Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Kızlar regl tarihimi hesaplayamıyorum bi sey soracagım size 25 trmmuzda son reglımı oldum klomen kullanınca 4 ağustosta çatlatma iğnemi olmamı söyledi doktorum. Bat nedir şimdi? Ben 27si gibi dusunuyordum ama iğneden 14 gün sora regl tarihi bekleniuor di mi normlade o zaman 18i mi benim bat şimdi?:) biri beni aydınlatsın lütfen ilk ay denemem ve çözemedim bu işi:)

Vala bende cozemedim benimde 19 tmmuzdu en son 31 de igne oldum bugun 16.gun adette olmadim hamile de degilim. Ne zaman olacam onu da bilmiyom

Canim ben önce adetlik klomen kullandım yumurtayı büyüten bir ilacmis sonra 2 tane yumurta gelişti cuma günde ovitrella diye çatlatma iğnesi oldum ve adet günümü bekliyorum sen ne zamandır tedavi oluyosun
Canim sen nerde başladın tedaviye hangi hastahaneye gidiyosun
Canim ethica hastanesinde başladım istanbulda özel hastane
Ne kadar cam fiyati ben 750 dediler işlem ücretine artı ilaçlar bende çakmak erdem hastanesinde yaptiriyorum

Bnde de pko var ben 3 ayda bi adet oluyorum. Yada ilacla hep oluyorum. Bnde iki kez klomen kullandim yumurta buyumedi bu sefer buyudu hemen igne yaptilar. Bugun 15.gunum hatta 16 olacak sabah adet olmadim bakim insallah ilk ignde tutar
Canim umutsuzluğa kapılmayın sende rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah bende başlayan kadar olacak gibi hissettim şimdi iğneleri oldukça içimde bi umutsuzluk oldu neden bilmiyorum bende hsg felan istemedi benim kaç aylık hormon tahlilleri vardı onlara baktı başladı tedaviye kiloya alakali mi acaba diye hep kendimi suçluyor

Elimde degil ki bende evlendikten sonra 5kilo aldim ama veremiyorum ilaclar hormon yuklu yemesemde aliyorum kilo sis sis duruyor her yerim ellerim yuzum falan. Ama biraz daha iyiyim esim destek oldukce kendime guvenim artiyor. Biliyo musun bazn onun bu kadar iyi olmasindan mahcup hissediyorum kendimi agliyorum

Canim iyi günde kötü günde söz verdik birbirimize aynı durum ona olsa sende öyle davranırsin ben 5 kilo felan değil fazlaam 110 kiloyum bu gün doğum günüm tedaviye başladık inşallah isteyen herkeze içinde bana da nasip eder rabbim bu ilaçlar ne kadar kullanılıyor acaba adet olmuyormuyuz bu ilacı kullanirken

Niceee muttluuuu yaslaraaaa❤ sana kilon icin insulin direncini dusursn diye glikofen vermedi mi o dusuruyo baya kilo gerci bana bi faydasi olmadi ama. Ben klomeni kullandim yumurtam buyumedi hep sokturucyle adet oldum iste bi bu ay buyudu igne oldum hala da adet olmadim.

O ne ole yaaa ben yeni goruyom 750 lira dogum mu yapiyorsn sankii aaaa. Bende ozele gidiyorum kirk lira muayene ucreti veriyorum sigortaliyim diye. Bide kan tahlilerine falan para aliyorlar o kadar. İlaclar zaten eczaneden aliniyor.

Mrb seren çok üzüldüm hamile olmamana ama sıkma sen canını herseyin zamanı var hem daha yasin küçükmus daha erken zaten 25 yaşına gel bi hem daha tecrübeli olursun daha olgun rabbim bizi böyle sınıyor elimizden bişey gelmez o ne zaman isterse o zaman verir çocuk bu arada ben igneyi geçen hafta Cuma saat akşam 9 da vuruldum ve hala adet olcakmis gibi sancı larım var normal mi

Cok normall canim benim de oyleydi hala da oyle temizlik dedim madem hamile degilim evi komple temiZledim ve suan uzandim ya belim kopacak gibi nefesimi tuta tuta aliyorum ve kasigim inanilmaz agriyor sadece sol kasigim sanki her an asagiya bisi dusurecekmisim gibi. Adet olsam rahatlicam sistim iyice ve izmir e gidecez birazdan bu sancilarla bana izmir zehir olacak

Kizlar bugün bende çok doluyum hala daha ağlıyorum facebookta bir yazı okudum yavrum 1 buçuk yaşında fıstık boğazına kaçmış ve bir süre oksijen alamamış ve bütün fonksiyonlarını kaybetmiş sadece yatıyor gözlerini açıyor hareket edemiyor sizde bakın ömer baran yel Side dua edin kuzum içim babanın yakarisi allaha dua edişi var o kadar duygulandım ki suan çok kötüyüm rabbim şifası versin allah herkesi farklı sınıyor

öyle adet gibi de değil canım bildiğin sızlıyor dr umla görüştüm az önce..muayeneye gideceğim yarın gel dedi bakalım dedi acaba enfeksiyon mu var anlamadım ki yarın belli olacak
canım ben de kendimi yorunca , eğilip kalkınca batma gibi sancı oluyor, bence iğnenin etkisi olabilir, çünkü ilk gün baya balon gibi kasıklarım şişti, güzel haberlerini bekliyorum, çok geçmiş olsun

Kizlar ben de catlatma ignesi olmystum bu ay senin belirtilerin aynisini ysadim adetimden 1 hafta once simdi adet oldum cok uzgunum ve hicbir problemde yok bebegin olmamasi icin

canım ben de kendimi yorunca , eğilip kalkınca batma gibi sancı oluyor, bence iğnenin etkisi olabilir, çünkü ilk gün baya balon gibi kasıklarım şişti, güzel haberlerini bekliyorum, çok geçmiş olsun
Canim dr a gittim hersey yolunda bi sıkıntı yok dedi hepsi çatlamış dedi..kan değerlerime baktı agri cok die. . Normalmis .. cok siskinim karnim cok sert dedim gebelik olunca salgilanan hormonlar öyle yapar dedi ama umutlanma sen 5 gun sonra test yap dedi.. oyle canim inşallah keşke güzel haber verebilesem. .hepimizden guzel hbr gelir inşallah

Yaaaa hadiii hayirlisiiii cok sevindimm insallah hamilesindirr ya

Merhabalar igneyi burulali kac gun oldu. Doktorunuz ne testi yapti. Insallah olumlu sonuc alirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…