Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Esim aradi simdi olmadi ben biliyorum negatif. Ayin 19unda falan adet olucam heralde cunku hala olmadim

Cok yoruldum biliyor musunz her ay negatifleri gormekden cok yoruldum her ay umutlarimin tukenmesinden cok yoruldum tedaviden cok yoruldum kirildim bunaldim yildim artik. Hic bi zaman anne olamicak misim gibi geliyor bana. Cabalamaktan cok yoruldum ben daha 22 yasindayim ama o kadar yorgunum ki sanki 70yasinda hissediyorum kendimi.butun keyfim kacti iste yine ayni seyler bi kac gun bise yemicem aglicam sonra yine tedavi yine olumsuz cok skldm cok

Esim aradi simdi olmadi ben biliyorum negatif. Ayin 19unda falan adet olucam heralde cunku hala olmadim
biz senden çok ümitliydik yaa rabbim birimizin yüzüne baksın şu ayda hep negati hep negatif

hakkımızda hayırlısı üzme kendini olur mu biliyorum ne desek boş ama rabbim hayırlısını versin her zaman

seninle aynı şeyleri düşünüyoruz şu an hatta söylüyoruz bende negatif olacağını biliyorum ve ruhen çökmüş durumdayım sürekli ağlamaklıyım..her ay aynı şey die.. ama yapma böyle lütfen isyan etme rabbim biliyor zamanını..senin yaşın 22 ben ne edeyim 27 yaşındayım öyle krizlere girme lütfen kafanı dağıt başka şeylerle ilgilen sana diil bunları ben kendime her gün söylüyorum git uyu uyan kendini mutlu edecek şeylerle ilgilen düşünme olur mu

Uyuyamiyorum ki ben ki uyku delisiyim ama artik uyuyamiyorum gece 4de yattip 8de gozumu aciyorum. Psikolojim yok denecek seviyede. esime belli etmek istemiyorum annemlere belli etmek istemiyorum. Kendime dusunme diyorum vakti zamani vardir diyorum ama olmuyor.diyorum millet ne kadar kolay hamile kaliyor adamlar ceket atsa hamile kaliyorlar biz biz niye oyle olamiyoruz. Cok sıkıldım artik umitlerip birbir tukendi hayatim monotonlasti hep ayni tedavi bekleme suresi negatif agla yine basa don cok yoruldum :'(

kaç yumurtan vardı kaç mm di kaç aydır tedavidesin hsg çektirdin mi tüplerin açık mı cnm

kaç yumurtan vardı kaç mm di kaç aydır tedavidesin hsg çektirdin mi tüplerin açık mı cnm
1taneydi 10aydir tedavi goruyorm ilk defa bu ay buyudu 20mm oldu hemen igne vuruldu doktor 1 sene dolsun oyle hsg cektirelm dedi 1 senem de yeni doldu ama korkuyorum onu cektrmeye ben ultrasona girerken bile canim yaniyor bagriyom ona nasil dayanacam bilmiyorum

ben 6-7 ay tedavi gördüm ilk zamanlar hap vermedi drlar kendiliğinden gelişsin falan olmadı sonra 3 ay klomen kullandım çatlattık hep sağda 1 yumurtam gelişiyordu solda hiç yumrutam olmuyordu bende sıkıldım artık dr umu değiştrdim ilk muayenede hsg istedi ve iki tüpüm de birden tıkalı çıktı !!! dr birini açabildi sol tüpüm açıldı..bir ay daha letu die bi laç kullandım yine sağda 1 tane yumurta anca 17 mm oluyor ama ne fayda sağ tüpüm tıkalı ki...şimdi gonal f die iğneye geçtik haplardan kat kat etkili solda hiç yumurtam olmazken 3-4 tane kaliteli yumurtam oldu sağda da öyle sağı önemsemedim kapalı die ama soldaki yumurtalar beni umutlandırdı açıkçası bekliyoruz işte sende hem yumurta oluşumu problemi var hem de haplarla oyalıyor seni dr unu değiştir lütfen

demem o ki 1 sene deneyip sana sonra hsg yaptır dien dr un aklına şaşayım ben!! belki tüpün tıkalı eşin test yaptırdı mı ya her şeyi halletmeden neden bu kadar umutlanıyorsun ya da o dr neden bu kadar rahat .. çok sinirlendim şimdi

ayrıca şişli echomar daki hastane çok okudum yorumları acısız 5 dk lık bir şey ordaki ha ben burdakinde çok acı çektim o ayrı..bu kadar hüsrana bu kadar üzüntüye değer mi 5 dklık acıya dayanamaz mısın

