Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Merhaba ben de bu gün tedaviye başladım hangi ilaçları kullandınız benim adetim yok denecek kadar az oldu doktor bi baslamayalim dedi sora da deneyelim dedi iğne verdi clexane ve menogon 75 ıu verdi 5 gün sora gel dedi siz ne tür ilaç kullandınız benim ilk asilamam çok heyecanlıyım

Amin canın insallahhh geçen sene bu ayda evlendim inşallah bu ayda hamile kalırız allahım duy sesimizi artık nolur bizi evlatsiz bırakma yoruldum sürekli millete hamile Değilim demekten ...

Canim ben önce adetlik klomen kullandım yumurtayı büyüten bir ilacmis sonra 2 tane yumurta gelişti cuma günde ovitrella diye çatlatma iğnesi oldum ve adet günümü bekliyorum sen ne zamandır tedavi oluyosun

Amin canın insallahhh geçen sene bu ayda evlendim inşallah bu ayda hamile kalırız allahım duy sesimizi artık nolur bizi evlatsiz bırakma yoruldum sürekli millete hamile Değilim demekten ...
Aaa bende gecen sene 9 agustosta evlendimmm 09.08.2014 dugun tarihimm

Canim ben önce adetlik klomen kullandım yumurtayı büyüten bir ilacmis sonra 2 tane yumurta gelişti cuma günde ovitrella diye çatlatma iğnesi oldum ve adet günümü bekliyorum sen ne zamandır tedavi oluyosun
Ben yıllardır kilolu olduğum için tedavini karşılamıyor diye gonderildim hastahaneler den benim ilk tedavi denemem ve aşılama ya karar verdiler ben 35 günde adet oluyorum pco var pıhtılaşma var ama yinede deneyelim dedi doktor ilk igneyi yaptırdım çarşamba tekrar gidicem hem seviniyorum hem korkuyorum rabbim yardimcimiz olsun

Canim sen nerde başladın tedaviye hangi hastahaneye gidiyosun

Canim sen nerde başladın tedaviye hangi hastahaneye gidiyosun
Bnde de pko var ben 3 ayda bi adet oluyorum. Yada ilacla hep oluyorum. Bnde iki kez klomen kullandim yumurta buyumedi bu sefer buyudu hemen igne yaptilar. Bugun 15.gunum hatta 16 olacak sabah adet olmadim bakim insallah ilk ignde tutar

Bnde de pko var ben 3 ayda bi adet oluyorum. Yada ilacla hep oluyorum. Bnde iki kez klomen kullandim yumurta buyumedi bu sefer buyudu hemen igne yaptilar. Bugun 15.gunum hatta 16 olacak sabah adet olmadim bakim insallah ilk ignde tutar
Seninde mi ilk benimde ilk oldu inşallah ilk denememizde hamile kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…