- 8 Ağustos 2015
- 132
- 65
- 98
- 37
Amin canın insallahhh geçen sene bu ayda evlendim inşallah bu ayda hamile kalırız allahım duy sesimizi artık nolur bizi evlatsiz bırakma yoruldum sürekli millete hamile Değilim demekten ...İnsallah canim Allah hayirlisini versin insallah bu ay bitmeden hepimiz hamile kaliriz hep dua ediyorum önce sizlere sonra kendime ediyorum isimlerinizi bilmiyorum ama nick namelerinzle ediyorum vala dun de persembeydi gece dua ettim bol bol Allah hepimizin gonlune gore versin insallah. Bebeklerimizi once karnimzda sonra kucagimzda gostersin amiinn
Canim ben önce adetlik klomen kullandım yumurtayı büyüten bir ilacmis sonra 2 tane yumurta gelişti cuma günde ovitrella diye çatlatma iğnesi oldum ve adet günümü bekliyorum sen ne zamandır tedavi oluyosunMerhaba ben de bu gün tedaviye başladım hangi ilaçları kullandınız benim adetim yok denecek kadar az oldu doktor bi baslamayalim dedi sora da deneyelim dedi iğne verdi clexane ve menogon 75 ıu verdi 5 gün sora gel dedi siz ne tür ilaç kullandınız benim ilk asilamam çok heyecanlıyım
Aaa bende gecen sene 9 agustosta evlendimmm 09.08.2014 dugun tarihimmAmin canın insallahhh geçen sene bu ayda evlendim inşallah bu ayda hamile kalırız allahım duy sesimizi artık nolur bizi evlatsiz bırakma yoruldum sürekli millete hamile Değilim demekten ...
Ben yıllardır kilolu olduğum için tedavini karşılamıyor diye gonderildim hastahaneler den benim ilk tedavi denemem ve aşılama ya karar verdiler ben 35 günde adet oluyorum pco var pıhtılaşma var ama yinede deneyelim dedi doktor ilk igneyi yaptırdım çarşamba tekrar gidicem hem seviniyorum hem korkuyorum rabbim yardimcimiz olsunCanim ben önce adetlik klomen kullandım yumurtayı büyüten bir ilacmis sonra 2 tane yumurta gelişti cuma günde ovitrella diye çatlatma iğnesi oldum ve adet günümü bekliyorum sen ne zamandır tedavi oluyosun
Canim sen nerde başladın tedaviye hangi hastahaneye gidiyosunCanim ben önce adetlik klomen kullandım yumurtayı büyüten bir ilacmis sonra 2 tane yumurta gelişti cuma günde ovitrella diye çatlatma iğnesi oldum ve adet günümü bekliyorum sen ne zamandır tedavi oluyosun
Bnde de pko var ben 3 ayda bi adet oluyorum. Yada ilacla hep oluyorum. Bnde iki kez klomen kullandim yumurta buyumedi bu sefer buyudu hemen igne yaptilar. Bugun 15.gunum hatta 16 olacak sabah adet olmadim bakim insallah ilk ignde tutarCanim sen nerde başladın tedaviye hangi hastahaneye gidiyosun
Canim ethica hastanesinde başladım istanbulda özel hastaneCanim sen nerde başladın tedaviye hangi hastahaneye gidiyosun
Benimde 10.08.2014 şansa bak inşallah bu ay hamile kalırız aramızda 1 gün varAaa bende gecen sene 9 agustosta evlendimmm 09.08.2014 dugun tarihimm
Seninde mi ilk benimde ilk oldu inşallah ilk denememizde hamile kalırızBnde de pko var ben 3 ayda bi adet oluyorum. Yada ilacla hep oluyorum. Bnde iki kez klomen kullandim yumurta buyumedi bu sefer buyudu hemen igne yaptilar. Bugun 15.gunum hatta 16 olacak sabah adet olmadim bakim insallah ilk ignde tutar
Aynen benimde ilk insallah cocuklarimizin arasinda da 1 gun olur..Seninde mi ilk benimde ilk oldu inşallah ilk denememizde hamile kalırız
Ayy inşallah sen nerde oturuyorsun bana yakın misin acabaAynen benimde ilk insallah cocuklarimizin arasinda da 1 gun olur..
Anadolu yakasindayim ben cekmeköyAyy inşallah sen nerde oturuyorsun bana yakın misin acaba
Anladım canım bende avrupa yakası Güngören taraginfayim annemler karşıda oturuyorAnadolu yakasindayim ben cekmeköy
Test yapmaya gidiyorumm bi kac saatte malesef hamile degilmisim yazarim :)
Ne zaman çıkıyor canım sonuçTest yapmaya gidiyorumm bi kac saatte malesef hamile degilmisim yazarim :)
Esim alacakti sonuclari ne zman alir bilmiyorum yok ya onlar adet belirtileri bence sbah esime de dedim negatf oldugunu bile bile test yaptiriyorum dedimNe zaman çıkıyor canım sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?