın ne zaman çocuğu olacak die uzakta olsak oyalayabilirdik diyorum istemiyoruz falandı filan ama yan yanayken olmuyor...bak eşini çok seviyorsun ayrı kalamıyorsun destek oluyor ne güzel maşallah bu senin için çok güzel sen işi kendi kafanda halledeceksin canım diğer türlü düşünüp keşke dersen çıkamazsın işin içinden..dr unla konus klomeni bırak iğne ile devam et şansın daha çok olur..yani sonuç olarak o şekilde düşünüp üzme kendini canım hepimiz aynı durumdayız inan o sebepten değil bu sebepten ama sonuç aynı şu an da belki adet öncesi dönemden belki regl olcan belki bebiş var o yüzden çok hassassın duyguların yoğun daha çok etki altındasın fikirlerin yüzünden kafanı dağıt eşinle güzel vakit geçir düşünmemeye çalış..
ben iş yerinde sürekli bu foruma girip konulara bakıp sürekli buruk sürekli ağlamaklı haldeyim akşam eve gidip eşimi görünce tabi onlar bizim gibi düşünmüyor, yani kafam dağılıyor onunla vakit geçiriyorum unutyorum sende öyle yap üzme kendini lütfen..
hadi inşallah..Allahtan eşlerimiz anlayışlı çok şükürAglayamadim ama biraz daha rahatladım en azından belirsizlik yok artık kafama takmayacagima dair eşime söz verdim çünkü o da benim bu halime çok üzülüyor birde kafaya takmamayi deneyecem bakalım ne olacak
benimki de öyle diyor benim de ilk defa açık tüpün orda yumurta oldu ya bi de çoktu ..onlar daha metanetli onlar hamile olacak olsa kesin hepsi her sene bi tane doğururduCok haklisin kendi kafamda halletmem lazim kendime gelmem lazim. Esim hisleri cok kuvvetli bi insan kalbi cok temiz bana ilk evlendigimzde yani gecen sene dedi sen seneye agustosta hamile kalacksn dedi ve o zamandan taa bu aya kadar yumurta gelismedi bu ay gelisti az once de tv izliyorduk bana bakti dedi Askim Allah bilir ama sen hamilesin sanki ve kizimz olacak dedi. Olmazsa da sakin uzulme tamammi yine deneriz dedi
onlar baslarina gelmedi bilmiyorlar tabi rahatlar valla onlar simdiye kac kez hamile kalmistilar :) az once banyodaydim bisi farkettim iki gogusumde damar dolmus yesil yesil ve ikisinde tam gogsumun ucuna dogru giden damar var ince ve yemyesill .bidee cok pis gaz sksmasi yasiyorum kuran okuyordum cok kotu oldum resmen sancidan gozum karardi belirti manyagi oldum vala :),:)benimki de öyle diyor benim de ilk defa açık tüpün orda yumurta oldu ya bi de çoktu ..onlar daha metanetli onlar hamile olacak olsa kesin hepsi her sene bi tane doğururduadamlar relax biz yiyip bitiriyoruz kendimizi
kalkıosunn sabah erkenden tıp merkezi sağlık ocağı özel hastane artık ne varsa etrafında hemen test yaptrıosun ben anlamamonlar baslarina gelmedi bilmiyorlar tabi rahatlar valla onlar simdiye kac kez hamile kalmistilar :) az once banyodaydim bisi farkettim iki gogusumde damar dolmus yesil yesil ve ikisinde tam gogsumun ucuna dogru giden damar var ince ve yemyesill .bidee cok pis gaz sksmasi yasiyorum kuran okuyordum cok kotu oldum resmen sancidan gozum karardi belirti manyagi oldum vala :),:)
Aynen yaaa kafayi yicem yoksa :) du gökhana diyimdi ise giderken beni hastaneye götürsün test yaptirim:))kalkıosunn sabah erkenden tıp merkezi sağlık ocağı özel hastane artık ne varsa etrafında hemen test yaptrıosun ben anlamamböyle giderse ya paranoya olacan ya da gebe belki hamilesindir kuzum ne gerek var böyle stres çekmeye değilsen bile en azından kafan rahatlar belirtiler gözüne gelmez
canım ne yaptın tahlil verdin mi sen güzel haberler ver bariiiİnsallah canimmm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?