Doktorumu degistrdm zaten bu sana son kez hap veriyorm hsg cekip ignege baslicaz dedi.simdi ki doktor mersinli hemserim olunca daha cok ilgileniyor. Esime msj attim uzuun bi msj attim seni de uzuyorum falan yazdim aradi ilk defa bu kadar cok agladim o telefndayken. Ama rahatladim canim kocam benim baskasi olsa senin cocugn olmuyo der ne insalar var. O da olmasin biraz daha gezeriz diyor off canim cok sikkin cok

Merhaba kızlar . Bugün 8 gün oldu ığnemi olalı.. Bu ilk denemem. Testde iki çizgi çıkıyor ve karnımda şişlik var,halsizimde .. Sizde nasıl geçdi bu süreç ? Sonuç?
Canım ben 6 yıldır bekliyorum bebisi 2 yildirda surekli kontrol halindeyim enson catlatma ignemi persembe gunu vurundum insallah sen beklemezsin insallah hamilesindir

tamam işte ne güzel miss ii de yapmışssın değiştrmekle.. eşin de sperm testi yaptırsın yapmadıysa..biraz olumlu bak biliyorum sanki yıllarca çocuğun olmayacakmış gibi geliyor bana da öyle yaş otuza geliyor ..senin vaktin de var daha yeni evlisin de takıntı yapma bu kadar ..

bak yaşın genç evliliğin yeni tedaviye de başlamıssın çok da istiyorsun anlıyorum ama bu kadar üzülme, üzülme oluruna bırak kı vücudun da rahat etsin stres engel oluyor inan

Agladim ya rahatladim baya esimde aradi o da busuru teselli etti kiyamam ya adami da uzuyorum

Ben ne yapayım 29 yaşındayım şimdiden başladım adet söktürücü ilaç kullanmaya gene tedavi gene sonuç aynı olacak biliyorum ama yapacak bişey de yok mersinde doktor Haldun canova varmış çok iyi diyorlar ben onada gidecem eğer memnun kalırsam sana söyleyeyim sende gel bir görün ona canim

Mersinde olsam giderdim ama istanbul mersine gelmem zor oluyor. Allahim hepimze yardim etsin cok zor. Bi ara mersinde orta doguda osman nuri aksu vardi cok iyidi sonradan simardi basindan savmaya basladi herkesi. Bi kac tane daha iyi vardi annem biliyor hepsini ogrenim bende soylerim sana bi bu dedigine gitde. Bakim bende simdlk doktorumdan memnunum onceki ilgilenmiyor gibiydi yuzu bile gulmuyordu bu cok iyi muayene ederken konusup rahatlatiyor insani.

canım evet haldun hocaya iyi diyorlar bende muhittin telli var sistem tıpta ona gidiyorum onu da çok iyi diyorlar tedavim olumlu sonuçlanırsa sende gel muhittin hocaya

canım evet haldun hocaya iyi diyorlar bende muhittin telli var sistem tıpta ona gidiyorum onu da çok iyi diyorlar tedavim olumlu sonuçlanırsa sende gel muhittin hocaya
Sistem tip camlibel eski lisemin orasi kiz meslek lisesinin.bakim bu ay da burda tedavi olim. Hacdan hurma getirmis kayinbabamn ortaginin hanimi 40kisiye meryem suresini okutacaklar bende kirk gun boyunca her gn bitane yicem insallah olur bu sefer.

Sistem tip camlibel eski lisemin orasi kiz meslek lisesinin.bakim bu ay da burda tedavi olim. Hacdan hurma getirmis kayinbabamn ortaginin hanimi 40kisiye meryem suresini okutacaklar bende kirk gun boyunca her gn bitane yicem insallah olur bu sefer.
benim de işyerime 5 dk mesafede muhttin hocaya da iyi dediler benim çalıştığım klinikteki dr un da arkadaşı muhttin hoca , çocucuğunu bizde tedavi ettirmiş ilgileniyor o yüzden sağolsun indirim de yapıyor her türlü memnunum ben şimdilik..

benim de ablam okudu meryem suresini bende okudum arada zamanı diilmiş demek ki dedik..inanarak ye canım hurmalarını belki o da bir vesile olur bir de ibrahim suresinin son 2 ayetini 7 farklı kişi senin niyetine okuması da iyi geliyormuş var sa tanıdıkların söyle

Ne tuhaf dimi ogrendigimz an umutlarimiz tukeniyor ama sonra tekrae umut etmeye basliyoruz cabalamaya devam ediyoruz. O kadar yorulmamiza ragmen pes etmiyoruz. Biz olmadi bu ay ama insallah bekleyenlerden hayirli haberler aliriz sizin icin dua edecem...

olur soylerim tabiki. İnaniyorum dualarima da inaniyorum esim benim kabul olan duam di hemde kadir gecesi ettigimn duamin kabuluydu. Bebegimde oyle olacak o da dualarimin kabulu olacak ve ben o iki kabul olan duami sevmekten asla vazgecmicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…