Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

dün benim doktorun dediğine göre kanda belli olurmuş benimde öyle negatifti kanda negatif çıktı ama inşallah senin ki tersi çıkar
Hep okuyorm boyle herkes on besinci gun yapmis silik cizgi falan cikmis bende silik bile cikmiyor. Ama adette olmadim eger kost olusmadysa yada hamile degilsen 15.gun falan oluyormussun galiba. Ah ah bi yarin olsa en azindan yoksa da rahatlasam adet olmadikca daha da umutlaniyorum o da benim icin kotu..

Bise daha dicem doktor ignden sonra bize ayin 1 2 4 ve 6 sinda iliski onerdi 1 2 4 de yaptk ama ayin 6sindan taa bugune kadar hiccc iliskimz olmadi cunku ben ayin 6sinda merdivenlerden dustum kalcam kolum sisti sirt ustu falan yatamiyorum tam oturamiyorum yeni yeni geciyor mosmor oldu her tarafmm acaba yetmismidir 1 2 4 ya

bende adet olmadım kistte yok iğneden dolayı gecikme oluyormuş tarlosan diye ilaç verdi adet söktürücü onu kullanıyorumşim adet olunca 3.gün tekrar klomene başlayacaz

bende adet olmadım kistte yok iğneden dolayı gecikme oluyormuş tarlosan diye ilaç verdi adet söktürücü onu kullanıyorumşim adet olunca 3.gün tekrar klomene başlayacaz
10gun icinde adet olursun bende onnla oldum gecen ay hemde acayip oldum oturdgm yeri batiriyordum.adet gunumu beklicem ya kimi 17 gun sonra falan oluyormus ayin 19unu beklicem olmazsa kan yapacam artik iyice umutszluga kapildm

merhaba arkadaşlar , size progesteron içerikli jel verilmiş miydi? iğneden sonra 5. gün kullanmaya başlanıyor, her gün 1 tane aynı saate

kızlar kasıklarımda çok sancı var yaa iğnenin 8. ci günü ama bi türlü gitmedi bu sancı kist mi oluştu bi sıkıntı mı var acaba..

Bende de aynı durum canım kist olduğunu zannetmiyorum adet olcakmis gibi sancı var
öyle adet gibi de değil canım bildiğin sızlıyor dr umla görüştüm az önce..muayeneye gideceğim yarın gel dedi bakalım dedi acaba enfeksiyon mu var anlamadım ki yarın belli olacak

Aynisi bende var ayakta ve oturuken sancilarim cogaliyor ama yatinca geciyor. Ve coookkk uykum var kizlar sabah 10 da kalktim az once uyuyakalmisim simdi yine uykum var gozlerim kapaniyor kendimi hic iyi hissetmiyorum sol kasigim da var tek agri adet sancisi gibi hatta daha cogu

aha uyuyakalmışsın da kendini uyutmadıysan kesin hamilesin

10gun icinde adet olursun bende onnla oldum gecen ay hemde acayip oldum oturdgm yeri batiriyordum.adet gunumu beklicem ya kimi 17 gun sonra falan oluyormus ayin 19unu beklicem olmazsa kan yapacam artik iyice umutszluga kapildm
UMUTSUZLUĞA KAPILMA SADECE KENDİNİ EN KÖTÜSÜNE HAZIRLA BENİM GİBİ HÜSRANA UĞRAMA DOKTORUN SURATINA BAKIP KALMA DİYE SÖYLEDİM CANIM BENİM AMA İNŞALLAH HAMİLESİNDİRR YAA

Hic umutlanmiyorum arkadaslarim diyor bence hamilesin esimde diyor hissediyorum galiba diyor. ama ben hic hissetmiyorum. Gittim marketten ped aldim heran hastalanabilirim diye. Her ay icimde birsey olurdu bu ayda hic bise yok ne umut ne his hic bise notrüm .

İnşallah içimizden hamile kalırsın çok mutlu olurum kendim olmuş gibi benimde içime doğuyor bence hamile sin çünkü belirtilerin var hamilelik aşırı Uyku yapar halsizlik yapar

İnşallah içimizden hamile kalırsın çok mutlu olurum kendim olmuş gibi benimde içime doğuyor bence hamile sin çünkü belirtilerin var hamilelik aşırı Uyku yapar halsizlik yapar
İnsallah canim Allah hayirlisini versin insallah bu ay bitmeden hepimiz hamile kaliriz hep dua ediyorum önce sizlere sonra kendime ediyorum isimlerinizi bilmiyorum ama nick namelerinzle ediyorum vala dun de persembeydi gece dua ettim bol bol Allah hepimizin gonlune gore versin insallah. Bebeklerimizi once karnimzda sonra kucagimzda gostersin amiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…